Петър Москов: Протестът е за рестарт на системата

  • 21 юни 2013 08:57

  • 2757
  • 9
Петър Москов: Протестът е за рестарт на системата
© Булфото

Кредитът на доверие към БСП и ДПС вече е изчерпан. Най-доброто, което могат да направят е да подадат оставките си и да вървим към предсрочни парламентарни избори.

Това каза Александър Йорданов, бивш председател на Народното събрание, пред камерите на БТВ. Той коментира политическата ситуация в страната. Колкото по-бързо отидем на избори, толкова по-добре. Ние сме улицата и ние сме народа, каза още Йорданов. Не знам как ще дам доверие на комунистите да пишат нов избирателен кодекс. Те ще направят такъв закон, с който да си укрепят участието и стоенето във властта, категоричен беше той. Всички политически партии трябва да изготвят стратегия за свалянето на правителството. Аз познавам комунистите и знам, че те са тарикати. Убеден съм, че те няма да се подадат на натиска от хората и няма да се оттеглят от властта, разкри Йорданов. Ние трябва да продължим с натиска и да разберем, че нямаме нужда от програмни правителства. Трябва да насочим усилията си към една точка и това е БСП. Никой не трябва да подава ръка на комунистите, каза още той.

В разговора се включи и Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва от ДСБ. Вървим към разпад на националната сигурност. Всички институции губят доверие. Единственият изход е Народното събрание да гласува декларация, че до две седмици ще приеме нов Изборен кодекс и ще вървим към нови избори, категоричен беше Москов. Правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 трябва веднага да обяви, че ще подаде оставка след приемането на новия изборен кодекс. В него задължително трябва да бъде прието електронното гласуване и възможността хората да редят листите. Това е дневният ред на България, обясни Москов. Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното трябва да направи обръщение, защото той е единствената работеща институция. Парламент, партиите вътре и правителството изчерпаха кредита на доверие и никой не им вярва. Плевнелиев трябва да бъде по-твърд и по-точен. Той не може да бъде конферасие на политическите партии. Протестът е срещу системата и за рестартиране на системата, завърши Москов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2757 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2013.07.14 | 07:04

9
Всички говорещи из сутрешните студия по всички тв. Не предложи реален рестарт на системата! Звучаха ми повече като " стани, да седна" :(
Rosniak

2013.07.14 | 07:03

5
СДС- "стани да седна"

2013.07.14 | 07:03

8
Явно искат още хора на протеста!Да отидем и изметем!

2013.07.14 | 07:03

7
Хората искат, ама няма кой да поведе народа! Трябва ново СДС без старите тиквеници, които изхвърлиха всички, които стават. И сто избори да има трябват промени в изборният кодекс и стабилизация на страната от лумпените Герб!!!
Долу ГЕЯ,БЕЯ И ЗЛОДЕЯ

2013.06.21 | 16:14

2
Без троината коалиция нещата ще се оправят.
ГЕРБЕРАCТ

2013.07.14 | 07:03

6
КопуBаш 100 платени драcка4а,които нямат работа по цял ден,праBят cи над 10 профила BъB фейcа и cтаBат 1000,Bcеки от тях запо4Bа пропаганда за cBаляне на праBителcтBото и ето "протеcт организиран от cоциалните мрежи",демек от народа,а ЦЦ и БОКО ,ни лук яли,ни лук мириcали.....
!

2013.07.14 | 07:02

4
!!! ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!
Успех

2013.07.14 | 07:02

3
Как да стане този рестарт като от едната страна е ГЕРБ, а от другата БСП. От едната страна деца и внуци на комунисти, а от другата страна внуци и деца на комунисти. Но сте прав. че изборния закон първо трябва да се преработи и нови избори. След това пак наново преработка и пак избори докато се уцели ваксата. За България сигурно това е единствения изход но в личен план е трудно разбираемо.
13

2013.06.21 | 13:16

1
Какво значи рестарт ????????????? нова политика със стари и изпитани схеми за кражби и нови подставени лица ????? Или нова Конституция и закони пред които всички са равни /вкл.политици и цигани/

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини