Сидеров поведе шествие: "Не на омразата"

  • 23 юни 2013 18:01

  • 20355
  • 252
Сидеров поведе шествие: "Не на омразата"
© Булфото

Митинг–шествие на политическа партия „Атака” се състои в столицата. Проявата е под надслов „Не на омразата”. Митингът се води от лидера на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той тръгна от централата на партията на ул. „Врабча”, ще премине по ул. „Московска” и ще достигне до паметника на Васил Левски. Няколкостотин от цялата страна са се събрали вече. "В София през последните седмици е залята от агресия, партия "Атака" се изразява против тази агресия.

Искам да покажа на българското общество, че ние сме здравомислеща политическа партия", заяви лидерът на "Атака" в началото на митинга. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа държи лозунг, който гласи - "България не иска омраза и агресия, а икономически ръст и по-високи доходи".

Цяла България се убеди, че тези протести са подклаждани от политически сили и не са с чисти намерения, защото издигат плакати "Мразим ви". Не можеш да мразиш, а да искаш добро бъдеще за България, заяви лидерът на "Атака" на митинг-шествие на партията пред паметника "Васил Левски" в столицата.

По думите му днешният митинг е за да се даде пример за мирно шествие, без да се скандират обиди и лозунги. "Ние сме против на власт да се връщат костовци, симеоновци и борисовци, които ограбваха България и я водеха по лош път. Те искат да предизвикат анархия, да замажат злодеянията си. Ние няма да допуснем това. Днешният митинг е под наслов "Не на омразата", защото сме свиделите на бликаща омраза от площад „Зависимост" и хора, които твърдят, че протестират мирно, раждат агресия", заяви Сидеров. Той посочи, че партия „Атака” е пример за гражданска отговорност. Симпатизантите на "Атака" развяват българските знамена и лозунги, на които са изобразени лицата на Бойко Борисов и на Цветан Цветанов с фесове на главите.

Хората са лъгани, че "Атака е подкрепила този парламент. Аз гласувах против него, но не исках и ГЕРБ отново на власт, заяви Сидеров. Хората, които са на площад „Зависимост”", са зависими от политически партии и групировки на Румен Пашата. Целта на тези протести са в България да се създаде система на хаос, анархия и да не може да работи нормално правителството и парламента, както и да не се приемат мерките за пенсионерите.

На протестите аз съм изобразен с фес, защото съм бил турчин, не знам каква е целта на това", заяви в речта си лидерът на "Атака". Според него -българският народ няма пари да протестира и да дойде в София, а ако е имал е щел да дойде и да каже -"Стига това насъскване, не искаме пияни младежи по улиците". На митинг-шествието на политическа партия "Атака" се събраха стотици граждани, които скандидараха "България" и "Волен". Засилено полицейско присъствие в района на паметник "Васил Левски".

Последвайте канала на

20355 252

Свързани новини

Коментари 252

Добави коментар

2013.07.22 | 11:21

252
Tozi kloun, koito nasaska balgarin sre6tu balgarin, zapo4na da izdiga komunisti4eski losungi !!! Kakvo dolno, gadno sa6testvo !!!
Жоро

2013.07.22 | 11:20

251
Предайте им на Сидеров ,Станишев ,Доган и Борисов , че ако смятат да бъдат в политиката трябва най-накрая да го докажат на хората , защото до този момент не можаха .Аз не знам кой с кой е и кой срещу кого е , но от техните действия зависи живота на милиони българи и ако все още не са го разбрали -те вече не са опозиция помежду си , а излезнаха в опозиция срещу народа си.Ако смятат да я карат така , да знаят че от народа няма по-голям суверен.Не знам до кога , ще се заблуждават , но е време да се осъзнаят.
eee

2013.07.22 | 11:20

250
tozi artist e 14 15 godini v parlamenta kakvo napravi za balgaria toia artiz da vzima eno vaje i dase obsi
..

2013.07.22 | 11:20

249
хахахахаха иронията е пълна
Любеница

2013.07.22 | 11:20

248
Любче,айде приятелю да те водим на Чичо Доктор,че вече хептен изпростя
WICA

2013.07.22 | 11:20

247
''Край Витоша шум се вдига, лъскат пачки, и фесове. Ето Сидеров пристига, и мутри си зове. Съберете се рекетьори, храбри орляци безброй. Много хора и бунаци усмири ги кворума мои. Във боянските сарай, разтрепера се Доган. Праща дарове богати в сидеровият стан. - Неща дарове и злато - алчно викна Сидеров. - Мойто царство е продажно, несменяем е и моя трон. Сам Доган да се представи, нека той да проси кворум. Нека подарък да ми направи, па ще видим по подир.''
WICA

2013.07.22 | 11:20

246
Вървял си по улицата лидерът на "Атакалъ"-Ага Сидер и едно лайно му подвикнало: -Ей,ибрик! -Аз не съм ибрик!Аз съм патриот!-отвърнал сърдито Агата. -то и аз бях торта "Гараш",ама на...
стоян

2013.07.22 | 11:20

245
сидеров забога моля те УМРИ абе защо всички досегашни политици не го последвате
Tiilk

2013.06.25 | 22:05

244
Политическите партии сякаш остават глухи за исканията на протестиращите. Атака единствени излязоха сред хората и само те дават ясни решения на проблемите, с които се сблъсква обществото. А ГЕРБ, които бяха избрани за първа политическа сила не направиха нищо освен да влизат и излизат в пленарната зала, тоест те не работят по задълженията си и изгубиха гласуваното им доверие от народа. А Атака са четвърта партия, но въпреки това имат ясно становище за това кое и как трябва да се промени.
баба гицка

2013.06.25 | 22:05

243
"Хората са лъгани, че "Атака е подкрепила този парламент" долен ЛЪЖЕЦ, С ТВОЯ ГЛАС СТАНАХА 121, - ПОНЕ ЕДИН ДЕН В СЕДМИЦАТА НЕ БЪДИ ИДИОТ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини