Обсъждат Изборния кодекс в НС

  • 26 юни 2013 07:26

  • 1132
  • 2
Обсъждат Изборния кодекс в НС
©

На фона на нестихващите протести Парламентарната комисия за взаимодействие с граждански организации и движения ще проведе заседание, на което ще се състои публично обсъждане за промяна в изборните правила.

Ще бъде представен докладът с обобщените предложения за промени в изборните правила, събрани след проведената кръгла маса в Народното събрание на 18 юни. Поканени са представители на граждански организации и движения и извънпарламентарни политически партии, които получават държавна субсидия. Заседанието ще бъде излъчвано в реално време в интернет страницата на Народното събрание.

Последвайте канала на

1132 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.06.26 | 11:26

1
ПРОМЯНА НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН В ЧАСТТА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ! ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ! ПРЕЗИДЕНТА ДАВА МАНДАТ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА С НАЙ-ГОЛЯМО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО -за да знаем ,кой ще ни управлява ! ЛУСТРАЦИЯ -вън от Държавните структури бившите агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С ПОСТОЯННО МЕСТОЖИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ и финансови санкции за не упражнилите правото на вот ! БЪЛГАРИЯ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА ! ЗАБРАНА СЪЗДАВАНЕТО НА ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ! УСПЕХ !
niq_ivanoa

2013.06.26 | 12:16

2
Всеки здраво мислещ човек би се съгласил затова се присъединявам към исканията

Добави коментар

Водещи новини