Орешарски: Изборът на Пеевски бе политическа грешка (обновена+видео)

  • 17 юни 2013 14:36

  • 9400
  • 61
Орешарски: Изборът на Пеевски бе политическа грешка (обновена+видео)
© Булфото

Новата кандидатура за председател на ДАНС ще бъде добре обсъдена. Ще взема необходимите мерки, тя да получи обществена подкрепа. Това каза премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 на среща с неправителствени организации в Министерски съвет. До тази вечер или утре ще имаме готовност да внесем в парламента спешни и неотложни мерки до края на годината. Ще се направи публично обсъждане в Народното събрание.

На срещата с протестиращите и неправителствените организации присъства и министър Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на. Срещата е открита за медиите.

Помолих Мая Манолова още утре да проведе среща с всички неправителствени организации, за да се институционализира начинът, по който ще се работи за изборното законодателство, за да имаме по-големи възможности и с по-широко представителство на гражданите. Срещата не беше предвидена за днешния ден. Миналата седмица проведохме среща и имахме уговорка два пъти месечно да се провеждат такива срещи. Поканих ви заради протестите за председател на ДАНС. В момента се намираме в нова процедура и чакаме отмяна на предишния избор, каза Орешарски.

В резултат на анализа, направен от експерти за цената на тока, се очертава възможност за намаляване на цената на електроенергията, каза още той.

Орешарски посочи, че още втория ден от встъпването в длъжност на правителството е възложил на министъра на икономиката и енергетиката да се изготви модел за намаляване на цената на електроенергията. Министър Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, който присъства на срещата, каза, че за изготвянето на модела се е работило денонощно. В момента икономиката ни е срината и не работи. Министърът представи пред присъстващите представители на неправителствените организации мерките, които ще отговорят на българските граждани. Мерките са седем. Те ще застъпят нечии интереси, но сме положили клетва да работим за народа, каза Стойнев.

Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е изискал информация за това кое предприятие доколко е съобразило своята дейност с наредбата за банково обслужване. Заварихме подготвена наредба и я приехме без промени, каза Орешарски. Има гратисен период, в който предприятията могат да приведат дейността си към новото банково обслужване.

Срещата е открита за медиите. Представителите на неправителствените организации имат право да задават въпроси. Те се интересуват от цената на тока и председателя на ДАНС. Форматът на срещата е обявен, че всеки протестиращ може да присъства.

Последното заседание на Изборния борд към служебния кабинет ще се проведе на 25 юни от 11.00 в МС. Поканени са представители от парламента.

Новият ръководител на ДАНС ще трябва да разследва много неща, включително и в енергетиката, заяви премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Сега има достатъчно разработки, които създават хипотезата, че системата на енергетика не е била ефективна. Ръководителят на ДАНС ще следи и други сектори в икономиката. Орешарски не се е замислял за гражданския контрол на ръководителя на ДАНС, но каза, че един вариант е той да идва в Министерски съвет, да му се задават въпроси и той да прецени каква информация може да даде и каква не.

По отношение на енергетиката Орешарски каза, че е запознат с доклад за съмнение за ефективността на БЕХ. На този етап той няма доклад за работата на БЕХ.

Ася Стоянова, представителка на протестиращите, призова министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да излезе в 18.30 часа при протестиращите, за да бъде чут. Стоянова каза, че не присъства в списъците за срещата, няма въпроси и само искания и напусна срещата.

Не съм политик, нямам политически амбиции, категоричен е  Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. В момента изпълнявам програма – предлагам да обсъдим кое е изпълнено, кое не е, каза Орешарски. Когато беше обсъждана въпросната кандидатура за председател на ДАНС, заради възможност да се подобри събираемостта на приходите аз приех кандидатурата. При обществената реакция, която имаше, кандидатурата беше оттеглена своевременно, каза Орешарски. Той посочи, че вече е признато, че изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е политическа грешка.

Спас Колев от гражданска инициатива „Свободни, можещи, силни”, каза, че тяхната инициатива не е снела доверието си от правителството на Орешарски и не присъства на срещата, за да иска оставката на премиера. Колев предлага във всички консултации да се ползват различните граждански структури.

