Красимир Премянов: Кабинетът трябва да очертае някаква ясна перспектива

  • 26 юни 2013 14:27

  • 2720
  • 3
Красимир Премянов: Кабинетът трябва да очертае някаква ясна перспектива
©

При протестите през 1997-а година имаше представители на нашите мюсюлмани братя, имаше хора от най-различно естество – хора, които нямаха работа, хора, които бяха привърженици на футболни отбори, хора, които бяха свързани с икономически групировки. Така че това беше една аудитория, която много трудно можеше да бъде успокоена. Това каза пред БНР председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов.

"В този смисъл не трябваше да се правят провокации срещу тези хора, които бяха много нагнетени. В дадения случай тези хора, които сега протестират, първоначално протестираха срещу опита задкулисно да се решават държавни въпроси. И сега в момента мисля, че има една голяма опасност – имаме така или иначе Конституция, член сме на НАТО и ЕС и би трябвало в един диалог между управляващите и хората, които са недоволни, да се намери цивилизовано европейско решение, защото какво искаме да постигнем – хаос – това е неизгодно на всички българи. Още по-безотговорно би било, ако се докарат протестиращи, които подкрепят ситуацията и управлението, и да се стигне до граждански сблъсъци", каза бившият депутат от БСП.

"Смятам, че резултатите от изборите предопределиха с какъв срок да действа всяко последващо управление, в случая правителството на Орешарски. В същото време се натрупа недоволството още февруари месец. Това правителството е призвано да се основе на тези недоволства, да предприеме мерки, за да реагират на тези много по-многолюдни протести и да очертае някаква ясна перспектива. Мисля, че всички ще бъдат доволни при това положение", заяви Премянов. Според него не е необходимо да се стига до конфликти: "Трябва да бягаме от крайностите", каза той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2720 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.08.06 | 10:28

3
КОМУМУТАНТИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ ! СЪБУЖДАНЕТО НА МАМУТИТЕ !
ror

2013.08.06 | 10:28

1
Герберите отчаяно наливат пари в опити за саботажи и блокаж на държавата.В никакъв случай не трябва да се стига до оставка. Това ще рече ГЕРБ да се върнат и да си узаконят мизериите и на Цветанов да му се размине! Трябва да дадем шанс на правителството на Орешарски!
Ggg

2013.08.06 | 10:28

2
Ахахах Комунисти тъпички първосигнални ! Народа не е герб, не е никоя партия.

Добави коментар

Водещи новини