Сидеров: Опасно е да има нови предсрочни избори

  • 09 юли 2013 17:01

  • 9750
  • 146
Сидеров: Опасно е да има нови предсрочни избори
©

Лидерът на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа смята, че нови предсрочни избори са опасни, защото ще заличат следите от управлението на ГЕРБ.

"Подхвърлят се дати за нови избори, но без аргументи", подчерта Сидеров. "В момента имаме законно избран парламент, дали се харесва на някой или не, това е парламентът, имаме законно избрано правителство, дали се харесва или не, също е друг въпрос и не виждам да има причини в момента за предсрочни избори", поясни той, предаде БТВ.

"Парламентарната група на „Атака“ ще поиска допълнителни разяснения по предложението за актуализация на държавния бюджет", каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Ще поканя финансовия министър да каже какво има предвид, за да можем да отсъдим "за" или "против" сме. Моето мнение е, че ако има заеми, те трябва да отиват за технологично развитие и за нещо, което да раздвижи икономиката, а не да бъдат за потребителски цели, изядени набързо и след това да тежат", заяви той.

Сидеров не пропусна да обвини ГЕРБ, БСП и ДПС в задкулисни игри и прогнозира, че скоро трите партии ще започнат да работят заедно в парламента.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9750 146

Свързани новини

Коментари 146

Добави коментар
М. Ангелова

2013.07.13 | 09:19

146
Опасно за кого? За Сидеров? За управляващите? За опозицията? За мен, като гражданин, няма по-опасно нещо от продължаващото управление на тази конфигурация! Особено опасен за обществения ред е самият Сидеров! За мен изходът е свикване на ВНС и изработване на нова конституция, която е обществен договор между държава и граждани! Това ще рече, че гражданите трябва да намерят начин да изразят съгласието си с новия договор, да участват в изработването му!

2013.07.11 | 22:32

145
• Турската партия ДПС финансира "Атака" и ДСБ. * „Атака” и ДСБ печатат плакатите си в печатницата на Делян Пеевски, без да плащат! • Костов още дърпал конците в ДСБ - искал да направи негови 3 на 33%. След кратко медийно въздържание лидерът на партия ГЕРБ взриви обществото със скандалните разкрития, които направи. Словесната престрелка между депутатите по повод протестите, навлезе в нова фаза. Бойко Борисов разкри, че кръгът от олигарси, пряко свързан с Делян Пеевски, финансира новото дясно обединение, което се сформира от няколко извънпарламентарни партии. Бившият премиер припомни изказването на лидера на ДСБ Радан Кънев, който заяви още от самото начало, че е невъзможно обединението между новосформираното политическо движение и ГЕРБ. Затова в ефира на Българската национална телевизия Бойко Борисов хвърли поредната бомба, заявявайки, че реформаторският блок на десните се финансира от банкера Цветан Василев. Борисов допълни, че единственото, което липсва на обединението, това е журналистът Николай Бареков. По повод освиркванията пред централата на ГЕРБ от страна на протестиращите, екс премиерът допълни, че хората отиват там и стоят точно една минута, докато през това време множеството от протестиращите се е запътило към седалището на БСП. Борисов заяви, че вeче знаят коя е печатницата не само на плакатите на “Атака”, но и тези на ДСБ, където се печата, без да се плаща. Това е печатницата на ДПС, лицето на която е Делян Пеевски. Тоест - ДПС финансира "Атака" и ДСБ, което е много скандално. Той сподели още, че в момента Иван Костов е този, който ръководи десните, мислейки си, че ще успее да превърне неговите 3% в 33%...
"Сидеров: Опасно е да има нови предсрочни избори "

2013.07.11 | 22:32

144
Абсолютно вярно! За Сидероглу ефенди изборите са опасни, защото е вероятно да са последни. Добре е да си професионален Де-Путат. Затова - никакви избори. Ще я караме докато може. Келепир има в тая работа!
Бургас

2013.07.11 | 20:36

143
Опасни са за теб, че повече няма да ти се случи да бъдеш депутатин. Освен тези, на които плащаш да вървят с теб, други няма които да те последват. А циганите за продан са толкова наплашени от теб, Сидеров, че даже и да ти вземат парите, пак за ДПС/БСП ще гласуват. Умря твойта. Пък и в Бургас хубаво те видяхме. Яйца хапна ли? Аааайде , Волене, ДОВИИИИЖДАНЕЕЕЕ! И у левооо, у левоооо!
Олигъз

2013.07.11 | 20:36

142
При нас няма олигарси а пладнешки разбойници при това не от най умните. Всеки който се мисли за олигарх в България просто много силно се надценява.
++

2013.07.11 | 20:35

141
АЗ- ОЛИГАРХА КАЗАХ! Имаш грешка ! Трябваше да напишеш "АЗ-ОЛИГОФРЕНА КАЗАХ! Поправи си името следващия път с по подходящото за теб!
facebook лумпен

2013.07.11 | 08:37

140
вземи и пукни най-накрая мръсна кастрирана невестулка
шошо

2013.07.11 | 08:37

139
Опасно е за теб, Сидер-ага! Че след изборите как ще се скриеш от народната любов?

2013.07.11 | 08:02

138
Тя опасността е за теб, защото никога повече няма да видиш прага на Нараднато събрание
Боздуган

2013.07.10 | 22:19

137
Подслушан разговор . Бойко : Росене, видя ли сига ква стана,ве? Оня щял да вика Сретен при комисията ,ве ! Е , сега вече сийба мамата , жив изгорях ! Чуваш ли ве путко ?! Откога ти казвах да го мааш от таа комисия ве ?! Тоз Сидер че ме закопа бе,ама ти да ниси мислиш,че на теб ще ти прости ве, ей! Ти май от мен си по-прост! Ей,голям бунак излязох ! Не повярвах на Юлито какъв мухльо си !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини