Социалисти на тайна сбирка

  • 24 юни 2013 19:37

  • 2128
  • 11
Социалисти на тайна сбирка
©

Извънредно тайно заседание на ръководството на БСП се проведе днес. Вместо на традиционното заседание във вторник, червените функционери се събраха днес на „Позитано 20”, предаде БТВ.

„Обсъждахме законодателната програма на парламентарната група и позицията ни по изборното законодателство”, заяви пред БТВ Мая Манолова, която определи заседанието като стандартно. „Реагираме на протестите на хората”, категорична бе тя и отново покани гражданските организации на дебат.

Около 19 ч изпълнителното бюро на партията вече беше приключило заседанието си, а полиция беше обградила празната централа на БСП заради поредния протест #ДАНСwithme.

По-рано днес социалисти издигнаха „стена на срама” на „Позитано 20”.Организаторите на днешното събитие го определиха като "флашмоб" , с който привържениците на лявата идея поискаха оставката на лидера на БСП Сергей Станишев. Според организаторите на днешната инициатива левите политически идеи са били дискредитирани от страна на ръководството на БСП.

Последвайте канала на

Novini.bg
2128 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
ТЕЗИ НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ МОРАЛ

2013.06.30 | 11:40

11
ПРИ ТЕЗИ ВСИЧКО Е ТАЙНО И ЗАДКУЛИСНО.РЕШНИЯТА КОИТО ВЗЕМАТ ЩЕ БЪДАТ СРЕЩУ ХОРАТА И ЗАТОВА СА ПРИКРИТИ.КОЛКОТО ПО РАНО ДИ ОТИДАТ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

2013.06.30 | 11:40

10
Феодали и олигарси, кога ще подкрепите протестите на хората и на гражданското общество?

2013.06.30 | 11:38

5
Те няма да ги подкрепят. Използват "намалението" и подготвят узаконяване на ннезаконно придобитото.

2013.06.30 | 11:40

9
ПЛЮЯ НА ТЯХНАТА ТАЙНА СБИРКА! НАРОДА Е НАВЪН И НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ СОЦИАЛИСТИ!
валията на Ямбол

2013.06.30 | 11:39

8
Колкото повече Станишев е начело на БКП, толкова по-сигурно е че БСП няма да прекрачи прага на Българското Народно Събрание ! евала, машала тройна коалиция

2013.06.30 | 11:39

7
Ne6to novo ??!! Ta te sa maistori na taini, Intrigi, manipulazii... Ne im se vrazvaite, komunistite sa lizemeri i lajzi
валията на Ямбол

2013.06.30 | 11:39

6
Глупаците червени, не можаха Пеевски да сложат шеф на ДАНС, та проектите на гплемия мечок! АЕЦ Белене и южен поток!!!!......Сега големия сибирски мечок ще им покаже на Серго и майчето кой плаща и кой ще е лидер в БСП

2013.06.30 | 11:38

4
Не се учудвам, защото открай време всичко в БСП се е решавало тайно.
ВОЛЕН СТИСНАТ ПЕДЕРАСТ

2013.06.30 | 11:38

3
АКО ДО СРЯДА ВОЛЕН НЕ ПЛАТИ НА 150 ЧОВЕКА "ПРОТЕСТИРАЩИ ОТ САМОКОВ"ПО 50 ЛВ. ЗА ПОСЛЕДНАТА "ЕКСКУРЗИЯ", В СРЯДА ЩЕ ИМА ПРОТЕСТ ПРЕД ОФИСА НА ОРГАНИЗАТОРА НА "САМОКОВСКИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ" ПЕТЪР ГУЦАЛСКИ. ПОКАНЕНИ СА ВСИЧКИ МЕДИИ ДА ОТРАЗЯТ СЪБИТИЕТО.

2013.06.30 | 11:37

2
Трябва друга форма на протест. Тези са темерути. Гражданско неподчинение, седяща стачка или какво.

2013.06.25 | 10:11

1
i va6ite ve4e vi razbraha :С остър блог-постинг срещу политическата ситуация в България излезе днес председателят на парламентарната група на ПЕС в Европейския парламент Ханес Свобода . "За мен остава неразбираемо и неприемливо, че новото правителство на малцинството назначи за главен борец с корупцията един олигарх... Също така не мога да разбера защо шефът на дясно-екстремистката партия "Атака" беше избран за председател на комисията за борба с корупцията в парламента", отбелязва Свобода в блога си. Това се случва само два дни след като на форума на ПЕС в София той защити правителството на БСП и ДПС, макар да призна и тогава, че то се ползва с подкрепата на националистическата партия "Атака". Той отправя критика срещу назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС и подчертава, че въпреки неговата отмяна новото правителство трябва да понесе последствията. Според европарламентариста е недостатъчно да се отменят едни назначения и да се поставят други хора на поста, а трябва да има цялостна смяна на системата. Според него макар и да са по-малобройни от недоволството през февруари, протестите в България не бива да се подминават след протестите в Турция и Бразилия. още по темата Ханес Свобода: БСП да не повтарят грешките, за които критикуваха Борисов 11|3208 20.06.2013 "Знам, че за българските социалисти е трудно да предложат лява алтернатива след управлението на Борисов. Но едно правителство, което е заедно с "турската" партия и е зависимо от радикалната партия "Атака", трябва още повече да защитава своите ценности. И да спечели доверието на населението чрез диалог, а не да го проиграва", пише Свобода. "България трябва да се бори срещу всяка форма на корупция", пише още Свобода. По думите му, тази борба трябва да се води със сила, последователно и независимо, иначе България никога няма да влезе в първа лига на страните по отношение на инвестициите и демокрацията. "А между другото България иска да стане и част от Шенген!", доавя той. "Не искам да омаловажавам предложените социални мерки на правителството. Те са необходими, още повече от социалдемократична гледна точка. Но само една прозрачна и демократична страна може да намери дългосрочно пътя към 21 век", завършва постингът.

Добави коментар

Водещи новини