Драгомир Стойнев: Правителството възстанови диалога с бизнеса

  • 12 юли 2013 19:59

  • 2424
  • 7
Драгомир Стойнев: Правителството възстанови диалога с бизнеса
© Булфото

Кабинетът работи усърдно и това е видно от днешния отчет на министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 в Народното събрание. Подкрепяме бизнеса и правим всичко възможно, за да стимулираме развитието му в България.

Това заяви министър Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на по време на работна среща с представители на Американската търговска камара, съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономиката и енергетиката. Министър Стойнев подчерта, че държавата поддържа стабилна икономическа и регулаторна среда. „Визията ни за управление е фокусирана върху подобряване на бизнес климата и намаляване на административната тежест. За нас е важно бизнесът да се чувства добре в страната. Заставаме зад креативните идеи и добрите решения, които ще бъдат предпоставка за икономическото развитие на България, за разкриването на нови работни места и повишаването на жизнения стандарт на хората“, категоричен бе министър Стойнев, според когото воденето на диалог с бизнеса е от изключително значение за подобряване на микроклимата.

"Първата крачка, която бе направена в тази посока, са проведените работни срещи и отразените конкретни предложения на бизнеса в новата версия на Оперативната програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“. Предстои в същия формат да бъде обсъдена и концепцията за малките и средните предприятия", разясни още Стойнев. "Обществото има право да бъде коректив. Бизнесът обаче има право на стабилност и да се развива и работещо правителство е основно условие това да се случи. Ще продължим да се вслушваме в инвеститорите", каза той.

"Предстои да обсъждаме с бизнеса различните законодателни промени. Обмисляме мерки за решаване на въпроса с междуфирмената задлъжнялост, с борбата с монополите. Не бива да забравяме, че финансовите средства са от изключително значение за успеха на българската икономика. От встъпването в длъжност на нашето правителство възстановихме диалога с бизнеса, защото диалогичността е в основата на стила ни на управление“, припомни министър Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на. Представителите на Американската търговска камара изразиха готовност да се включат в дискусиите, организирани от правителството по отделните мерки в икономиката.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2424 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
майка му

2013.07.14 | 17:34

7
И като сте възстановили диалога защо КРИБ иска оставка на вашето правителство?Те не са ли от българския бизнес? Как не ви омръзна да лъжете и манипулирате! Нищо конкретно не сте свършили досега(освен руския кредит в размер на 1.55мрд.,който ще ни натресете)! Баламосвате ни с работни срещи и активни мероприятия! Забелязва се от всички,че тонът ви винаги е пожелателен ,а и на вас още не ви е ясно кога ще се случат всички "хубави" неща,за които говорите!

2013.07.14 | 17:34

6
лъжат боклуците мръсни по цял ден са по телевизиите и само лъжи.

2013.07.14 | 13:34

5
Благодаря на БКП, че ни върнаха 23 години. Всъщност преход въобще започвал ли е? Сега Корнелия казва, че всичко се ВЗИМА ОТ РЕЗЕРВИТЕ НА МИНИСТЕРСТВАТА!!!!! Как ще взимаш от резерва? И после се бием в гърдите. Без никаква промяна не може някой да увеличава или намалява цени. Това са лъжи. Заем?!?!? За това ли джавкаха 4 години. И аз мога да го изтегля с предлог, че няма пари.
k

2013.07.14 | 13:34

4
алоуууу министЕрчето, ето затова ви мразят хората. Защото сте класически наглеци, лицемери и лъжци

2013.07.14 | 13:33

3
Дадоха толеранс от 6 месеца на правителството „Тези протести отвън не са наши. Тези протести отвън са платени от ГЕРБ”. Това заяви Стоян Тодоров от граждански форум „Промяна”
az

2013.07.14 | 07:15

2
ПЕЛТЕК!!!!!!!

2013.07.13 | 17:41

1
Политиката и бизнеса нямат нищо общо, ако имат нещо помежду си то е клоунадата или митигинте не биха били нищо повече от преговори с терористи. Това трябва да се знае от всички.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини