Румен Иванов: Няма разцепление в ГЕРБ

  • 25 юни 2013 07:55

  • 2046
  • 2
Румен Иванов: Няма разцепление в ГЕРБ
©

Няма разцепление вътре в ГЕРБ. И вчера в Изпълнителната комисия на партията, заедно с г-н Борисов и г-н Цветанов, говорихме с местните структури. В някои от тях има напрежение, но не може да се говори за разцепление. Това заяви депутатът от ГЕРБ Румен Иванов в сутрешния блок на БНТ по повод твърденията, че има разделение в партията на Борисов.

Да, винаги има отлъчване на хора от определена партия, но те не са в ръководството на ГЕРБ. Самото  ръководство е единно в своята политика, каза още депутата.

Логично е един  премиер да е натоварен с други неща, а с партията да се занимава негов заместник, както е в случая с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, смята Иванов. По думите му не е състоятелно да се твърди, че Цветанов е дирижирал всички процеси в партията.

Никога не е стоял въпроса дали Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа остава в партията или не. Искането на прокуратурата за свалянето на имунитета му никога не е засягало положението му в партия, категоричен бе Румен Иванов.

Що се отнася до партийните субсидии, Иванов заяви, че не са ги обсъждали, но има резон те да бъдат намалени, но не и изцяло премахнати. Така ще възникват въпроси за финансирането на партиите и това дали има зависимости или не. Не случайно правителството се нарича на "Олигарски", а не на Орешарски, коментира депутатът от ГЕРБ.

Той бе категоричен, че трябват конкретни промени в Изборния кодекс, а не изработването на нов. Ние ще влезем при обсъждането му в Пленарна зала, уточни Румен Иванов.

Категорично не е имало плащания към групи от хора, които да радикализират или участват в протестите. Това са твърдения на хора, които се опитват да измият имиджа си като Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, каза още той.

Последвайте канала на

2046 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
REDvayler

2013.06.26 | 09:08

2
Решението е взето, ГЕРБ се закриват, никой няма да губи време, за да ги цепи
Боздуган

2013.06.26 | 09:07

1
То от ГЕРБ не остона нещо за цепене!СИДЕРОВ така ги нацепи герберастите ПРОСТИ ,че само едни ТРЕСКИ останаха!Бог да ги прости!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини