Димитър Дъбов: Новият шеф на ДАНС трябва да бъде професионалист

  • 16 юли 2013 09:13

  • 1695
  • 2
Димитър Дъбов: Новият шеф на ДАНС трябва да бъде професионалист
©

Димитър Дъбов, председател на парламентарната комисия за контрол върху службите и СРС-тата коментира в „Преди всички“ по БНР предстоящото изслушване.

В тази комисия днес ще бъдат изслушани двамата кандидати за шеф на ДАНС Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент и Недялко Недялков.

"Нямаме правила, по които ще протече изслушването, но имаме въпроси и общо времетраене на отговорите е 15 минути", разясни Дъбов.

"Новият шеф на ДАНС трябва да бъде професионалист. Важни са вижданията на кандидатите за развитието на ДАНС като контраразузнавателна структура и как ще се проведе битката с организираната престъпност и корупцията", заяви той.

"Кандидатурите не са сондирани в партиен формат", уточни Дъбов.
"Комисията ще излезе с мнения за кандидатите, след което премиерът ще предложи един от тях за поста. В рамките на тази седмица трябва да имаме шеф на ДАНС", каза още Димитър Дъбов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1695 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.16 | 15:58

2
новият шеф на данс ще бьде професионалист като пеевски ха ха ха ха ха.защото там влизат само мутраджии а не почтени хора.

2013.07.16 | 15:58

1
Другарю Дъбов, цяла Европа ви се смее на келявщината на вашата партия.

Добави коментар

Водещи новини