Последвайте канала на

9400 61

Свързани новини

Коментари 61

Добави коментар

2013.06.18 | 03:33

61
БСП,ДПС,Атака и ГЕРП вън от парламента хората не ви искат защото сте престъпници крадци има и ненормалници сред вас не ви искаме вън
!!!!~

2013.06.17 | 21:20

10
Най-подходящият за председател на ДАНС - казал Бойко - това е моят близнак Цецо !!!! Той е от БАНДАТА и много лесно ще оправи КОНТРАБАНДАТА !!!!!

2013.06.18 | 03:33

60
boklyciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii izmenici na rodinata smarrrrrt.

2013.06.18 | 03:33

59
ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕМИЕР ! Само ТОЙ може да спаси БЪЛГАРИЯ !!! Единствен ,който ще помете тази кочина ! Колкото по-рано ,толкова по-добре!Неизбежно е!

2013.06.17 | 21:20

9
ХАЙДЕ СТИГА БЕ ,КЕЛЕШ!ЕДНО И СЪЩО!КОЙ ГО БРОИ ЗА СЛИВА ТВОЯ ВОЛЕН СИДЕРОВ?КАКЪВ ПРЕМИЕР,КАКВИ ПЕТ ЛЕВА!С ТАЗИ МАЛКА ПАРТИЙКА И ДУМАТА НЕ ТРЯБВА ДА МУ ДАВАТ.

2013.06.17 | 23:10

58
Като гледам Олигарски имам чувството че е готов да се разреве.
Чао

2013.06.17 | 23:10

57
Атака, ДПС, а и БСП след предсрочните избори са политически трупове.
Off на простите цоцалисти

2013.06.17 | 23:09

56
ХА , ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ „ДЕСНИ” ГЛАСУВАЛИ ЗА КРАДЛИВОТО „ПРОГРАМНО” ПРАВИТЕЛСТВО НА ЧЕРВЕНО-ГАДЖАЛСКАТА ПАРТИЯ!!! ПРАВЕТЕ СЕ НА УМНИ ТЪПАНАРИ , А КРАДЦИТЕ СВОБОДНО СИ ВЗЕХА ПОРЕДНИЯ КРЕДИТ ЗА 70 МИЛИОНА ПОСЛЕДНО!!! САМО ЗА МЕСЕЦ СЕ ОКРАДАХА 500 000 000 ЛВ. И ЧАКАЙТЕ ЧЕРВЕНО-ГАДЖАЛСКАТА ПАРТИЯ ДА ДАДЕ ОСТАВКА !!! ДА НЕ СА ЛУДИ КАТО ИМА ТОЛКОВА ТЪПАНАРИ ГЛАСУВАЛИ ЗА КРАЖБИ, КОИТО И ВНУЦИТЕ ИМ ЩЕ ИЗПЛАЩАТ ... ПЪК ПРАВЕТЕ СЕ НА „РАЗБИРАЧИ” ТЪПАНАРИ... МАНГАЛА Е НОВОБРАНЕЦ ПРЕД УЧЕНИКА МУ МОШЕНИК И КРАДЕЦ ОЛИГАРСКИ... *****
vankata

2013.06.17 | 23:08

55
Тоя Орешарски е човек на Васил Божков - Черепа, който е най-богатия българин и парите му идват от наемни убийци. Пеевски е просто мишка в цялата схема. Нека да НЕ позволяваме на олигарсите да ни вземат БЪЛГАРИЯ!!!!
Vera

2013.06.17 | 22:41

54
Другарите, които по правило не са и българи се надкензват кой повече да угоди на Амет Доан и вярват че затова са дошли на власт и това е тяхната мисия.
какво правителство

2013.06.17 | 21:30

53
Тинтири минтири.... Хайде нема нужда ! Показахте колко сте експертни и безпартийни. Достатъчно! Сега си ходете мирно и тихо.

2013.06.17 | 21:29

52
Само вижте смяната на физиономиите.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини