Заместничка на бургаския губернатор го посреща в рокля на весталка девственица

  • 21 юни 2013 19:46

  • 2851
  • 1
Заместничка на бургаския губернатор го посреща в рокля на весталка девственица
©

Дългоочакваният нов губернатор на Бургас Павел Маринов най-сетне прекрачи прага на Областна управа на ул.“Цар Петър“1 по възможно най-фамозния начин, пише Флагман Това стана в 16,25 часа днес, малко преди края на работния ден. Чиновниците му го очакваха с нетърпение. Даже заместничката му Севдалина Турманова грееше в главозамайваща рокля, имитираща весталка девственица.

Слънчевожълтата роба бе на солей в гръдната част, с дълбоко остро деколте, подчертаващо прекрасните й дадености на жена, препасана доста над пъпа с имитация на въже и лента. Турманова бе като излязла целомъдрена жрица от древноримския Форум в чест на Павел Маринов, държейки през цялото време символичния ключ, който трябваше да му поднесе. Но като изключим външния вид на г-жа Турманова, церемонията не бе така интересна, както самото влизане на г-н Маринов.

Той пристигна с жълто такси на фирма „Индикар“, която е с едни от най-евтините тарифи в града. Колата спря пред самата сграда, но когато губернаторът забеляза, че има журналисти, се смути и накара шофьорът отново да потегли в посока Общината.

На около 200 метра по-напред таксито отново спря, но нашият репортер успя да прибяга на място и да види как новият губернатор дава 3 лева и остави бакшиш. Той живее в един от блокове над ресторант „Хепи“ в жк „Лазур“ и сметката му дотук струваше не повече от 2,50 лв. Оказа се, че маневрата с побягналото такси била по вина на шофьора, който се изплашил от камерите, защото помислил, че става нещо нередно. Човекът не разбрал, че вози висшия държавник, а помислил, че е в някакво нарушение и действал рефлекторно.

Последвайте канала на

Novini.bg
2851 1

Коментари 1

Добави коментар
ок

2013.06.22 | 15:50

1
Ще его видим каква ще я свърши ама трябваше да сложите и снимки на весталката девственица с природните дадености ;) (за да видим как изглежда символичния ключ на града де).

Добави коментар

Водещи новини