Таско Ерменков отрече да водят люта битка за шефския пост в "Южен поток"

  • 15 юли 2013 18:34

  • 1767
  • 1
Таско Ерменков отрече да водят люта битка за шефския пост в "Южен поток"
©

Депутатът от Коалиция за България Таско Ерменков често минава през редиците на протестиращите. Налага му се, тъй като те стоят на пътя му за работа. “С интерес, но и със симпатия ме посрещат”, сподели той в предаването “Лице в лице”. Депутатът смята, че протестиращите гледат на него като на “спечелен съратник вътре в парламента, който би могъл да изрази тяхното мнение там”. “И го правя”, увери той.

Бившият министър на икономиката Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко пък побърза да го контрира: “Според мен се иска завидно хладнокръвие г-н Ерменков като представител на управляващото мнозинство да се почувства съпричастен с протестиращите”.

“Аз не ходя на протеста, защото някак си ми се струва малко нахално бивш министър да ходи на протест”, смята Трайков.

Таско Ерменков опроверга твърденията, че заедно с Иван Таков и Николай Малинов водят люта битка за шефския пост в дружеството, което ще бъде създадено за “Южен поток”. “Както виждате, всички тези лепенки по лицето ми са от нанесените удари”, изсмя се той на въпросната информация.

Ерменков категорично отхвърли тези твърдения. “Единствената истина е, ако са ми изписали името с “Е” отпред”, коментира той публикацията. “Темата кадруване ми е много далечна”, обясни той и заяви, че е влязъл в парламента, не за да се бута за апетитни постове, а за да върши работа в сферата на енергетиката.

Последвайте канала на

1767 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
НЕДОУМЯВАЩ

2013.07.16 | 08:42

1
Еколози,започвайте протести ,какъв е този южен поток?

Добави коментар

Водещи новини