Румяна Коларова: Сидеров се държи неадекватно

  • 20 юни 2013 09:35

  • 3060
  • 6
Румяна Коларова: Сидеров се държи неадекватно
©

Колкото и големи да са различията и нетърпимостта между политическите сили, те трябва да се опитат да изградят диалог или поне да се съобразяват с правилата, по които действа институцията КСНС, както и да уважават авторитета на държавния глава. Това обяви в ефира на БНТ политологът Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски.

Това, което направи Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа по време на КСНС, бе откровена провокация. От страна на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе някакъв вид принуда да се промени ситуацията. Не разбрах обаче каква бе позицията на останалите в залата, коментира тя.

Прозрачността, която президентската институцията търси с допускането на медиите на КСНС, е част от демократичността. Но точно прозрачността и камерите бяха това, което провокира лидерът на "Атака" да се държи по този неадекватен начин, подчерта тя.

Последвайте канала на

3060 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Мислещ

2014.08.17 | 03:38

6
Герб водят страшен диалог в парламента. От всички Борисов се държи възможно "най-адекватно". Излезе, напомни, че те са победители, след това напуска залата и го няма една седмица. Цирк! Волен ряпа да яде.

2013.07.27 | 00:06

1
с тези изказвания,клишета и носталгия по едно време,виждаме колко ти е акъла,по добре не се обаждай отрепко,виж какво ни правят червения,феса,лудия,олигарската подлога.....
Очевадно

2014.08.17 | 03:38

5
ВОлен е на КОКАИН Моля някой да му ПОМОГНЕ
Петър В.

2014.08.17 | 03:38

4
Ако имаха и грам достойнство, и политическо, и човешко, всички присъстващи трябваше да напуснат КСНС.Европейските норми изискват и адекватни декларации, осъждащи и разграничаващи се от поведението на Сидеров.Колкото и да обиждат Борисов на "тиква" и "пожарникар", единствен той постъпи и мъжки, и европейски.
Боздуган

2014.08.17 | 03:38

3
ВОЛЕН е единственият СМЕЛ политик !САМО той им казва истините в очите!НИКОЙ ДРУГ !Само ТОЙ може да измете кочината !

2014.08.17 | 03:38

2
Поведението на Волен Сидеров е напълно нормално, предвид създалите се обстоятелства. Какво друго поведение може да се очаква, при условие, че в момент на размирици, в момент на икономическа и дълбока политическа криза, народа продължава да бъде мачкан от сегашни и предишни управляващи най-безпощадно. Г-н Сидеров не е съгласен това да продължава, и поведението му, бих казала, е просто бунт срещу настоящите несправедливости.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини