Камерън възхитен от управлението на Бойко Борисов

  • 09 юли 2013 12:55

  • 8010
  • 82
Камерън възхитен от управлението на Бойко Борисов
©

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обсъди вътрешнополитическата ситуация в страната с посланика на Великобритания у нас Джонатан Алън.

Борисов обясни пред Алън, че ГЕРБ е напуснала парламента заради безпрецедентният опит на БСП, ДПС и „Атака” да изолират от управлението на страната най-голямата парламентарна група, която спечели изборите. Новата Тройна коалиция няма подкрепата на българските граждани и това личи от продължаващите вече над 20 дни многохилядни протести по площадите на страната, подчерта председателят на ГЕРБ. „Бизнесът, синдикатите, неправителствени организации и президентът свалиха доверието си от правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и призоваха за предсрочни избори. Това правителство и този парламент са изгубили каквото и да е обществено доверие, включително и това на посланиците. Затова нашата позиция остава непроменена – ще се върнем в парламента само за промени в изборното законодателство, след които да се върви към незабавни избори“, заяви още Борисов.

От своя страна посланикът на Великобритания Джонатан Алън предаде на бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г писмо от британския му колега Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г.. В него британският премиер отбелязва, че приключването на управлението с толкова нисък дълг и бюджетен дефицит е истинско постижение. Камерън изказва своята благодарност към Борисов за сътрудничеството и приятелството им през последните четири години. „Нашите разузнавателни служби и полицейски служби провеждаха съвместни действия в борбата с международната организирана престъпност, а не отдавна и в областта на антитероризма. Бяхме впечатлени от задълбочеността на разследването, проведено от вашите служби на атентата на летището в Бургас и подкрепихме напълно извода на правителството Ви за съществуването на основателни предположения, че атаката е дело на Хизбулла“, пише още в писмото си Камерън. „В областта на икономиката бях благодарен за подкрепата Ви в Брюксел за завършване на единния пазар и особено на цифровия единен пазар и за разширяване и задълбочаване на международните споразумения за свободна търговия. Освен това разчитахме на подкрепата на България за Директивата за работното време и други мерки, които представляваха заплаха за ефективността на нашите икономии“, пише още в писмото си британският премиер Камерън.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8010 82

Свързани новини

Коментари 82

Добави коментар
Ok

2013.07.14 | 17:50

82
Само Камерън да знаеше на каква цена е платен от все-още живите българи този,, нисък дълг и бюджетен дефицит"/. Едва ли и е искал да знае?
Камила

2013.07.14 | 17:50

81
Като толкова го харесват да го вземат да управлява при тях. И магистрали ще им построи, и правителствения самолет няма да залежава. А пък британските мутри бизнес ще развъртят...мила балканска картинка.

2013.07.14 | 17:50

80
Моля помогнете! Изкоренете комунизма от България! Комунизма е болест!

2013.07.14 | 17:50

79
Хвали го колко добре лизА гъза на щатите и великобритания,как няма да го хвали.

2013.07.14 | 17:50

78
сергеико,бея и болния вьршат само простотии и ги хвали само доган.а този които вьрши само смислени неща го хвали цяла Европа-значи не е крадец и мошеник като тях.
умен

2013.07.09 | 22:02

3
Глупако, научи се поне малко по-грамотно да пишеш и се изразяваш! Не участвай, бе малоумнико, там където другите могат да мислят! Само чети, докато си бъркаш в носа!!!!
Ива

2013.07.14 | 17:46

77
На номер 86 - Аз пък си мисля, че тройната коалиция пълнеха бюджета от трафик на наркотици - но досега не съм писала тук, тъй като нямам доказателства, но Вие ме предизвиквате.
Гневна

2013.07.14 | 17:41

76
На отговор 85 - Долни и гадни сте. Защо не сте честни в изказванията си? Ами тройната коалиция и преди тях по какъв начин пълниха бюджета?. Аз фалирах при тройната коалиция. Когато закривах разплащателната сметка в банката ми казаха, че съм една от последните. Как сте слепи за едни, а не сте слепи за други. По всичко личи, че сте мръсни комунисти. Когато заговорите по човешки, както подобава, тогава ще спрем да искаме оставки. Само един Ви е виновен. Търтеи!
Bobby

2013.07.14 | 17:33

75
Останаха само 6 месеца след което Велика Британия ще проклина майчиното си мляко от нашествието на Вулгарите които създаде мутрата Борисов. Няма ли срам този Камерън да поздравява един трафикант на цигари, който се помисли за европейски политик. Всъщност ясно е, че и той е същия боклук. Желая му успешен бизнес с вулгарското нашествие следващата година.
Трандафор

2013.07.12 | 22:17

74
Гледам новата дясна опозиция в парламента и ми се плаче. Борисов клейми лявото правителство като казва „ДПС буквално изнасилва столетницата...“ Държи се като Сидеров – напуска парламента, напуска Консултативния съвет при президента, а взе и да си вярва, че щели да го убият в ареста. Ако ще го убиват, защо ще го чакат да влиза в ареста. Или е време да бъде прегледан от специализиран медицински екип? Тази вулгарна персона ли ще брани предприемачеството, свободата на личната изява? Сегашните лидери притежават култура и знания, имат обноски, имат присъствие. А днес дясното се представлява от човек, за когото най-ценното е да рита мач, да цака белот и да се разхожда с военни вертолети. Дясното вече е закопано дълбоко. Едва ли скоро от корените му ще изникнат нови филизи, които да скрият срамната гледка в парламента – Бойко Опозиционера. Така, че- спрете да протестирате и да се държите като ощипани моми, а помогнете на поне останалото ляво да ни изкара от батака, в който ни вкара несъществуващото вече и срамно дясно.
moli

2013.07.12 | 11:15

65
А анализът е унищожителен. ГЕРБ не се е борил срещу кризата, а я задълбочил, установиха те. Равносметката за 42 месеца управление е дългове 8 милиарда лева и 800000 безработни, сред които 100000 младежи. Правителството допусна увеличение на храните с 50 процента, на лекарствата с 500 процента, а доходите останаха замразени. Смачкани бяха малкият и следният бизнес, останаха само олигарсите и монополите
js

2013.07.12 | 22:15

73
За какъв анализ говориш.А бе хора вие освен телевизии и вестници в които само клюки може да прочетеш,други вестници и телевизии не четете ли.Има само две три телевизии в които се правят икономически и бизнес анализи.Една от тях е и ONAIR.Ами вие на икономическите европейси експерти не вярвате ли че макроикономиката ни все още е стабилна,или вярвате на някакви провалили се политици от тройната коалиция че сме икономиката ни е в колапс .Обаче това правтелство както я е подкарало с тези заеми не знам до къде ще я докарат.
Ami da

2013.07.12 | 22:13

71
Жалко е, и е Истина. За ''мерило'' ТРЯБВА вземе не думи, или действия а плодовете от всичко казано и вършено. Думи - могат и са измамни. (задължително в БГ) Действия/Дела - могат да бъдат и са измамни (за отбиване на номера) Плодовете/Резултатите - СА ВИНАГИ КРИСТАЛНО ЯСНИ. грешно се твърди " по Делата им ще ги познаете" Господ е казал: - По ПЛОДОВЕТЕ им ще ги познаете.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини