Димитър Манолов от КТ "Подкрепа": Маските паднаха

  • 17 юни 2013 18:27

  • 3287
  • 9
Димитър Манолов от КТ "Подкрепа": Маските паднаха
©

Повече от ясно се вижда, че маските паднаха. Това заяви пред БНР заместник-председателят на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

Няма правителство от експерти – начинът, по които бяха избрани заместник-министрите, областните управители – това правителство може да е коалиционно, може да е всякакво друго, но в никакъв случай не е експертно, каза Манолов.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3287 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
анонимен

2013.06.18 | 06:22

9
Ще свалим и маската на тренчов! не се безпокой!

2013.06.18 | 06:22

8
в Либия - клана Кадафи беше мафия и олигархия, цяла армия със самолети ги пазеше, но народа като се вдигна и ги заличи от планетата. В България мутрите са повече, но са с по няколко човека охрана, това значи, че ако се вдигнем целия народ ще подвият опашка и ще изчезнат. Всеки който се самозапалва, ако даде живота си за България, но не просто демонстративно, а да се запаше с взрив и да застане до някоя мутра и тогава БУМ..тогава т.н. мафия ще се страхува от народа и няма да са самоубиват хора всеки ден скочили от балконите...
поручик Ржевски

2013.06.18 | 05:40

7
Цацаров,стига си се е.бавал,ами бързо вкарай Цвъцко и Тиквата на топло и да се успокои малко държавата! Свърши си работата !

2013.06.18 | 05:39

4
И на какво основание да ги вкара като се вижда че всичко са измислици и долни манипулации на народа за да се махне ГЕРБ от власт и да може БСП и ДПС да си върнат загубите.Всички те им фирми с които крадяха от народа пак ще се върнат да крадат.Ако се премахнат и фирмите им в енергетиката това ще е краят за тях.Ако имаха нещо съществено срещу Бойко до сега да беше в затвора.Всички обвинения които бяха скалъпени за да ги свалят от власт малко по малко ще падат в съда.Както обявиха че за СРС-тата не могат да ги съдят така казаха и за бюлетините.Сега се очаква и делото срещу Цветанов да се разбере че е пълен фарс.Всичко беше нагласено от БСП за изборите и то сега се вижда с каква цел.Окопация на държавата .

2013.06.18 | 00:44

1
За разлика от измисления поручик , Цацаров не е тъп!!!

2013.06.18 | 05:39

6
Какво очаквате от тея синдикати.Колко пъти е трябвало да ме защитават от бившите ми работодатели еничари и кръвопийци не са си мръднали пръста.Боклуци.И те само пари смучат и заблуждават хората. Никава работа не вършат.

2013.06.18 | 05:39

5
Мафията и олигархията може да е силна, но НАРОДА е повече и сме по-силни от тях. Помните ли като излязoхме какво стана с цар Киро? Ако излезем и сега можем да унищожим мафията в България. БРАТЯ БЪЛГАРИ, не бъдете роби, нека си върнем България на народа!

2013.06.18 | 05:38

3
И на какво основание да ги вкара като се вижда че всичко са измислици и долни манипулации подхвърлени на народа за да се махне ГЕРБ от власт и да може БСП и ДПС да си върнат загубите.Всички те им фирми с които крадяха от народа пак ще се върнат да крадат.Ако се премахнат и фирмите им в енергетиката това ще е краят за тях.Ако имаха нещо съществено срещу Бойко до сега да беше в затвора.Всички обвинения които бяха скалъпени за да ги свалят от власт малко по малко ще падат в съда.Както обявиха че за СРС-тата не могат да ги съдят така казаха и за бюлетините.Сега се очаква и делото срещу Цветанов да се разбере че е пълен фарс.Всичко беше нагласено от БСП за изборите и то сега се вижда с каква цел.Окопация на държавата .

2013.06.18 | 01:59

2
В Гърция и Турция синдикатите подкрепят протестите, само нашите си траят! Замислете се защото ще дойде ден да търсите подкрепата на хората отново!

Добави коментар

Водещи новини