Седмицата стартира с поредните протести срещу Муса Палев

  • 24 юни 2013 09:56

  • 1750
  • 3
Седмицата стартира с поредните протести срещу Муса Палев
© Булфото

В първия ден на тази седмица за пореден път се проведоха протестни действия пред сградата на Областната администрация в Благоевград. Десетки протестиращи отново окупираха входа на областната управа с искане за оставката на новоназначения губернатор в Пиринско Муса Палев от ДПС.

Бунтарите се заканиха, че по-късно през деня ще блокират възлови кръстовища в града. В случай, че исканията им не бъдат удовлетворени, ще преминат към още по-крайни мерки – спирането на движението по главен път Е-79.

Стандарт Нюз научи, че областният управител днес няма да стигне до кабинета си, тъй като има важни срещи в региона. В петък е успял да свърши неотложните неща и да подпише документите, така че работата в областта няма да се възпрепятства.

Както вече съобщихме, днес Неврокопският митрополит ще освети 33-метровия кръст, издигнат над града. На въпрос дали ще присъства на общоградското събитие, Муса Палев отговори така: „Имах покана, бих отишъл с удоволствие, но с оглед на ситуацията няма да присъствам, за да няма провокации и да не дразня хората. Изпратил съм поздравителен адрес. Приветствам идеята, тъй като трябва да има повече вярващи хора. Уважавам всички религии, защото те учат на добро.", заяви областният управител.

Последвайте канала на

1750 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
до кога?

2013.07.03 | 03:12

3
Eдин нормален човек при тия обстоятелства щеше 1000пъти да си подаде оставката! Но не и манафите от ДПС! За този буламач ли гласува българино - тази турска сган ли искаш да те управлява и докога турци ще кадруват в България! Време май е дошло да изметем турската сган от ДПс и подлогите им от БСП и Атака от властта, за да не ни изметат те от страната!Ботев и Левски ни гледат и се чудят за това ли си дадоха живота????Кога най-сетне ще се събудиш българино и ще изгониш некадърниците от властта????до кога????
des

2013.07.03 | 03:11

2
аз не мога да разбера какво се чуди тоя че народа е недоволен. Той не е избран от народа ми е назначен. Ние защо ходихме на кметски избори и т.н. сега да дойде правителството и да сменя по свое усмотрение. Нали всички уж се борят за една кауза, защо са тези смени тогава.

2013.07.03 | 03:10

1
aloo voivodite ,dokoga 6te vi lazi po nervite toya mangust?

Добави коментар

Водещи новини