Орешарски си тръгна от КСНС

  • 20 юни 2013 12:01

  • 3217
  • 8
Орешарски си тръгна от КСНС
© Булфото

Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 напусна заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Орешарски бе изключително лаконичен пред медиите. Отказа да отговори по въпроса по чия заръка е второто скандално назначение на Иван Иванов, който беше на този пост само няколко часа.

Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 съобщи само, че в момента на КСНС се обсъжда обстановката в страната.

Премиерът напусна по - рано КСНС, защото трябва да замине на посещение в Брюксел.

Председателят на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно също напусна по - рано КСНС. Не стана обаче ясна причината за това. Той съобщи единствено, че политическите партии трябва да бъдат по-консолидирани от всякога. „Деструкцията, деструктивното поведение във всяка една институция ще води до все повече демокрация по улиците и площадите на България. Така решенията невинаги са най-добрите”, добави Миков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3217 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2013.06.21 | 14:43

8
Страх ме е че се разиграва фарс със скрита цел да падне валутния борд и да се напълнят втори път гушките на тези с големите кредити. Хора, бдете! Сега няма изявена партия която да искаме да спечели изборите и да изведе страната от ямата. Сега е момента да подготвим такава партия а избори чак догодина!
Все още гражданин на България !!

2013.06.21 | 07:28

7
Пълен фарс и безумие, тези хора не се интересуват от нищо, властта е тяхната единствена цел и оправдава поведението им. Няма никакви мерки с които да измият резилите с които омаскаряват името и каузата БЪЛГАРИЯ , те не работят за тях. От тук чест и отговорност не може да се очаква ................................. единственото решение да бъдат изхвърлени от политиката и никога повече да не се появяват пред очите на народа за който не знаят нищо и не ги интересува . Ако оставим тази лумпенизирана прослойка да ни ръковади нищо добро не ни чака. ОСТАВКА , НЕ БИВА ДА ГИ ОСТАВЯМЕ НА МИРА !!! Не искам да живея повече в този цирк с тези актьори !!!

2013.06.20 | 22:55

6
TOIA E MNOGO UPLAHEN KUKLOVODITE NE CI POPLIOVAT niama da si tragne

2013.06.20 | 22:55

5
Е както си е тръгнал Орешарски от КСНС Така да си тръгне и от Министерски Съвет да заключи вратата и да хвърли ключа във фонтана Оставка - Не ставаш Ве човек Стига вече се излага че и децата ти се смеят Оставкааааааааааааааааааааааааааа Изрод Гражданса Война ли искаш ? ОК Имаш Я Ще те изхвърлим насила щом така трябва
...

2013.06.20 | 21:17

4
Имам чувството,че ако кабинета не падне до неделя е много възможно да закрием държавата...всеки си прави каквото иска...срам за България ....уволняване,назначение пак уволнение...Сидеров прави цирк след цирк...лъжат за увеличение на заплати и соц.добавки...Борисов излиза с някакви тези че искат да го убият...все едно не каза нищо сериозно...Това Велика България ли е,или някакъв цирк ?

2013.06.20 | 21:17

3
МОЛЯ ТЕ ТРЪГНИ СИ ,МОЛЯ ТЕ ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА!!!

2013.06.20 | 21:17

2
И ЗА ПЕЕВСКИ НЕ КАЗА И ЗА ИВАНОВ НЕ КАЗА. ОРЕШАРСКИ, СПЕСТИ СИ ТАЯ МЪКА И СИ ХОДИ. ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ.

2013.06.20 | 21:16

1
„Деструкцията, деструктивното поведение във всяка една институция ще води до все повече демокрация по улиците и площадите на България" вие сте деструкцията вашата кожа, махайте се.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини