Манолова: Плевнелиев се заяви като говорител на протестиращите

  • 25 юни 2013 17:09

  • 10699
  • 93
Манолова: Плевнелиев се заяви като говорител на протестиращите
© Булфото

Очевидно президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното чува само едната страна, той се заяви като говорител на протестиращите, което може би на него самия и на протестиращите им звучи много симпатично, но той е президент на всички български граждани. Това коментира на пресконференция заместник-председателят на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в отговор на въпрос за бъдещите консултации с политически сили при президента, предаде БТВ.

Като взема само едната страна, не прокарва ли президентът нови разделителни линии между българските граждани, попита червеният депутат и отбеляза, че колегите й в парламента носят отговорност и към тези, които не са излезли на улицата и които нямат с какво да си платят сметките и да си изпратят децата на училище.

"Чуваме гласа на протестиращите, утре има няколко заявки за протести около Народното събрание", коментира Манолова и призова всички, които имат предложения за промени в Изборния кодекс, да ги заявят на дискусията, насрочена за сряда в парламента. Диалог - да, но поставяне на ултиматуми - не, заяви тя.

Според Манолова цивилизованият начин за решаване на проблеми е диалогът. Освен хората, които протестират на улицата - ние уважаваме техния протест, има и стотици хиляди други български граждани, които искат спешно, неотложно решаване на техните проблеми, които в огромната си част са социални, отбеляза зам.-председателят на парламента.

По думите й, са необходими спешни мерки, които могат да бъдат взети от работещ парламент и от отговорно правителство. Да хвърлим всичко би било безотговорно, добави Манолова и подчерта, че над 60% от българските граждани имат нужда от подкрепа от държавата.

Последвайте канала на

10699 93

Свързани новини

Коментари 93

Добави коментар
ДО МАНОЛОВА

2013.06.30 | 14:03

93
ДОКОГА ЩЕ ВИ ЧАКАМЕ ДА СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКИТЕ ,ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКИВА? ОРЕШАРСКИ,СТАНИШЕВ,МЕСТАН И СИДЕРОВ, ОТИВАЙТЕ СИ С МИР. ВИЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА БЪДЕТЕ ''ВЪЗПИТАНИ'' С ТОЯГАТА. ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И НЯМА ДА ВИ ТЪРПИМ! ОСТАВКА ! СРАМ И ПОЗОР !
БРАВО МАЯ

2013.06.30 | 14:02

92
Обаче Мая ако пипне Чехльо ще го бие на почивки и за офшорките ще си каже пуделан затова подкрепя т.н. протестиращи , надява да падне правителството и да му се размине резила!
валията на Ямбол

2013.06.30 | 14:01

91
Престъпленията на Борисов и извънземните си приличат!..................Всички говорят за тях НО НИКОЙ НЕ ГИ Е ВИЖДАЛ!
валията на Ямбол

2013.06.30 | 14:01

90
язък! ..............много малък коефициент има ( 1,34 ) Дали БСП ще фалира България до края на годината!......ще сложа 30 лв.

2013.06.30 | 14:00

89
тази като я видя и деня ми пропада.То бива грозно и антипатично животно ама и да говори...много ми идва! Отивайте си МА КРАВО !

2013.06.30 | 14:00

88
МАЯ, СТАВАШ ВСЕ ПО-НЕЛЕПА!

2013.06.30 | 14:00

87
"Освен хората, които протестират на улицата, има и стотици хиляди други български граждани, които искат спешно, неотложно решаване на техните проблеми, които в огромната си част са социални" - циганите ли? Ами добре, ето ви решение: Организирате към "чистотата" на всяка община бригади, купувате металотърсачи, 5-6 камиона, предпазно облекло и лопати и откривате реални работни места за "бране на желязо" със заплащане на ставка. Санкционирате ЗВЕРСКИ незаконните пунктове за изкупуване (изкупуването да става само с протокол) и окомплектовате манговците на бригади от по 30 човека с по един баш манго за началник и готово! Каквото си изкопат се тегли и им се плаща, колкото и на пункта, но да се декларира дохот, да се контролира процеса, да си плащат данъци и да не им се полагат помощи защото НЕ СА социално слаби. - и вълкът сит и агнето цяло! Манго ще си прави каквото обича да си прави, държавата ще си прибира дължимото. Или може би не е идеята да става така, а да давате на манго помощи за да седите на власт?!?! НЯМА ДА СТАНЕ - ВЪН!!!
DO 82:::DO 82 ,,,,DO 82:::DO 82:::

2013.06.26 | 22:46

86
КОГО НАРИЧАШ ПРЕСТЪПНИЦИ,ЧУМА ПРОСТА И ТЪПА:.ПО-ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ МУТРАТА И НЕГОВИЯТ ПЛУЖЕК-ПОМАК ИМА ЛИ???ГАДНО БЪЛГАРСКО ИЗЧАДИЕ.КАТО ПОДАДАТ ОСТАВКА КАКВО?НЯКОЙ ЩЕ ТЕ НАХРАНИ ЛИ ОТРЕПКА МЪРЗЕЛИВА.
Do 85::DO 85:::DO 85:::DO 85:::

2013.06.26 | 22:46

85
КОГО НАРИЧАШ ПРЕСТЪПНИЦИ,ЧУМА ПРОСТА И ТЪПА:.ПО-ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ МУТРАТА И НЕГОВИЯТ ПЛУЖЕК-ПОМАК ИМА ЛИ???ГАДНО БЪЛГАРСКО ИЗЧАДИЕ.КАТО ПОДАДАТ ОСТАВКА КАКВО?НЯКОЙ ЩЕ ТЕ НАХРАНИ ЛИ ОТРЕПКА МЪРЗЕЛИВА.

2013.06.26 | 22:46

84
Аххх...тезе руси социалискиии...!!! За кокво ли стават ????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини