ГЕРБ: Орешарски ще спечели златен медал на олимпиада по дебелокожие

  • 02 юли 2013 08:23

  • 5510
  • 23
ГЕРБ: Орешарски ще спечели златен медал на олимпиада по дебелокожие
©

Ако Пламен Орешаски отиде на олимпиада по дебелокожие и наглост ще спечели златен медалист, но не трябва да забравяме и неговите треньори. Това заяви пред БТВ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в от ГЕРБ. Все повече гласовете от Европа съвпадат с тези от България.

Те не могат да ни кажат сменете си правителството, но от Бундестага вече се чуват гласове, че се поставя под въпрос стабилността. Това е борбата между доброто и злото, лъжата и истината, крайно време е вече доброто да победи, каза Главчев.

Разговор може да се води само ако има чуваемост, отговори Младен Червеняков от БСП. Бързите избори не са най-добрия вариант пред България. ГЕРБ има съществен проблем, тъй като е партия на властта, но трябва да свиква да работи в опозиция. Въпросът е не дали и кога ще има избори, а дали искаме да се повишат майчинските, детските за първолаците, да се премахне данък „колиба“ и дали бизнесът трябва да започне да работи отново, добави социалистът.

Камен Костадинов от ДПС заяви, че кабинетът показва, че чува гласът на протестиращите като променя кадровите назначения. Можем ли да си позволим под искането на няколко хиляди да заменим демократична процедура каквито са изборите, сега чуваме само призиви за оставка. Ако ГЕРБ се върне в пленарна зала, мнозинството няма да зависи от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, припомни Костадинов.

Последвайте канала на

Novini.bg
5510 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Боздуган

2013.07.17 | 19:36

23
Отговарям на Любо Ангелов какво правил Тиквата 4г. Игра мачлета,крадеше,ряза лентички,крадеше и лъжеше,подиграваше се с народа ,пак крадеше,назначаваше калинки,крадеше,подиграваше се с парламента,ходеше по чалга концерти ,крадеше и лъжеше . Голям ,ама много голям държавник .С УЙЙЙ да го сочиш!!!
Атанасова

2013.07.02 | 22:03

12
Абе Боздуган, ти май нещо не си в ред , не съм виждала някой да повтаря едно и също толкова пъти!!!!! Май имаш нужда от специализирана помощ , пък отделна работа е това , че лъха примитивизъм от твоето писание!

2013.07.03 | 13:56

22
НАРОДЕ, ИЗЛЕЗ НА МИРЕН ПРОТЕСТ! Агонията е по-лоша от всичко.
куку

2013.07.03 | 13:55

21
аа, този медал герб вече са го печелили,успяха да постигнат немислимото-един човек лишен от чувство за омраза,да мрази до дъното на душата си тази гнусна партия и жалките и поддръжници,смърт за ръководителите на ГЕРБ
:-)

2013.07.03 | 13:55

20
Орешарски няма грам шанс срещу Борисов и Цветанов. Оф в грешка съм, те са професионалисти а олимпиадата се води за любители
Главчо Главчев

2013.07.03 | 13:55

19
По прост от Главчев в политиката не съм виждал. Това е една дребна душа, подлога на Боко Тиквата. Ако ГЕРБ са доброто, пази Боже България.

2013.07.03 | 13:55

18
ГЕРБ СА ЛОШИ ЗА КОМУНИСТИТЕ И СИДЕРАСТИТЕ, А СЪЩО И ЗА ДЕПЕСЕРКОВЦИТЕ! А ОРЕШАРСКИ Е НАХАЛЕН И БЕЗПАРДОНЕН ИНДИВИД, КОЙТО УПРАВЛЯВА НА ИНАТ И ПРЕВЪРНА УПРАВЛЕНИЕТО СИ В ЛИЧНО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.
Off на крадливите цоцалисти

2013.07.03 | 13:53

17
.Краденето с "износ" на ел.енергия започва с изменение на Закона за енергетиката ! Мафията на БСП=ДПС краде и всички загуби се трупат на 100% държавното предприятие НЕК , което има дълг над 2 ,5 милиарда лв. НЕК купува скъп ток ВЕИ и продава по-евтино на ЕРП –тата, а за износ още по евтино , разликата в джоба на посредника по износа – загубата за НЕК!!! Официално: НЕК, а не ЕРП-тата ще купува енергията от ВЕИ Крайните снабдители ще продават на обществения доставчик количествата електроенергия, която са закупили по Закона за ВЕИ по цената, по която са я закупили. Това решиха депутатите с приемане на второ четене на текстове от Закона за енергетиката”. „С този текст решаваме, че всички онези ВЕИ-та, които бяха построени и включени в системата на електроразпределителните дружества, всяко ЕРП самостоятелно закупуваше произведената енергия от включените към тях ВЕИ-та. Сега казваме, че тази енергия се изкупува от обществения доставчик – НЕК”, обясни председателят на енергийната комисия Рамадан Аталай. Честито на всички генетични БУДАли гласували за мафията БСП=ДПС !!! Заради тия тъпанари и внуците ни ще изплащат задълженията на НЕК ...
Лукавия

2013.07.02 | 22:04

16
Ако Главчев се погледне в огледалото, сам ще се убеди, че по-скоро е на страната на "Лукавия", а не на "доброто"

2013.07.02 | 22:04

15
А бе, тея гербавите сериозно се надяват и искат да се върнат пак на власт - ето това е наглост и де.белокожие, г-н Кратунков (Главчев)

2013.07.02 | 22:04

14
ТОЗИ СЕГА Е НАЙ-НАГЛОТО КОПЕЛЕ В ГЕРБ. ИМА ОЩЕ ЕДИН ГНУСЕН КАТО НЕГО - ЦИПОВ, А МА ТОЙ МАЙ Е ПЕДАЛ, ПОНЕ ТАКА МИ ЗВУЧИ

2013.07.02 | 22:04

13
Ей, боклук защо не се погледнеш първо в огледалото. Ти си една долна подлога на боко, както и всички други от гербер.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини