Йордан Цонев: ДПС ще подкрепи Цветлин Йовчев и Даниела Бобева

  • 27 юни 2013 10:10

  • 3253
  • 2
Йордан Цонев: ДПС ще подкрепи Цветлин Йовчев и Даниела Бобева
© Булфото

Парламентарната група на ДПС ще подкрепи промените, предложени от министър-председателя. Това каза Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС, на дебатите по структурните и кадровите промени в Министерски съвет.

Той заяви, че назначаването на вицепремиер с икономически ресор е било заложено още при създаването на правителството. Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на направи конкретно предложение - в много спешен порядък, с ръководителите на икономическите комисии в НС, да се изработят законодателни промени, които да обхващат мерките, които гласуваха депутатите. Това означава - част от данъчните закони; ненужни фискални ограничения и т.н. Антимонополни мерки - там имаме конкретни идеи, мерки в защита на потребителите. Ако се концентрираме върху тези мерки, с новия вицепремиер, изработим нужните законопроекти, ще може да ускорим работата на кабинета, каза още Цонев.

Това е и отговорът на онова, което случва навън. На постоянно поставения ни въпрос - ще продължавате ли да крепите кабинета, да му давате доверието си, отговорът е - да. Ако има такива адекватни мерки всеки ден, кабинетът ще получава нашето доверие всеки ден, каза Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Администрацията функционира тежко, тромаво, в някакво очакване. Тези от администрацията, които имат очакване за смяна, политическа, по някаква причина саботират кабинета, моят апел е - да бъдете безкомпромисен към тях. Не сме тук, за да се движим по волята на хора от администрацията, които имат други политически очаквания. След като са приели да работят, ще изпълняват програмата на вашия кабинет; в противен случай има и други свободни работни места, каза Йордан Цонев.

"Излязох от парламента съвсем съзнателно, знаейки какво ще се случи. Това беше моят отговор на скандиранията „мишки сте”, това коментира пред журналисти  Цонев за вчерашния ден на протести.

"Отидох със съзнанието да говоря с протестиращите. Беше ми отказано. Днес медиите коментират, че не съм пожелал да говоря с протестиращите. Това не е вярно”, коментира  зам.-председателят на ПГ на ДПС.

Последвайте канала на

3253 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гьон сурата Данчо

2013.07.06 | 08:05

2
Вчера напълни гащите, днес пак акъл дава :))

2013.07.06 | 08:05

1
И ИЗПЪЛЗЯХА В ЛЕТО ГОСПОДНЕ 2013 ВСИ ЧЕРВЕНИ ЧЕРВЯЦИ, А ДЪЖД НЕ БЕШЕ ВАЛЯЛ!!! И НАСТАНА ГЛАД И СМРАД НАСТАНА И ОТВРАТ МАСОВА ЩЕ НАСТАНЕ!!! И ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ МЪКИТЕ НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини