Вигенин разкритикува Орешарски за назначението на сикаджията зам.-министър

  • 20 юни 2013 10:49

  • 2644
  • 2
Вигенин разкритикува Орешарски за назначението на сикаджията зам.-министър
©

Не трябва да се допускат подобни назначения и нямаме право на подобни грешки. Това каза министърът на външните работи Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, пред журналисти в коментар на назначението за няколко часа на Иван Иванов за заместник-министър на вътрешните работи.

„Това е недопустимо и смятам, че мерките на Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола бяха абсолютно коректни. Така трябва да се действа и нямаме право на подобни назначения. Смятам, че реакцията беше адекватна и бърза. Така трябва да се прави и мисля, че това е достатъчно”, добави Вигенин.

„Надявам се да няма такива назначения, но ако пак се случи, реакцията ще бъде същата – човекът ще бъде отстранен. Това е нещо, което не се е случвало досега по този начин. Реакцията беше бърза и ясна. Смятам, че постъпваме отговорно. Оттук нататък след случая „Пеевски” всеки един от нас си е взел своя урок”, посочи министърът.

Във връзка със скандала с фирмите на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, каза: „Доколкото разбирам, министър Чобанов е предприел действия. Този случай ще бъде проверен. Всеки си носи моралната отговорност за нещата, които прави. Не е толкова важно дали президентът ще върне кредита на доверие, за мен е важно хората да разберат, че сме се поучили от тази грешка и работим за тях. Страната има нужда от стабилност”.

Последвайте канала на

Novini.bg
2644 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
anonim

2013.06.20 | 17:56

2
ЗАЩО ПРОТЕСТИРАТЕ ТА НАЛИ СВИЧКИ СТЕ ОТ СИЛОВИТЕ ГРУПИ.А И ЗАПОВЕДИТЕ ИДВАТ ОТ ДОГАН САРАЙ. КАКВО СЕ ПРАВИШ ЧЕ НЕ ЗНАЕШ.ТОЙ ТАКА ВИЕ ПРИТИСНАЛ ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ.А МЕСТАН Е САМО ПРОВОДНИК НА НЕГОВИТЕ ЗАПОВЕДИ. НИМА НЕ ГО ЗНАЕТЕ???????????????
Аман от лъжци

2013.06.20 | 17:56

1
А твоят секретар - доносник на ДС?!?!!?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини