Шумен с подписка срещу Пеевски

  • 17 юни 2013 12:18

  • 1810
  • 1
Шумен с подписка срещу Пеевски
©

Подписка с близо сто подписа срещу избора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС връчиха днес протестиращи граждани на временно изпълняващият длъжността областен управител на Шумен Ивайло Илиев, предаде БТА.

Илиев ще изпрати подписката до президента, премиера и председателя на Народното събрание, какъвто ангажимент пое той пред близо сто протестиращи в петък, когато започна подписката.

Подписи в Шумен се събираха и през двата почивни дни, когато около 30 недоволни граждани, организирани в социалните мрежи, излязоха на протест пред сградата на областната администрация.

Протестиращи шуменци, които са създали в една от социалните мрежи страница "Не искам Пеевски за шеф на ДАНС - Протест Шумен" обявяват, че днес от 18:30 ч. организират пореден протест на пл. "Кристал", в близост до областна администрация.

До момента
своето участие в протеста са потвърдили 116 души.

Последвайте канала на

1810 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kork

2013.06.17 | 15:54

1
С Пеевски кабинета беше решил да развали каналите за контрабанда на ГЕРБ и да накаже Цветанов. Затова така бързо и отчаяно се действаше от страна на ГЕРБ. Излезе, че пак са ни използвали.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини