Миков потвърди: Уволненият зам.-министър на МВР все още е депутат

  • 24 юни 2013 13:06

  • 1759
  • 2
Миков потвърди: Уволненият зам.-министър на МВР все още е депутат
©

Иван Иванов, който прекара на поста зам.-министър на вътрешните работи около три часа и половина, все още е депутат в 42-то Народно събрание,съобщи председателят на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, предаде БТВ.

„Поне към момента Иванов не е освобождаван от качеството му на депутат,” посочи Миков. По думите му, за несъвместимост между двата поста трябва да се произнесе Конституционният съд. „Засега не знам да има искане до Конституционния съд,” отбеляза парламентарният председател.

Иван Иванов бе назначен за зам.-министър с решение на Министерски съвет, което бе обявено около 18:00 часа. След тиражираната в редица медии информация, че депутатът от Шумен е бил ръководител на местния клон на силовата групировка СИК през 1995 г., вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола поиска оставката му, а около 22:00 часа премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 го освободи от поста.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно коментира и друго ключово назначение - това на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа начело на парламентарната комисия по етика.

По думите му, на лидера на "Атака" му предстои да покаже, че може да се справи с отговорността на председател на парламентарната Комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика.

По-рано президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното сравни това назначение с онова на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на начело на ДАНС.

„Въобще оттук насетне в тази изключително ожесточена среда въпросът с преценката на деловите и моралните качества става изключително важен,” подчерта Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1759 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.06.24 | 17:53

2
А ,ама и този си остава депутат , а ?! Ашкоолсун - това тройната коалиция ,законите ги има ,за нещо по ненужно и от употребявана тоалетна хартия. То бива наглост ,бива , ама вашето минава всякакви граници. ПРОТЕСТ !!!

2013.06.24 | 17:53

1
Законите трябва да се спазват от обикновените хора.А нас депутатите не гледайте.Шибаняци долни и противни.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини