Финансовият министър: Трябва ни работещ парламент

  • 20 юни 2013 12:34

  • 2156
  • 8
Финансовият министър: Трябва ни работещ парламент
©

"Трябва работещ парламент, който да подкрепи необходимите мерки в икономическата и социалната сфера", каза пред журналисти министърът на финансите Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, който излезе от заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента.

"Аз не съм политик да коментирам политическата обстановка. Аз имам конкретен ресор, за който отговарям, и споделих опасенията си по отношение на ситуацията в този ресор. Опасенията ми са, че трябва работещ парламент, който да предприеме и подкрепи необходимите мерки в икономическата и социалната сфера, за да можем да продължим да се развиваме нормално напред. Иначе рискуваме да изпаднем в безтегловност, която няма да доведе нищо добро нито за икономическия, нито за социалния живот. Парламентът има възможност да работи, докато мнозинството в парламента има воля да работи", посочи министърът.

Във връзка с протестите, министър Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас каза: „Всеки има право да изрази своето мнение. Надявам се да започне да се появява чуваемост, тъй като това, което предлагаме, включително адресира и техните искания, с изключение на най-радикалното в момента – оставката, но то винаги може да бъде използвано като стимул за по-добра прозрачна и честна работа”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2156 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
...

2013.07.19 | 16:07

8
Е нямаше как и този да не направи гаф...няма как да има работещ парламент след като парламента няма доверието НА НАРОДА !!!!ОСТАВКА!!!!

2013.07.19 | 16:07

7
Клоун - за да има работещ Парламент подайте Оставка - Веднага нови избори и едно нормално добре работещо Правителство - Сегашното на Орешарски от 10 възможни направи 10 гафа - Осра се от всякъде - има най неското доверие 10% от цялата Българска История - Няма как да стане Оставка Веднага НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ОСТАВКА

2013.07.19 | 16:06

6
Глупак, за какво ти е парламента нали си назначи седем заместника .

2013.07.19 | 16:06

5
Страх ме е че се разиграва фарс със скрита цел да падне валутния борд и да се напълнят втори път гушките на тези с големите кредити. Хора, бдете! Сега няма изявена партия която да искаме да спечели изборите и да изведе страната от ямата. Сега е момента да подготвим такава партия а избори чак догодина!

2013.07.19 | 16:05

1
Бедняко,тегли си париците от банката!не се лакоми за грош-лихва.!1996-7 година не е преди сто века.Милони ще лапнете тоягата,но в "подбрен вариант".Банкери-кожодери,те плашат с техните фантомни страхотии..ако хората теглят масово,ще настане хаос."Ще настане,ама за тях.Няма да има ресурс,който да го дават на другите бедняци,с/у огромни лихви.Пачките са им застраховани.
КАКА

2013.07.19 | 16:06

4
КАКВА МАЙКА ГИ Е РАЖДАЛА И ОТГЛЕЖДАЛА ТЕЗИ ЕКСПЕРТИ госпожо не се ли срамувате от сина си
Вие ли сте народа?

2013.07.19 | 16:06

3
Кой е казал, че народа не е дал доверие на Парламента? Тия загубеняци по уличите на София ли са народа? София дами и господа безделници не са БЪЛГАРИЯ. 15-20 хиляди вие не сте нашия глас и не сте народа. Заврете си "умните" протести в централата на ГЕРБ!
23

2013.07.19 | 16:05

2
СПОРЕД МЕН ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НЯМА ДА ПАДНЕ ЗА НАЙ-ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ.СИДЕРОВ НАМЕРИ НАЧИН ДА ИЗКАРВА МНОГО ПАРИ,КАТО ТЪРГУВА ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО.ВЕЧЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ТОЗИ ШАНС ЗА ПЕЧАЛБА.ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ПОДКРЕПЯ ТАКА ЯВНО ПРАВИТЕЛСТВОТО.ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ДПС И ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИЯ НА ТЕХНИ ХОРА,НАЛИ ГИ МРАЗЕШЕ?ЗАЩО НЕ ОТИДЕ В БЛАГОЕВГРАД,ПЛОВДИВ,ПАЗАРДЖИК,ВАРНА.ОТГОВОРА Е,ЧЕ ТОЙ Е ЕДИН ПСЕВДО НАЦИОНАЛИСТ,ЦИРКАДЖИЯ И ОПАСЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО ЧОВЕК.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини