Панчев: Българският народ не желае това, което искат на улицата в София

  • 26 юни 2013 18:32

  • 6878
  • 43
Панчев: Българският народ не желае това, което искат на улицата в София
©

От първия ден, в който са на власт, от Коалиция за България не са търсили диалог с никой от партия ГЕРБ. Това обяви в предаването "Още от деня" Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Днес Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на потвърди това, като обяви, че не вижда причина по какъвто и да е повод да търси ГЕРБ, допълни тя.

На въпрос дали подкрепят провеждането на нови избори, Цачева обяви: "Ние сме заявили категорично своята позиция". По волята на българските избиратели бяха издигнати народни представители в 42-рото Народно събрание и с оглед на разпределението на различните парламентарни сили, виждаме, че не е въпрос как ще работи този парламент, а дали ще има кворум, за да си проведе парламентарното заседание. Кредитът към НС е изчерпан, а след като няма работещ парламент, няма как правителството да е стабилно. Затова трябва да има бързи предсрочни избори след оставка на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, бе категорична тя.

Според Спас Панчев от Коалиция за България депутатите от "Атака" ще се върнат в парламента. Народът очаква нещо да се случи, да има работни места, развитие на бизнеса, увеличаване на заплатите - нещо, което правителството на Орешарски обещава да направи. За това трябват седмици, дори месеци, не дни. Това ще помогне на България да излезе от огромната криза, смята той.

Не успяхте да реализирате политическите си обещания за дни, но успяхте за изключително кратко време да взривите България с непрозрачните си назначения, коментира Цачева. Хората не ви искат. Пропастта между властта и гражданското общество е много голяма и мост трудно може да се изгради, подчерта тя.

Българският народ не желае това, което искат на улицата в София, повярвайте ми, коментира Панчев. Според Цачева това е противопоставяне на една група граждани на друга.

Не позволявайте гражданският мир да бъде разрушен, призова депутатът от БСП. За това са виновни политиците, заключи тя.

Последвайте канала на

6878 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
ДО ОРЕШАРСКИ И СТАНИШЕВ

2013.06.27 | 09:11

23
НЕ ВИ ИСКАМЕ НАМАЛЕНИЕТО НА ТОКА ,НЕ ВИ ИСКАМЕ ''СОЦИАЛНИТЕ ВИ ПРИДОБИВКИ''. НАРОДА ИСКА САМО ЕДНО И НЯМА ДА ОТСТЪПИ - ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКИВА ! ОСТАВКА СЕГА И НОВИ ИЗБОРИ. НЯМА ДА ОТСТЪПИМ ДО ПОДАВАНЕТО НА ОСТАВКАТА. ПРОТЕСТИ !

2013.06.27 | 09:45

43
много велики софианчета или гейчета там всички меки китки се събраха с протестите ви се сляха и едно станаха на педали вяра да нямаш или по точно на протестиращи педали бойко дави дъни изодзаде пак висе ще пак вас да ибе спрете с тези платени протести и оставете хората да работят само ревете без погледните че се вършат неща който уж неможеха да станат или то не се вижда важно е да ви дават някой лев да се напивате по площада и да викате а после да ви опъват педалите

2013.06.27 | 09:39

42
такива лумпени като вас ни докараха господин 10 процента всичко разпродаде тогава викахте кой не скача е червен а сините държавата разбиха но си мълчахте смрадливци дето само мрънкате нещо останали да работи колко държави има с 100 процента раздържавяване или само вие дето скачахте го направихте сега пак под команда жикате а не мислите как да мислите наркомани и алкохолици спекал ви се е мозъка събралистете една паплач дето неможи да изкара кинти по друг начин че ходите да ви плащат на протеста поне не пишете писна ни от вашите мрънкания обеснете оставка и после какво за това мислите ли празни каруни

2013.06.27 | 09:29

40
И ПОСЛЕ СЛЕД НОВИТЕ ИЗБОРИ -КАКВО ЩЕ ДОЙДЕ *ПАК НОВИ ИЗБОРИ *И ПОСЛЕ КАКВО ЩЕ ДОЙДЕ *ПАК НОВИ ИЗБОРИ *--------------------..ОТ СЕГА УЧИТЕ И ДЕЦАТА СИ И ПОСЛЕ ПАК НОВИ ИЗБОРИ......-СМЕШНИ СТЕ ПРОШЕСТИРАЩИ ИНАЧЕ *КОГА ЩЯХШЕ ДА ПИЕТЕ -КАФЕ НА ПЛОЩАДИТЕ . У НАШЕТО СЕЛО ТОВА ГО ПРАВЯТ -Т .Н -РОМИ ИЛИ ЦИГАНИ
kolombo

2013.06.27 | 09:36

41
Тези дето ви харесват са на гурбет из Европа , а тук останаха другите бе, Панчев! Не казвайте на черното - бяло! Що търчите в София да ставате депутати а не си въртите печелившия бизнес по места другарю! Защото , освен да леете празни слова и да се чудите от къде да кярите подкуп или комисионни - друго не умеете!
Васил Маринов

2013.06.27 | 09:22

38
Преценете кое е по-добре. Предсрочни избори след около 3 месеца и ново коалиционно правителство между ГЕРБ и "новото дясно", което започна да се "обединява" в последните дни само, за да се докопа до властта ако кабинетът на Орешарски падне. Нищо няма да се промени ако "червените боклуци" паднат от власт, даже мисля че ще бъде по-лошо. Ще ни управлява мутренската партия на Бате Бойко, който ще се завърне с 100 пъти по-високо самочувствие на спасител, но този път в коалиция с хората на Костов, Кунева, остатъците от НДСВ, отцепниците от ДПС (НДПС) + Зелените, които биха се коалирали с всеки, само за да влязат в парламента или да се докопат до субсидийката. От др страна имаме ДПС и БСП, кото разбира се не са по-морални и чисти от останалите, но поне са "наплашени" от протестите и няма да си позволят повече грешки.
та та та

2013.06.27 | 09:22

39
БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВО МОГАТ КОМУНИСТИТЕ!!!!!СИГУРНО СИ МЛАД! ПРОСТЕНО ТИ Е!!!!!

2013.06.27 | 01:23

5
От др страна имаме ДПС и БСП, кото разбира се не са по-морални и чисти от останалите, но поне са "наплашени" от протестите и няма да си позволят повече грешки.-------------------------------------------------------------------------Имаме и Атака, нямаме и кворум, държавата върви към подем и просперитет, вервайте ми!
Простия от село

2013.06.27 | 09:21

37
Закривайййййййй БСППППППППППППП И ДПС заедно с недуразомението АТАКАААААААА
мариела

2013.06.27 | 09:19

33
Eх много платени драскачи има тези дни по форумите. Гъзолизци добри пари изкарахте тези дни ами после като се настани цар бокотиквов и шестаков какво ще правите. По кого ще плюете. В собственото си лице ли? Тъпи продажни люди. Такава нация няма никъде . Продават брат и сестра за шепа жълти стотинки. Мафията само ви използва и то моментно а после ще ви захвърли на боклука. Кръга капитал и прокопиев цветелинка боково и пастирката. Това е . Мислете.

2013.06.27 | 09:20

36
Акъл от г..а си не ща!Май на теб са ти платили. Всичко е по-добре от плъхока станишев и догановци и атакисти.
55

2013.06.27 | 02:57

18
mafiata sa tezi deto gi podurjash kolko ti platiha da draskash ?

2013.06.27 | 01:25

8
Мариелаааааа - много мъжка пот личи в арогантно-псуващите фрази и измизлено -първосигналните ти послания! Откога болен Волен ползва женско име??? А да - откакто се надупи на Местан и Доган ха ха ха ха! А обрязването направо го побърка - цял народ се пита- тоя защо пак са го пуснали от лудницата????
Радо

2013.06.27 | 09:20

35
То пък кой ли иска и Герб Мутро-Диктаторско управление нали сега по улиците е платената интелигенция а Цецо-Крадецо обикаля страната за кинти да спонсорира протестиращите!

2013.06.27 | 09:19

34
такива като панчев ще разпалят гражданска воина

2013.06.27 | 01:24

6
tikvata kogato naroda mu poiska ostavkata za padi sergiei si ja poda de .sega serioja da napravi sahtoto
dansf

2013.06.27 | 09:16

29
Бабо цецо!ако има нови избори,скоро след тях нямали да последват пак нови избори... ;)
Атанас Димитров- Димитровград

2013.06.27 | 09:18

32
Цецка Разкрачева - се надява че отново ще се върне на власт и ще пее старата си ПЕСЕН на нов глас. Но след като се промени Изборният кодекс и Кабинета на Орешарски успее да гласува голяма част от Програмата си- българите ще почувствуват истинските и положителните промени -които никой друг кабинет не може и не иска на направи !!!
валията на Ямбол

2013.06.27 | 09:17

31
Я по леко бе унумфри, ти как разбра, че хората не искат оставка а???? ДОКАТО СИ СТОИШ В ЧЕРВЕНАТА СИ КАЩУРКА?????
Слаба памет

2013.06.27 | 09:17

30
ТЪПанчев, на вас още не ви е ясно какво се случва. Спрете вече да импровизирате с това че народа е избрал вас да го управлявате. Ако беше така щяхте да сте първа политическа сила, но и изборите ви го показаха че болшинството не ви иска. Докопахте се до властта чрез подли компромати, огромна наглост и нечисти задкулисни сделки. Оставката ви е неизбежна и задължителна, вразумете се и се оттеглете с достойнство!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини