Лиляна Павлова: Управляващите да спрат да си отмъщават

  • 11 юли 2013 17:57

  • 9213
  • 44
Лиляна Павлова: Управляващите да спрат да си отмъщават
©

Тежкият инцидент в Кресненското дефиле показва, че инвестициите в магистрали са напълно оправдани, каза в ефира на предаването "Лице в лице" по БТВ бившият регионален министър и настоящ депутат от ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Тя поясни, че сега е изключително притеснително, че не се извършват работни дейности на АМ "Струма", защото не се издава разрешително. По думите й, причината за това е, че в момента се разделя Министерството на регионалното развитие. "Администрацията не работи от месец и половина", поясни тя. Павлова каза още, че няма никакво обяснение защо се разделя регионалното ведомство. По думите й, единствената цел е да има повече министерства, и само един да може да разпределя проектите. Павлова е категорична, че вместо така се облекчи бизнесът, той ще бъде натоварен.

"Случващото се е пагубно. Така България ще загуби еввросредства", смята бившият министър.

Според Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена най-притеснителното е, че управляващите не искат да чуят нито депутатите от ГЕРБ, нито протестиращите. "Те не ни дават думата", добави тя.

Павлова добави също така, че безработицата ще нараства, защото в пика на строителния сезон в България няма никакво строителство и това ще доведе до нови уволнения.

"В момента се уволняват ключови директори, държавни служители, без обяснения", допълни още бившият министър.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена попита защо все още не се открива АМ "Тракия" при условие, че тя е готова на 100%. Тя изказа хипотеза, според която магистралата не се открива, защото министрите са в Брюксел и няма кой да отреже лентичката. Павлова все пак изрази надежда да бърка. Тя бе категорична, че няма да присъства на самото откриване на автомагистралата и обясни, че има отдавна планирано пътуване.

Павлова коментира намалените заплати, които получават депутатите от ГЕРБ, защото не ходят в парламента. Тя заяви, че най - важна е каузата. По думите й, ГЕРБ - аджиите ще се върнат в пленарната зала, когато управляващите спрат да си отмъщават,

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена заяви също така, че няма информация, че десетина депутата от ГЕРБ ще се отцепят.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9213 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар

2013.07.12 | 18:26

24
гербаджиите са уникални наглеци мързи ги да ходят на работа,но цял ден обикалят телевиизиите и сипят лъжи иомраза.
БРАМИН

2013.07.12 | 18:26

23
Опита за спазване на закона не е отмъщение. Госпожице Павлова, лавина от дела за превишаване на правомощия и неизпълнение на задължения очакват администрацията Ви не само в България, а и в Брюксел. Фирмата, в която работя вече е завела такова. Освен това са сезирани и съответни комисари от ЕК по казус от януари 2013г. Чиста проба беше унищожаване на законен бизнес от 15 години. Има сила по-голяма от Вас - БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ. Стига сте плакали.

2013.07.12 | 18:26

22
ГАД@А МАНИПУЛАТОРКА СВИНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

2013.07.12 | 18:26

21
Герба са само прасета крадци калинки и тикви АТАКА ще им видят сметката в атака са само млади и интелигентни хора има красиви народни представителки не разни фидисови цачеви изроди разни
Боздуган

2013.07.12 | 18:25

20
Единственото значение за да има повече министерства е за да може по добре да се укрият далаверите и парите които ще откраднат.Друго обяснение няма за тройната коалиция.Те и затова не бързат да започнат ремонти или строежи.

2013.07.12 | 18:25

19
Нека БСП и ДПС да теглят заеми да продължат да грабят държавата като отпускат пари на свои фирми и източват ДДС както и да се борят на всяка цена да останат в бизнеса с енергетиката от която печалбите са най големи.ТЕ НЕ СА КРАДЦИ.Бъдете реалисти.Защо мислите Орешарски не иска да издаде властта а иска 1 година отсрочка ами много е просто защото през това ще си тегли заеми на воля а и в България трябва да влязат пари от Европа.Нищо друго не е важно за тях.Нито нищетата на народа ,нито борбата с монополите, нито вдигане на заплатите, нито падането на цената на тока.За последното само ще направят няколко промени с които ако сега ви падне цената на тока с 5 лева после ще се вдигне с 10 лева.Защо не премахнат добавките нацяло както е желанието на народа.Нека и по евтиният ток от АЕЦ да е за народа.Продължавайте да си мечтаете и да се заблуждавате че спасението ви е в тройната коалиция.

2013.07.12 | 18:25

18
ами като няма кой да отреже лентичката да се помолят на Боко тиквата-той няма да откаже-а относно заплатите тези са бахти наглиците -без да ходят на работа-пари да взимат
Боздуган

2013.07.12 | 18:25

17
Плевната е едно голямо недоразумение,мухльо,импотент политически и физически,лишен от лидерски качества,с прислужнически манталитет. Удобен за ползване от престъпни кръгове ,човек ,изпълняващ чужди желания ,със слаб характер,неспособен да отстоява собствена позиция,меркантилен , склонен към закононарушения !Много ниско ниво! Абсолютно негоден за държавна служба !

2013.07.12 | 18:24

16
оффф.герб остава в историята бе.ще говорим след много време.а дотогава живи и здрави да сте.
Боздуган

2013.07.12 | 18:24

15
Лиляно ,ТИКВО ПРОСТА ,няма по-омразно управление от гербаджийскотото,няма по-омразен премиер от ГЛАВНАТА ТИКВА ,бандит,крадец,лъжец ,патологичен нарцис и според първата дама - завършен ПРОСТАК !

2013.07.12 | 18:23

8
На Лиляна положението и е РОЗОВО и ПРЕКРАСНО !!!! Варненският свободен университет на баща й - СВОБОДНО издава ДИПЛОМИ на стотици ШАМАНДУРИ и безмозъчни студенти - срещу няколко хиляди стотинки. А това-че ГЕРБ не влизали в НС - въобще не я трогва-заплатите им били 805 лв. а те през това време организирали протестите и предизборната кампания....
Отвратен

2013.07.12 | 18:22

7
Лапай бе Любо, и гълтай за да запушиш тая миризлива уста, дето ближе гъза на Сидеоглу ага!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини