ДСБ подкрепят революцията за морал и ценности

  • 23 юни 2013 14:23

  • 1895
  • 14
ДСБ подкрепят революцията за морал и ценности
© Булфото

ДСБ е общността на хората, които не се продават и не се предават. Това каза Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва на 11-то Национално събрание на ДСБ.

„Ние искаме българските институции, които се издържат от данъците ни, да служат на гражданите. В момента гражданите са изолирани от държавата си. Това също е ДСБ. Запазила своите ценности, ДСБ може да поеме към формиране на масивен политически електорален формат в обществото. Трябва да има алтернатива на това в парламента. Необходим е десен блок, в който ДСБ влиза със своите ценности. Искам нашата общност да не търпи повече провали”, посочи Москов.

Обект на дискусията на събранието са и продължаващите вече 10 дни протести срещу кабинета. Според членове на ДСБ, които участват в протестите, и те могат да бъдат лицата на протеста. По думите им, в момента у нас се извършва революция за морал и ценности, а там ДСБ са най-силни и няма кой да ги бие. „Трябва да заявим подкрепа на протестите, защото на улиците са наши симпатизанти, „сини хора”. Трябва да искаме оставка на правителството, независимо какво ще се случи по-нататък. Да направим анализ на други политически десни партии, за да направим десен блок, защото от днес започва обратното броене за края на това правителство”, посочи делегатът от район „Триадица” Вили Лилков.

Последвайте канала на

1895 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2013.06.24 | 08:26

1
Десни боклуци когато диктатора Буда беше на власт мълчахте,а сега протестирате против правителство на 20 дни-подли малки душици!

2013.06.24 | 09:23

14
И какво толкова си пострадал от диктатора БУДА.Какво си имал че да ти отнеме БУДА.Как си пострадал от управлението на ГЕРБ което го е нямало.Кой мислите че управлява държавата ГЕРБ ли?Ама много се лъжите.Една държава не се управлява само от правителство и политици а и от администрации по области,градове и села.Навсякъде в държавата 80-90% от хората които работят в администрациите и на високи постове са си все същите.Някой дори и от времето на ТАТО.Как чакате нещо да се промени за 4 години.Та нали точно тези хора които са от старата система от времето на БКП са се сраснали в държавата и са навсякъде(общинска администрация,данъчни администрации,съдебна администрация ,болници,училища,полиции и др.) и точно ГЕРБ се опита да ги изчисти и затова те спомогнаха за падането на ГЕРБ от власт.Никой друг не се нае с това.Ако ГЕРБ направи грешка е че се втурна да затяга колана с това „недоразумение" - Дянков и да спасява държавата от банкрут.По добре да ни раздаваха колкото пари имаше на помощи та да станем като Гърция и да чакаме някой да дойде да ни управи дереджето ако въобще се появи такъв.Когато Гърците преди години започнаха стачките и оставаха без работа ни обясняваха че те могат да си го позволят защото имат натрупани спестявания а ние сме бедни и не можем да си го позволим защото няма да можем да изхранваме семействата си.Сега Гърците бяха ударени и в спестяванията си.Помислихте ли какво ни чака нас защото България не е Гърция и няма такива крупни инвеститори които да имат интерес да помагат.Всичко това и като прибавиш и амбиции те на БСП и ДПС да продължат да грабят държавата като източват чрез свои фирми ДДС както и борбата им на всяка цена да останат в бизнеса с енергетиката от която печалбите са най големи е видно че не могат да се очакват да се случат чудеса.Бъдете реалисти.Защо мислите Орешарски не иска да издаде властта а иска 1 година отсрочка ами много е просто защото през това време в България трябва да влязат пари от Европа.Нищо друго не е важно за тях.Нито нищетата на народа ,нито борбата с монополите, нито вдигане на заплатите, нито падането на цената на тока.За последното само ще направят няколко промени с които ако сега ви падне цената на тока с 5 лева после ще се вдигне с 10 лева.Продължавайте да си мечтаете и да се заблуждавате че спасението ви е в тройната коалиция.
Иван

2013.06.24 | 09:22

13
хич не се гласи за власт, защото и ти си същата курва!!

2013.06.24 | 09:20

7
Бравд,един нормално мислещ човек.Поздравления.
КИРО

2013.06.24 | 09:21

12
Винаги съм гласувал първо за СДС после за ДСБ но на последните за ГЕРБ защото се страхувах да не дойдат тези които и дойдоха. Майка ни жална. Живота ми омръзна!Направете нещо да сме живи.

2013.06.24 | 09:20

8
Киро, грешката ти е голяма.Ако беше гласувал за АТАКА,сега няма да си толкова отчаян.Само с Атака и Волен НАПРЕД.
РЕДОВИ ГРАЖДАНИН

2013.06.24 | 09:21

11
ДСБ ЛИ ,ВИЕ СТЕ ОНЕЗИ СИНИ "ДЕМОКРАТИ",КОИТО РАЗКАЗАХА ИГРАТА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ! ВИЕ СТЕ ОНЕЗИ ,ДЕТО СЕ ИЗПОКРИХТЕ И СЕ ПОЯВИХТЕ С "НОВИ ЛИЦА И ПАРТИИ",ВИЕ СЕГА ,ЗАЕДНО С ГЕРБ СТЕ ТИЯ ,КОИТО ПОДКУКУРОСВАТ ХОРАТА ДА СКАНДИРАТ И ИСКАТ ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВО,КОЕТО ОЩЕ НЕ Е СЪСТАВЕНО ! МАРШ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА ,ДОСТАТЪЧНО БЕШЕ ,ЧЕ ЛИКВИДИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. !
баба Илийца

2013.06.24 | 09:21

10
Протестиращите са "сини хора" и са страхотни.Имам добро предчувствие за бъдещето, а Радан Кънев е точно попадение.
Дядо Илия

2013.06.24 | 09:21

9
Както червената,така и СИНЯТА,и оранжевата, и всякакви идеи да се смотават в боклучиискките кошчета.На България и трябват кадърни ръководители,които да направят ревизия на целия 23-годишен преход и всеки,който е виновен да си носи отговорноста,а не всеки да се оправдава с предишния и никой да не носи отговорност.

2013.06.24 | 08:30

5
И радзели Господ народните представители точно и по равно 120 на 120 За да не се вземе решение. А знаеше Гаспод че Юда Сидеров ще продаде България и Вярата Православна за 9 милиона ! И Продаде я Сидеров ! Назначени бяха Турци За Шефове на Българския народ и Престъпник да оглавява сигурноста на България И Вдигна се България на протести срещу Злото –Патриарх Неофит благослови протестиращите Българи Изпепеляваща жега мъчеше Хората и ги разубеждаваше да отидат на протеста и каза Господ Да бъде дъжд !!! и заваля пороен дъжд и охлади Българската Земя И стана 18.00 времето за поредния Неделен митинг и каза Господ Бог -да спре дъжда и Нека Протеста Победи и паднат Предателите Български и правителството на Орешарски – Така и Стана

2013.06.24 | 08:30

6
Самозваният като теб поп да бъде разпънат като Иисус,мръснико.Поздрави от аллаха бе невернико.
шесторъкият шива

2013.06.24 | 08:26

3
диктатора Буда____________АХАХАХАХАХАХААХАХАХАХХАХА
ИСТИНАТА

2013.06.24 | 08:27

4
Тц.БСП.Нали ни продадохте.Забравихте ли?Ние не.

2013.06.24 | 08:26

2
АХАХАХА.ААААХАХАХАХААХАХАХА.Не лъжете децата.Сърбахме ви и на вас попарата.Спяхме по барикадите през 90г. пред НДК и НС и продадохте СИНЯТА ИДЕЯ която беше нашите мечти и идеали,за която бяхме готови на всичко.ПРЕДАТЕЛИ.

Добави коментар

Водещи новини