Мирослав Найденов: ГЕРБ ще се разцепи

  • 25 юни 2013 18:39

  • 8435
  • 47
Мирослав Найденов: ГЕРБ ще се разцепи
© Булфото

Аз мисля, че се даде много информация за полетите на Авиоотряд 28, тя трябва да се прецизира. Аз лично съм летял по решение на министерски съвет да доставим спешна доставка на храни за Македония.

Това каза пред БТВ бившият министър на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. По време на наводнението в село Бисет също са ползвани хеликоптери, както по време и на горските пожари.

Обществото иска да знае истината. Аз не знам ловно стопанство, което има площадка за кацане на хеликоптери, каза Найденов.

По думите му Цветанов го е изключил от ГЕРБ, без да се събира изпълнителната комисия. Той обясни, че ако Цветанов подаде оставка, ГЕРБ трябва да се разпадне. Освен неговата, се искат оставките на Фидосова и Паунов. Подаването на ръка е жест на възпитание, ръкостискането не значи помирение, каза Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Подслушването преля чашата и ако не се говореше за това, всеки следващ управляващ щеше да се изкуши да подслушва. Всеки се изкушава дори дотам, че да се гледа под чаршафите на хората.Това е потъпкване на основни човешки ценности. Ималу е случаи, когато неща от моя бит са ставали достояние и са коментирани.

На сбирката в Етрополе присъстваха много хора, които говориха открито и то потресаващи неща. На отворена страница във Фейсбук "Истината за ГЕРБ" се пише за това, каза Найденов.

Най-голямата партия днес е партията на употребените. И не само в ГЕРБ, те бяха употребени от много партии и изхвърлени като носни кърпи. Категорично ГЕРБ ще се разцепи. В момента Борисов заяви, че партията на Цветанов, а ценностите на ЕНП се потъпкват всекидневно. Още много хора предстои да кажат още много истинни. Говори само Цветанов не защото той е най-добрият оратор, а защото е приел тази функция. Фидосова много пъти е лъгала от името на Борисов. Ако тези хора останат в партията, потъпквайки основни човешки ценности, герб ще се разпадне.

Последвайте канала на

8435 47

Свързани новини

Коментари 47

Добави коментар

2013.06.27 | 00:20

47
Няма смисъл да се делим на червени, сини или розови.Те точно това искат.Няма ГЕРБ,Няма БСП или ДПС както и Атака.Да изметем всички тия помияри които са приели че да си депутат е професия.Нека да има велико народно събрание и да се смени изборният кодекс.Нека гласуването да стане задължително и процентът за влизане в парламента да падне до 2,5%.Депутатите да са най много 160 на брой а не като сега 240.Нека да им се намалят субсидиите на партиите от държавата.Има да се направят толкова много неща но нов бардак със стари к*рви не става!!!ЗАТОВА ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!!!

2013.06.26 | 12:04

46
Птичето ти кацна на рамото , но ти го изплаши.Явно си роден само за ветеринар.

2013.06.26 | 12:04

45
шопара пак загрухтя...
Боздуган

2013.06.26 | 12:04

44
Ей дундьовци,герберасти прости,тоя Волен така ви го нацепи ,че то само трески останаха!Не остана нищо за донацепване бе. Впрочем тук там има нещо за донатаковане,ама те слънчасали бе!Ходили при Ореха ,ама той ги държал на слънце и им казал да дойдат на ВЪРБА . Избори щяло да има!Петък се падало !Гледайте да не пропуснете ! Бойко от пандиза щял да се провиква :изберете ме веееееее!Ади вееееее !

2013.06.26 | 12:04

43
Герберчета мили , цветенца омагьосани , събудете се разсънете се и се вижте на какво приличате ! Коментарите ВИ са в стил ББ.ЦЦ , пълни с омраза и високомерие все едно че сте хванали Бога за *уя ! Вярвах ВИ ! Уповавах се на Ваз но БОКЛУЦИТЕ провалиха всичко ! Лека ВИ нощ и помнете че "утрото винаги е по мъдро от вечерта"!
***

2013.06.26 | 12:03

42
Мразя предателите!!!!!!
;c,td

2013.06.26 | 12:03

41
МИРО МЪРШАТА Е ПРЕДАТЕЛ ,ИМА ДОГОВОРКА С ДПС-ТО ,ТЕ ЩЕ МУ ПРИКРИЯТ ДАЛАВЕРИТЕ ,А ТОЙ ЩЕ ВЪРНЕ УСЛУГАТА ,КАТО СЕ ШМУГНЕ С ПОДСЛУШВАТЕЛНО УСТРОЙСТВО ПРИ БОРИСОВ И ОБВИНИ ЦЦ
Do nego

2013.06.26 | 12:02

40
Миро, излезе най-голямата ЗМИЯ в пазвата на Борисов! Срам! Подъл и долен, злояд човек. ГЕРБ няма да се разцепи. Членовете на ГЕРБ са с принципи и морал, не като Найденов.
в отговор на 29

2013.06.26 | 05:56

15
Протестите през февруари бяха по численост малобройни, само провокатори имаше, Герб имаха доблестта да се оттеглят да няма кръв по улиците, Герб не е жадна за власт......това,че народа един път се лъже, не е вярно, много пъти народа бв лъган от сега власт имашите и продължава да се оставя да го лъжат, но ти го виждаш....
СРЕЩУ ТЯХ СКАЧАЙТЕ,СРЕЩУ ТЯХ!!!!

2013.06.26 | 09:51

39
Защо никой от т.н "протестиращи" не повдигна въпроси касаещи интереса на милиони българи?Като например,цените на ел.енергия(прмахване на ЕРП-тата,тоталният монопол на вериги и В и К,терора на Топлофикация и законните мутри от ново поколение-Частните съдии-изпълнители и новоизлюпените "Колекторски фирми",който са изкупили дългове на разни оператори,фин.институции и вериги за над 1,5 МИЛИАРДА ЛЕВА,който по старият закон са не събираеми по давност,само за 10% процента от стойността им-т.е за 150 милиона.Най-голямата от тях е с регистрация ПОЗНАЙТЕ ОТ КЪДЕ? ОТ МОНТАНА!!! Феодалното имение на Фидосова,защо ли-не знам.).Законно превъртайки ги през съда(без Ганьо да е призован)те прхвърлят в ръцете на другата 'законна мутра-ЧСИ,който ти трясва освен техният десетократно завишен иск,и собствени хонорари,надвишаващи в пъти основния.За оспорим иск от 100 лева,те товарят отгоре с още 750-800 лева.И не можеш да кажеш-гък.ЗАЩОТО ТАКА БИЛО В ЕВРОПА.Всички българи там трябва да УДАРИМЕ,защото никой не е застрахован от потенциалният им ,узаконен РЕКЕТ!!!А не по нашенски-почвам да викам ОЛЕ,ЛЕЕЕЕ,чак когато опре до моя задник.

2013.06.26 | 09:24

36
БСП И ДПС СА СВИКНАЛИ ПРОМЕНИТЕ ДА СТАВАТ САМО КОГАТО СЕ ЛЕЕ КРЪВ !!!

2013.06.26 | 09:43

38
Миро ,я отстреляй някой врабец цврък,цврък... Б-у-у-ум! Цвръ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-к! The end.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини