Бойчев: Не може "Авиоотряд 28" да се ползва като такси

  • 03 юли 2013 18:43

  • 2031
  • 7
Бойчев: Не може "Авиоотряд 28" да се ползва като такси
©

Няма как да искаме хората да спазват реда, след като властта не го прави. Когато говорим за "Авиоотряд 28" е ясно какъв му е обхвата - президент, министър-председател и т.н., не може да се ползва като такси или да превозва хора или футболни отбор. Това е необяснимо и недопустимо. Това заяви Жельо Бойчев от БСП в предаването Лице в лице по повод полетите, извършвани от правителствения самолет по време на мандата на ГЕРБ.

Когато всичко е документирано по съответния ред и всичко е заплатено нещата са наред. А що се отнася до това, че няма списък на пътниците, които са летели на борда му, то това не се изисква по закон, каза още Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета от ГЕРБ.  "След заседанията на Комисията за "Авиоотряд 28" се излиза и се говорят някакви глупости - че се е возила Преслава, момичето дори не се казва така и трябва да излиза после с декларация, че не се е возила, и че са се превозвали чували с пари за Ливан. Това е абсурдно", каза още Московски.

Според Бойчев трябва да се отговори дали има извършени нарушения. "Да, има нарушения и трябва да се знае, че за да излети Авиоотрядът, трябва да има резолюция на министър-председателя", каза още той.

Московски отрече, че от ГЕРБ са скрили списъците с хората, летели с правителствения самолет. Това е абсурд, каза още той. На въпрос дали е вярно, че празен хеликоптер е дублирал пътуванията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в провинцията, Бойчев отговори, че винаги има ескорт на Борисов, но не знае дали това отговаря на истината.

Последвайте канала на

2031 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.09.02 | 17:54

7
колко дребни душици са бсп, занимават ни с Авиоотряд 28 откак са на власт и понеже още търсят кирливи ризи, всячески се стараят да отмъщават,злобни хора,по това ще ги познаете!
Вулгарин

2013.09.02 | 17:54

6
Абе тъпак, знаеш ли колко милиона са стрували разходките на тикви, тигри , фолкпроститутки и прочее фауна и флора? Тея пари са от твоя и моя джоб.

2013.07.04 | 09:25

1
Е какво стана сега,искаха да изкарат очите на ГЕРБ ,а изкараха собсвените си.Вчера сътвориха поредния скандал с млекопройзводителите.Следващата калинка от БСП в национален ефир се изложи като кифладжия.Сега пак извинения.
dansf

2013.07.16 | 00:21

5
един дол дренки сте,това е ;)

2013.07.16 | 00:21

4
В ГЕРБ са събрани само мошеници и манипулатори и лъжци - страшни далавераджии и играчи,които никога не могат да бъдат виновни-защото всичко са скрили и унищожили.......
ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИЦИ

2013.07.04 | 09:26

3
Хора,без национална стачка или революция няма да може да ги изметем . Това са нагли престъпници ,които са се вкопчили здраво за властта. Трябват масови протести,гражданско неподчинение и затваряне на булеварди.Няма да ги чакаме повече. Това са престъпници и трябва да се изметат. Оставка нагли престъпници.Оставка на гьонсурата ОРЕШАРСКИ!
ГЕРБЕРАCТ

2013.07.04 | 09:26

2
Абе нали и БCП и ГЕРБ cте кур*и от един и cъщи бардак ,кBо cе пънете да докажете коя по малко пи*ки е лапала???

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини