Недялко Недялков: Трябва да се подобри връзката на ДАНС с прокуратурата (галерия)

  • 16 юли 2013 16:06

  • 1605
  • 1
Недялко Недялков: Трябва да се подобри връзката на ДАНС с прокуратурата (галерия)
©

Приоритет ще бъде противодействието на действията на лица и организации, които са насочени към отслабване или източване на средства от държавния бюджет. Това каза кандидатът за председател на ДАНС Недялко Недялков на изслушването си от депутатите от Комисията за контрол над службите.

Първата насока, на която обърна внимание Недялков, беше противодействието на производството и трафика на наркотици. Той Друга насока е контраразузнавателната дейност, в това число и глобалните заплахи на тероризма.

Един от приоритетите на дейност, който в момента има известно изоставане, това е в сферата на глобализацията и борбата с киберпрестъпността. Планира да се създаде междуведомствена структура, която да изработи план за действие. Необходимо е да се подобри и координацията с другите държавни служби и ведомства, НСП и Военна информация.

По думите му, трябва да се подобри и връзката с прокуратурата.

Последвайте канала на

1605 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.07.17 | 10:28

1
АМИ СЪБЕРЕТЕ СЕ В ЕДНА СГРАДА, ПА АКО ИСКАТЕ СИ ПОСТРОЙТЕ ЕДНА КЪЩА И СИ ЖИВЕЙТЕ ЗАЕДНО. ЩОМ ДОСЕГА НЕ СТЕ МОГЛИ ДА СИ ПОДОБРЯВАТЕ ВРЪЗКИТЕ. ДАЖЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЖЕНИТЕ МЕЖДУВЕДОМСТВЕНО. ПИСНА НИ ОТ ПРАЗНИ ФРАЗИ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини