Павел Чернев ще пази протестиращите от агресията на "Атака"

  • 17 юни 2013 14:16

  • 4761
  • 20
Павел Чернев ще пази протестиращите от агресията на "Атака"
© Булфото

Павел ЧерневПавел Чернев Павел Чернев е български политик, народен представител в 40 Народно събрание от листата на ще организира група, която да защитава протестиращите от агресията на „Атака”.

„Хората, които излизат на улицата, това са демократи. Тези демократи, тези светли хора, които излязоха с дечицата си на улицата, трябва да получат своята защита”, каза пред журналисти Павел ЧерневПавел Чернев Павел Чернев е български политик, народен представител в 40 Народно събрание от листата на, бивш народен представител от 40-то Народно събрание. Ние няма да се намесваме, няма да даваме рефрени, кой какво да вика. Няма да угрозяваме никого, в момента, в който се появи онзи Сидеров, със своите „бабаитчета”, ще си има работа с нас, каза Чернев.

„Много момчета ми се обаждат; много внимателно ще подбера хората, за да не изглеждаме като тълпа побойници. За да не се каже от хората „ето на - излязоха някакви мутри и т.н.”. Това не е сблъсък на мутри, не е поредният сблъсък на групировки. Обадиха ми се от всички националистически формации, защото в последните години наблюдаваме малка група от патриоти, които се обединяват по уличен признак от цялата страна. Малко или много, в мое лице виждат фигурата, която ще ги обедини. В групата ще има много спортисти, те първи реагираха.”

Дебело искам да подчертая, че истинските патриоти, които обичат България, са хората, които излязоха на улицата последните три дни, а не дебеловратите наемници на Сидеров. Той най-вероятно си плаща на тези момчета и получава подкрепа от наемници, срещу него стоят патриоти, които му търсят сметка, добави Чернев.

Последвайте канала на

4761 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
Istinata na preden plan

2013.06.18 | 10:47

20
България е и винаги е била на първо място за Атака както и трябва да бъде за всеки които иска статуквото да се промени към по-добро. Идеите, които от години лансираме ние за сега не са срещнали почти никакво признание и подкрепа в правителствата управлявали страната. Затова и не може да се говори за безрезервна подкрепа или коалиция с никоя от партиите ,които макар и избрани от народа, дълги години го грабят и оставят да живее в нищета. Ако искаме промяна трябва работа, специалисти, информираност на хората, гражданско участие във взимането на важните решения и най-вече истинско желание да се постигне напредък. А такова до сега никой от бившите управляващи не е показвал, иначе нямаше да има нужда изобщо от всички протести, сътресения, избори .Не е въпросът да се появят някакви коалиции които да поддържат известно време някакво правителство, а в момент на настояща финансова и политическа криза да се търсят решения. За сигурност, стабилност. Такива решения от години предлага Атака, но явно неудобни и затова задушавани от властимащите. Сега народа каза друго- Атака е алтернатива, но не вкупом с другите, а отделна и силна- за да се противопостави на грабителството и безхаберието. И затова каквито и спекулации да се правят трябва първата мисъл да е какво може да се направи за да се разрешат проблемите от години трупали се в страната, да се върне стабилността и вярата на младите хора и още много много неща.
Nacionalist

2013.06.18 | 08:21

17
Какво направи Атака от както е в Парламента.Осигури кворум на престъпните комуняги и на турското малцинство да командва България.Вие слепи ли сте.Половината министерства са раздадени на турската паплач.Половината региони осъмнаха с турско ръководство.Туркиня ли ще ми образова децата или ще ме учи на родолюбие.Трябва наистина да си пълен иди*от,за да вярваш на това коетзо пишеш.
one

2013.06.17 | 23:07

14
Тия тарикати са за по 20 кинта!Националиста си има и един доста мургав ''чистач''.Бил ми националист......менте кириз!Няма ли кой да гръмне във въздуха с едно чифте,та да гледаме сеир как всичко живо бяга с напълнени гащи?
Думба-лумба два дни,цял живот гладни!

2013.06.18 | 10:47

19
Протестите през зимата...УУУУ,долу,Искаме да падне цената на тока и парното!ВЪН ЕРП-тата!Долу енергийната мафия!След една седмица...Долу правитеството,вън боклуци,предатели!-нито тока падна,мафията си стой и се подхилква нагло,правителството падна(добре дошли протести!!!),за да се върне на бял кон,само след 5-6 месеца.Ето политическият разум на българина в действие.Сега пак същият филм.Добре,не искаш Пеевски-постигна го,Браво!Показва,че започна да се събуждаш след 20 годишна дрямка.НО къде е алтернативата на днешните или вчерашните,та искаш нови избори.Или искаш да получиш някоя нова умопомрачаваща коалиция м/у предишни вълци и нови гладници?С това нашенско разногледо политическо мислене,само до там ще я докараме.После пак-УУУУ,Махайте се! Иначе какво...Не искааам! Какво не искаш? Не знам! Е,като не знаеш,защо се дереш? Защото искаааам!"-Ето такива стари калъфи,с подменено име ,като този от фотото ще вкарате.Новият вариант на Костов,Магарински,Бисерката. .А догодина..Олее ле,кой ни се изака в гащите! Андрешковска работа.
tanito

2013.06.18 | 08:21

18
Сидеров нмрази Бойко, откакто ГЕРБ му разби парламентараната група в миналия парламент. Герб разби с подкупи и групата на Яне, но Яне не е против Бойко, напротив? А сега всички защо Сидеров подкрепи кабинета "Орешарски"? Ами какво му остана в този парламент - ако не си с Герб, значи си с БСП? Това е логиката, а шпаната ходи та свирка пред клуба на Атака? Защо? Кой министър от кабинета е от Атака? Атака ли ви докара до това дередже?
БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ

2013.06.18 | 08:20

16
БРАВО ПАВКА ТИ СИ ЕДИН ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТ,МЪЖКАР И БЪЛГАРИН,СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ДОЛЕН ЛИДЕРОВ ТЕ ПРЕДАДЕ ПО ТОЯ ГНУСЕН НАЧИН НАВРЕМЕТО.
питам???

2013.06.18 | 08:20

15
Абе тоя болен до кога ще разиграва народа с неговата шайка???
da

2013.06.17 | 20:44

13
IMA MNOGO MLADI RODOLUBCI KOITO BIHA ZA6TITILI NARODA SI. DAI IM 6ANS POVEDIGI PAVALE
Ники

2013.06.17 | 20:36

12
Евала момчета,България е с вас.

2013.06.17 | 20:35

11
Какво ще ПАЗИШ, нали твоя бивш "любимец" само това и чака, да се сбиете двете групи!! И после какво ще каже: Ето ги обикновените ви хора, Лумпени и Наркомани които ме нападнаха!! Я си седи в къщи и не прави провокации!!
Аз

2013.06.17 | 20:23

10
Воленчо играе подмолно. Не забравяйте това! А чернев да държи момчетата си надалеч. Не желаем мирния протест в един момент да се превърне в меле и всичко да се обезличи от тези които се стремят да стане това. Те са в Парламента и управлението и не желаят да си тръгнат.
zaz

2013.06.17 | 19:01

9
pAVLE NA DOLEN MNOGO SA MY PLATI LI I TOI MNOGO 6E PLA6A DALI 6E MY YSTOI6

Добави коментар

Водещи новини