Благоевград с ултиматум за оставка на гунернатора от ДПС

  • 17 юни 2013 15:28

  • 2103
  • 2
Благоевград с ултиматум за оставка на гунернатора от ДПС
©

Даваме срок до вторник вечерта на правителството да оттегли Муса Палев като областен управител на Благоевград. Ако това не се случи, започваме протести и срещу Кабинета „Орешарски", ще блокираме международния път Е-79 за Гърция",  заяви Людмила Манова, водач на едната група протестиращи, която е на палатков лагер пред сградата на областната управа.

Тя недоумява как може Палев да не се трогне от народното недоволство. „Как можа да изтърпи да го плюват, да го дърпат, да го удрят, да го обиждат и псуват?! Няма да мръзнем, докато не го махнат от този пост. Вече имаме разрешение за палатковия лагер", каза още Люси Манова.

Другото крило на протестиращите срещу енергото преди 4 месеца се води от бившия полицай Димитър Лалев. Те обаче са и срещу правителството на Пламен Орешарски.

„Тази вечер организираме протестно шествие в центъра на града. А във вторник сутрин в 07,00 часа отново сме пред сградата на областната управа, за да не допуснем вътре новоназначения областен управител", сподели Лалев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2103 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.06.22 | 02:26

2
Как можело да търпи да го обиждат,дърпат,псуват и плюят!!!Може, те помаците навремето преди няколко века,като са си дали българщината,вярата и имената на турците са се отрекли и от достойнството си! Тъй че от едни хора които не знаят /или по точно не признават/ какви са по народност-всичко можеш да очакваш.Щото помак е нарицателно за Българин- родоотстъпник!!!

2013.06.22 | 02:26

1
БРАВО БЛАГОЕВГРАДЧАНИ.САМО ТАКА.НИЕ СМЕ С ВАС.БЪЛГАРИЯ Е СЪС ВАС.СМЪРТ ЗА ДПС.СМЪРТ ЗА НАГЛИТЕ ЧИТАЦИ И МАНГАЛИ.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

Добави коментар

Водещи новини