Плевнелиев свиква Консултативния съвет за национална сигурност

  • 20 юни 2013 07:01

  • 1436
  • 3
Плевнелиев свиква Консултативния съвет за национална сигурност
©

Днес президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното свиква 09:00 часа Консултативния съвет за национална сигурност на "Дондуков" 2.

На него ще бъде обсъдена актуалната политическа обстановка в страната - мерки, които парламентарно представените политически партии ще предприемат, за да отговорят на обществените очаквания.

Припомняме ви, че Плевнелиев свика КСНС на извънредно заседание след решението на 42 - то Народно събрание за председател на ДАНС да бъде назначен Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. След започналите протести и с оглед развитието на ситуацията в страната държавният глава обаче разшири темите на заседанието.

"Очаквам от политиците да решат – ще има ли оставки, на кого, няма ли да има, какво ще се прави в Народното събрание и т.н. Защото хората казаха: "Искаме да ни управляват хора с морал, които да не ни крадат", каза президентът в понеделник, когато съобщи, че разширява темата на заседанието.

Втора точка от дневния ред на Консултативния съвет е на тема: "Цялостна концепция за реформата в сектор "Сигурност". Гаранции за публичност и прозрачност при кадровата политика в сектора".

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1436 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Kolev

2013.06.20 | 09:54

3
Какво е Росен Плевнелиев, освен един прост слуга на Иво Прокопиев-фалирал олигарх и спонсор на част от блогърите, които днес го играят организатори. Ето и малко храна за размисъл. "Правителството заслужава кредит на доверие", казва Васил Тончев, директор на социологическа агенция "Сова-Харис". "Нов вот ще е самоубийствен за страната. Очевидно е, че вече приключваме със старите практики. От тази гледна точка на тест е подложен и президентът Росен Плевнелиев. Той не отговори по същество за офшорките, не уточни дали наистина е имал офшорна фирма и дали са правени тразакциите, за които бе споменато"

2013.06.20 | 08:43

1
Защо бе, г-н Колев социолога да не е прав,защо да няма доверие.Какво ти е виновен сега пък президента,докога ше се плюем българите?Хем искат протести,хем да си отиват от властта,нов изборен кодекс,нов морал,нови доходи,нови стачки,нова работа за всички ит.н.Хайде, Станишев на инат не ще да подава оставка,защото са го гледали в копринени пелени и освен да критикува Бойко,друго не предлага.Но и Бойко 4г.правеше същото.Замислете се!
вили

2013.06.20 | 08:43

2
Сайта е цензуриран,коментарите изчезват!!!!По добре не пишете и не четете комунистическите глупости!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини