Цветанов: Знам какво е да те омаскарят, опитват се да смачкат Плевнелиев

  • 19 юни 2013 20:57

  • 2661
  • 10
Цветанов: Знам какво е да те омаскарят, опитват се да смачкат Плевнелиев
© Булфото

Ние от ПП ГЕРБ не виждаме смисъл да оставаме в парламент, който подкрепя кабинет, създаден на олигархичен модел. Това каза на пресконференция в Благоевград зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

”До настоящия момент важните приоритетни задачи, които бяха представени и анонсирани от Тройната коалиция няма нито един проблем, който да е поставен за решение, свързан с икономическото състояние на държавата и със социалната политика”, заяви Цветанов. Според него Цветанов първият основен закон, който беше приет без никакво обществено обсъждане, търсене на политически консенсус или експертно мнение, това беше законодателството свързано със сектора за сигурност. „Всички ние станахме свидетели, че това законодателство, което беше прието в 42-то Народно събрание, беше свързано само с едно единствено лице Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и то бе направено само за него. Вие виждате неодобрението на българското общество и ние няма как да не се съобразим с обществените очаквания, които са за провеждането на предсрочни парламентарни избори и подаване оставката на правителството на Пламен Орешарски”, каза още Цветанов, цитиран от Дарик. По думите му това правителство доказа, че не Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е водещ за съставянето на експертен кабинет, а няколко лица, които определят цялостната политика на България в момента.

”Ние отказваме да бъдем съучастници в схемата на Тройната коалиция, която влезе в управлението, за да осребряват единствено корпоративни интереси, на което българските граждани се противопоставиха”, каза още Цветанов. Той заяви, че днес парламентът прави поредния фарс, вместо Пеевски да си подаде оставка и да напусне Народното събрание, след като положи клетва като председател на ДАНС.

”ГЕРБ ще сезира Конституционния съд за всички тези казуси, свързани с връщането на Пеевски като депутат”, обяви зам.-председателят на ГЕРБ. ”В този парламент, в тази тройна коалиция, водещо е ДПС и в комисиите на парламента те заемат най-възловите места, каквито са правната, бюджетната, икономическата, транспортната”, каза още Цветанов. Зам.-председателят на ПП ГЕРБ подчерта, че народните представители ще участват само в заседанията за изменения на Избирателния кодекс. ”Манипулациите, особено в деня за размисъл, изчерпаният кредит на доверие на този парламент и на това правителство и то за толкова кратко време са ясен знак, че единственият ход сега са предсрочни избори. Високомерие, омраза и реваншизъм, така работи този парламент”, подчерта Цветанов.

Според зам.-председателя на ПП ГЕРБ медиите на ДПС отново правят опасни внушения и демонстрират отношение на база на компроматите към президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, след като той изрази своето мнение за назначението на Пеевски начело на ДАНС. „Правят опит да го смачкат. Аз знам какво значи да те омаскарят. Това правят сега и с президента”, коментира Цветанов.
Цветанов не изключи възможността за образуване на досъдебно приозводство срещу Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2661 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
gero

2013.06.20 | 09:19

10
Чак сега разбрахте че Плевнелиев е долен мафиот! скачайте той е назначен от цветанов и борисов-нали?Скачайте,Скачайте качете му се на К....ра Половината протестиращи са Хора на Герб и както вожда им не знаят какво искат

2013.06.20 | 08:52

9
Не Българи, ние никога няма да се оправим, ако не почнем да се уважаваме взаимно. Ако позволяваме постоянно да ни цапат безнаказано, никога няма да имаме правова европейска държава. В правото има принцип "Невинен до доказване на противното"!
ВАВ

2013.06.20 | 08:51

8
АМА ВЕРНО №4: КОГАТО СЛОЖИХА ПОЖАРНИКАР-НИЩО, КОГАТО СЛОЖИХА ФИЗКУЛТУРНИК НА ВЪРХА В МВР-НИЩО,КОГАТО СЛОЖИХА МИНИСТРИ ОТ МАГИСТРАЛАТА-НИЩО,КОГАТО СЛОЖИХА "КАЛИНКИ"- НИЩО?!?...Е! СЕГА КАКВО ИСКАМЕ???
Гербаджия

2013.06.20 | 08:50

7
Цецо,Бойко и Плевнелиев-/тримата мускетари/ - са от един дол дренки. Те са много "БЕДНИ" - нямат банкови сметки само в България !!!!
Боздуган

2013.06.20 | 08:50

6
ДАВАЙ ВОЛЕНЕ!ДОНАЧУКАЙ ИМ ГО на гърбавата шайка!!! Полуумрели са ,насрани от страх !Затвори границите да не се измъкнат ТИКВАТА И ЦВЪЦКО ГЛУПАКА!!!

2013.06.20 | 08:27

3
kak shtetigo nabiq ako znaesh v aspuho turski atakist
Караи да е весело-:-D

2013.06.20 | 08:50

5
Физкултурник-Министър на вътрешните работи.Пожарникар-премиер.Ами този Пеевски шев на ДАНС....хи хи хи....Верно нема такава държава!

2013.06.20 | 08:26

2
То това ни остана, гледай ся ко стаа СИК-аджия зам. вътрешен министър.....Всички са изкуфели май. Целия ни управленски екип е от млади меринжей!
OOOOOOOO

2013.06.20 | 08:49

4
В "АФЕРА" ПИШЕ НОВИ НОВИНИ ЗА ТОЯ ПЛЪХ.ЧЕ "ЖЕНА" МУ ВЕРОНИКА ПЛЮВНЕН....КОМАНДВА ПАРИТЕ МУ ВЪВ 2011 ГОД...(И ВСЕ ОЩЕ)...КОЛКО "СЪПРУГИ" ИМА ТОВА ВЛЕЧУГО,ТОЯ ИМА ХАРЕМ...ЖАЛЪК ПЛАЗМОДИИ.

2013.06.20 | 08:26

1
Отратителен човек!Как пък не се намерин един като хората!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини