Светослав Малинов: Костов е политик от национален мащаб

  • 23 юни 2013 13:23

  • 2017
  • 16
Светослав Малинов: Костов е политик от национален мащаб
©

Не можахме да заслужим правото Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - да бъде наш лидер на последните избори. Не можахме да запазим Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - като политик от национален мащаб в националния парламент.

Това каза досегашният зам.-председател на ДСБ Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат, на 11 Национален съвет на партията. „Това е нашата загуба. Следва да покажем уважение към него. Не може мнението на най-големия български политик да не бъде зачетено в собствената му партия”, отговори Малинов в отговор на изразени мнения от делегати на събранието, че Костов трябва да остане председател на ДСБ.
„Десният блок трябва да бъде посланието на ДСБ. Нашата сила е да обединяване хората около идеи. Ако успеем да обединим хората, ще преодолеем кризата. Всеки след Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - ще бъде неубедителен. Новият лидер ще трябва да се среща с много хора и много партии. Ние сме в опозиция на правителството, а не на ръководството, което още не е избрано. Мислете за коалицията на избирателите. Нашата мисия не се променя, но това е мисия, която ще изпълняваме без най-големия политик. Подкрепям Радан Кънев за лидер на ДСБ”, каза Малинов.

Някои делегати на събранието са на мнение и се надяват Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - да преосмисли решението си и да не се оттегля от поста председател на ДСБ. Някои делегати открито посочиха, че ще го номинират отново за председател. След това изказване цялата зала ръкопляска и започна да скандира „Костов”. Изразени бяха мнения, че не трябва Костов сам да поема отговорността за резултатите на последните парламентарни избори и че не искат да дадат доверието си на кандидата, който Костов посочи, Радан Кънев. От други партийни структури пък подкрепят кандидатурата на Кънев, но с уговорката, че въпреки оттеглянето на лидера Костов, той остава „знаме” на партията. Беше предложено Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - да бъде обявен за почетен председател на ДСБ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2017 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
MmM

2013.12.17 | 10:15

16
Иван Костов,е крадец от световна класа.

2013.12.17 | 10:14

15
Тоя мангал с посинени венци е в историята като крадец и разсипник на България!
Oмбре

2013.12.17 | 10:14

14
Не е от световен мащаб,то е ясно не е и от национален по скоро на мащаб от факултето...ха ха

2013.06.30 | 17:12

13
лелелел, баси подмазвачеството

2013.06.30 | 17:12

12
Още един педал

2013.06.30 | 17:11

11
ПОРЕДНИЯ КЛАКЬОР ! КОСТОВ СЕ ПРОВАЛИ ! ДА СИ СТОИ У ДОМА ! НУЖЕН Е ШИРОКО СКРОЕН ЧОВЕК ! РАДАН КЪНЕВ САМО СЕ КОНФРОНТИРА С ДЯСНОТО МИСЛЕЩИТИЕ ХОРА ОТ НАРОДА ! АКО МИСЛИ ДА СЛЕДВА ИДЕОЛОГИЯТА НА ПРОВАЛА "КОСТОВ" ,САМО СИ ГУБИМ ВРЕМЕТО !

2013.06.30 | 17:11

10
Аз предлагам и паметник да му поставим, само и само да се махне от политиката.
За командира и партията ...

2013.06.30 | 17:11

9
Какво ли на милия са му казали ...Помните ли Петър Дертлиев и Социалдемократите , Костов се опитва да копира .... но как ли ще си го отнесе и къде , ще видим скоро ....

2013.06.30 | 17:11

8
Десни боклуци когато диктатора Буда беше на власт мълчахте,а сега протестирате против правителство на 20 дни-подли малки душици!

2013.06.24 | 01:47

2
И какво толкова си пострадал от диктатора БУДА.Какво си имал че да ти отнеме БУДА.Как си пострадал от управлението на ГЕРБ което го е нямало.Кой мислите че управлява държавата ГЕРБ ли?Ама много се лъжите.Една държава не се управлява само от правителство и политици а и от администрации по области,градове и села.Навсякъде в държавата 80-90% от хората които работят в администрациите и на високи постове са си все същите.Някой дори и от времето на ТАТО.Как чакате нещо да се промени за 4 години.Та нали точно тези хора които са от старата система от времето на БКП са се сраснали в държавата и са навсякъде(общинска администрация,данъчни администрации,съдебна администрация ,болници,училища,полиции и др.) и точно ГЕРБ се опита да ги изчисти и затова те спомогнаха за падането на ГЕРБ от власт.Никой друг не се нае с това.Ако ГЕРБ направи грешка е че се втурна да затяга колана с това „недоразумение" - Дянков и да спасява държавата от банкрут.По добре да ни раздаваха колкото пари имаше на помощи та да станем като Гърция и да чакаме някой да дойде да ни управи дереджето ако въобще се появи такъв.Когато Гърците преди години започнаха стачките и оставаха без работа ни обясняваха че те могат да си го позволят защото имат натрупани спестявания а ние сме бедни и не можем да си го позволим защото няма да можем да изхранваме семействата си.Сега Гърците бяха ударени и в спестяванията си.Помислихте ли какво ни чака нас защото България не е Гърция и няма такива крупни инвеститори които да имат интерес да помагат.Всичко това и като прибавиш и амбиции те на БСП и ДПС да продължат да грабят държавата като източват чрез свои фирми ДДС както и борбата им на всяка цена да останат в бизнеса с енергетиката от която печалбите са най големи е видно че не могат да се очакват да се случат чудеса.Бъдете реалисти.Защо мислите Орешарски не иска да издаде властта а иска 1 година отсрочка ами много е просто защото през това време в България трябва да влязат пари от Европа.Нищо друго не е важно за тях.Нито нищетата на народа ,нито борбата с монополите, нито вдигане на заплатите, нито падането на цената на тока.За последното само ще направят няколко промени с които ако сега ви падне цената на тока с 5 лева после ще се вдигне с 10 лева.Продължавайте да си мечтаете и да се заблуждавате че спасението ви е в тройната коалиция.
Дааа!

2013.06.30 | 17:10

7
Костов знае и може, но слугува на алчността и злобата.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини