Янаки Стоилов: Не разчитам на КСНС

  • 20 юни 2013 07:51

  • 1045
  • 0
Янаки Стоилов: Не разчитам на КСНС
©

Основните мерки на плана "Орешарски" са насочени към увеличаване на обезщетенията за отглеждане на дете, повишаване броя на хора, имащи достъп до енергийни помощи, подпомагане на първокласници и понижаване на цената на тока. Ще бъде преустановено покачването на пенсионната възраст и трудовия стаж. Тези мерки поне малко трябва да облекчат социалното напрежение. Това обяви в предаването "Денят започва" на БНТ Янаки Стоилов от Коалиция за България.

Замяната на един или друг човек на върха на партиите не решава нищо, защото самите партии дълбоко в себе си се нуждаят от радикални промени. Това обяви политикът на въпрос не трябва ли лидерите на политическите сили да понесат отговорността за грешките си, както иска обществото.

Това е цената на партньорство, в което трябва да се решат много по-сериозни задачи, отколкото всяка партия да получи това, което й се полага в парламента, коментира той във връзка с питане не получава ли ДПС прекалено много места в комисии в НС.

Стоилов обяви, че няма големи очаквания относно Консултативния съвет за национална сигурност. Той не може да стане арена на решаване на проблемите в страната, заключи той.

Последвайте канала на

1045 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини