Васил Гюров: В България няма демокрация

  • 24 юни 2013 07:48

  • 4424
  • 3
Васил Гюров: В България няма демокрация
©

В България няма демокрация. Политика и бизнес са едно цяло, олигархията управлява страната ни. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия  в коментар на събитията в България музикантът Васил Гюров.

"Станишев натисна детонатора и изложи на показ цялата история на прехода", заяви блогърът Асен Генов.  "Държавата вече не е легитимен представител на обществения и публичния интерес. Ресурсите се разпределят по клиентелистки интереси. Аз съм "за" незабавна оставка на правителството. Трябва да се проведат избори по нови правила", добави той.

"Само с оставка няма да стане. Хората трябва ясно да поставят исканията си пред президента, пред правителството, пред Народното събрание", каза музикантът Кирил Ампов. Той и Васил Гюров се обединиха около мнението, че трябва да бъде въведен образователен ценз при гласуването.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4424 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Фрито Пендехо

2013.07.11 | 01:47

3
Пич, никъде няма демокрация. Виж Идиотокрация сме построили и я надграждаме здраво. Mike Judge можеше да снима филма си IDIOCRACY в България без нужда от декори.
не е дискриминация!

2013.06.24 | 16:03

2
"...и Васил Гюров се обединиха около мнението, че трябва да бъде въведен образователен ценз при гласуването."Абсолютно подкрепям ! Стига изборите са манипулирани от неграмотни хора срещу 20-30 лв!
БУТАЧА

2013.06.24 | 16:03

1
ЛУСТРАЦИЯ/ДЕКУМОНИЗАЦИЯ/-НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ГЕОРГИ ЖЕКОВ ДА ИЗКАРА ПЪРВИЯ МАНДАТ НА НОВО ПРАВИТЕЛСВО!

Добави коментар

Водещи новини