Цецка Цачева: Огромна е пропастта между гражданите и политиците

  • 24 юни 2013 18:29

  • 1739
  • 9
Цецка Цачева: Огромна е пропастта между гражданите и политиците
©

"Много активен е диалогът с гражданите", заяви в студиото на БТВ Валери Жаблянов от БСП.

Той даде пример за предложенията на българските граждани относно новият Изборен кодекс.

От своя страна Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 заяви пък,  че е безспорна пропастта между българските граждани и политиците. "За запазване на държавността трябва спешно да се издигне мост. Това може да стане само, ако политиците се вслушат в исканията на хората", добави тя.

"За първи път по време на управлението ни  бе гласуван новият Изборен кодекс - вероятно той не е най - доброто, но той все пак е добър. Вярно е, че нямаше как да предвидим какво най - много дразни хората, въпреки че имаше широко обществено обсъждане. Хората искат да има възможност за независими народни представители. Те искат нови лица в политиката и затова ние казваме, че сме готови правилата да бъдат променени. По този въпрос имаме консенсус с Коалиция за България", каза Цачева.

Цачева каза също така, че в ГЕРБ се обсъжда широко опцията да има задължително гласуване.Тя поясни, че партията е склонна да подкрепи само еднократно такова гласуване и добави, че причината за това е идеята да се види как то ще повлияе на хората и изобщо на самия изборен процес.

Жаблянов отново коментира кабинетът. Той заяви, че правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е абсолютно експертно.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1739 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2013.09.03 | 16:39

2
Господа протестиращи,да изберем дата за национален протест,примерно 28 юни.Ха какво съвпадение ВИДОВ ДЕН.Да им покажем че греховете се плащат на този свят.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ
Сотир Кралев

2013.09.03 | 16:40

9
Може да избирем 28 юни за национален протест за искане ОСТАВКАТА на президента ПЛЕВНЕЛИЕВ !!!!! От провинцията вече имаме подобна нагласа и намерения!
Боздуган

2013.09.03 | 16:39

5
Моля ви се недейте! И без това герберастите прости сте слънчасали,съвсем ще се затриете , за разплод няма да остане ! Сбърках, Фидоската не ходи на протести ! Нея ще ползваме !Ще и пуснем Пеевски Делянчо !Каквото излезе - в зооградината ! От цял свят на тълпи ще идват за последното гербаджийче да видят !Може и икономически ръст да реализираме!

2013.09.03 | 16:39

3
БСП НИКОГА НЕ СА ВОДИЛИ ДИАЛОГ С ХОРАТА И НИКОГА НЕ СА СЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ ОТ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА, ОСВЕН НА СВОИТЕ ХОРА! А ГЕРБ Е ПАРТИЯ НА ХОРАТА, НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ! ДРУГАРИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ОПЛЮЯТ ГЕРБ, НО ГЕРБ ЗАДАДЕ ЧОВЕШКИ СТАНДАРТ В ПОЛИТИКАТА! ЗА ПРЪВ ПЪТ КАТО СТАНДАРТ БЕ СЛОЖЕНА НЕ НЯКАКВА АБСТРАКТНА ИДЕОЛОГИЯ, НО ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК, ГРАЖДАНИН И НЕГОВАТА ЗНАЧИМОСТ!
КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ МНОГО СТЕ КАЛНИ И НАГЛИ !

2013.09.03 | 16:40

8
ВИЕ ЧЕРВЕНИТЕ ГЕРБАДЖИИ НАПРАВИХТЕ ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК " КЛОШАР "- ТАКИВА МИЗЕРНИ ВЕЩИЦИ КАТО ЦАЧЕВА ПРОДЪЛЖАМАТ ДА ЛЪЖАТ И МАМЯТ ! ДА ИМА ВИДОВ ДЕН ЗА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ! КОЕ ВИ Е ЕВРОПЕЙСКОТО - ТОВА ЧЕ ХАРЧИТЕ НАШИТЕ ПАРИ ПО ЕКЗОТИЧНИ ЕКСКУРЗИИ !?ЩО НЕ ВЗЕМЕ ВАШИЯТ ГУРО ДА ВИ САМОУБИЕ !
Боздуган

2013.09.03 | 16:39

4
Сега се сетила червената Цецка за пропастта като падна в нея.Сетила се Мара да се побара,герберастка проста!

2013.09.03 | 16:40

7
Цецка Разкрачева ще ми говори за ПРОПАСТ. ГЕРБ създаде най-голямата пропаст между гражданите и държавата !!!!!!
Трендафил Георгиев- Ловеч

2013.09.03 | 16:39

6
Цецка е човек без достойнство и морал-представете си след 1989 година си купила дипломата и ще ми говори за ПРОПАСТ между народа и политиците . Тя не знае ли,че тази ПРОПАСТ е създаде единствено ГЕРБ и нещо друго - създадоха и друга ПРОПАСТ с бариери между България и Русия !!!!!
Боздуган

2013.06.26 | 01:19

1
Нов подслушан разговор на тиквата .Флашката е на Цв.глупака . Бойко : Росене ,слушай сега ,оня ден голяма п.утка излезе дет не го изгони оня,страх ме е да му кажа името,бах мааму! Да го мааш бързо от оная комисия че сие и.бало мамата !Чуваш ли ве п.утко ко са чешиш там дет не та сърби ?Ей голям боклук си ! Бягай бързо за вазелина да ми мажеш г.ъза ,че Сидеровия голям и ръбат излезе.„Ох че ма болиии!Няма ли край веее ? Бързо ве Плевня ,мама ти шайба!/записът не е манипулиран/.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини