Янаки Стоилов поиска ревизия на Корпоративна банка и ТВ7

  • 17 юни 2013 07:44

  • 9688
  • 26
Янаки Стоилов поиска ревизия на Корпоративна банка и ТВ7
©

Няма как този човек, който има корпортивна и медийна власт да получи и контрол над специална служба като ДАНС. Това заяви пред БТВ Янаки Стоилов. Представяте ли си каква концентрация на власт ще се получи. Каквито и да са били очакванията, няма как да се покаже, че е налице промяната, с каквото обещание дойде БСП на власт, обясни социалистът.

Грешка беше не само кандидатурата, а и обвързването на тази номинация, че ако тя не мине ще падне правителството. На въпрос кой е поставил тази дилема Стоилов отговори, че основните решения се вземат от трима-четирима души – ръководителите на парламентарните групи (Лютви Местан и Сергей Станишев), премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и в определени ситуации се появяват и други значителни фактори, каза Стоилов. Това явно е позиция, която е съгласувана между Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, каза Стоилов и добави, че защитата на достойнството стои над всякаква партийна дисциплина.

Това е самономинация на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, който сам е поискал да оглави ДАНС, разкри социалистът. За заемането на тази длъжност е необходимо аналитични способности и решителност. БСП и ПГ на Коалиция за България подкрепя правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Ние не сме тези, които ще отслабим действията на кабинета, каза Стоилов.

Необходимо е да се направи ревизия колко от държавните пари се държат в търговските банки и каква част от тези пари участват в създаването на медии и каква е тяхната собственост, каза Стоилов. Социалистът каза, че трябва спешно да се направят мерки за спиране на увеличаването на цената на тока. Той отрече да иска оставката на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, за да може да се осигури действието на правителството. БСП се нуждае от радикална промяна, уточни социалистът.

Последвайте канала на

Novini.bg
9688 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
валията на Ямбол

2013.06.20 | 08:57

26
Ха, тези комунисти, турци и юруш от тройната коалиция още не знаят, че 42-ро Народно Събрание е история (срамна), аз го знам, а те не го знаят още!!!!!
dima

2013.06.20 | 08:56

25
един от малкото достоини хора от бсп идостоен за уважение и виждащ грешките на своите и не се заблуждава
daaaaa

2013.06.20 | 08:56

24
пренебрегнаха те ПАК и сега им показваш кирливите ризи... всички сте еднакви!

2013.06.20 | 08:56

23
А помните ли как Сергей Станишев в деня в който назначиха Пеевски в ДАНС се кълнеше пред медиите, че и той до сутринта не е знаел за тази кандидатура! До миналата седмица само президента можеше да слага шефове на ДАНС, но БСП и ДПС го промениха това! За да си шеф на ДАНС, трябва да имаш минимум 10 години стаж, миналата седмица БСП и ДПС го промениха това! Сега разбирате ли, че тази кандидатура е била подготвяна от много време!
Ares

2013.06.17 | 11:54

1
Той и Бойко уж беше изненадан, ама Цецо, както винаги се изпусна в едно предаване и каза, че са знаели 10 дена преди това. : )
баба гицка

2013.06.20 | 08:56

22
„и в определени ситуации се появяват и други значителни фактори” – ето тези ФАКТОРИ В КРАЙНА СМЕТКА УПРАВЛЯВАТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ
000

2013.06.20 | 08:55

21
Просто не знаете какви игрички ви въртят ГЕРБ, БСП и ДПС, ама ще узнаете скоро, като потънем още повече. Уж протеста беше граждански, а там министри от ГЕРБ и партии, които не са влезли в парламента. Протеста пак се оскверни от политиците, които се опитаха да яхнат протеста.

2013.06.20 | 08:54

19
ДОВЕЧЕРА ЩЕ ИДЕМ ДА ВИДИМ ДАЛИ Е ТАКА
възмутен

2013.06.18 | 08:24

9
Къде ги видя тези министри от ГЕРБ след като Борисов заповяда на протисти да не се ходи.Бивши политици имаше но от ГЕРБ никой не видях.А и да е имало сигурно са ходили нещо да си пазаруват и случайно са минали от там.
ДО Я. СТОИЛОВ И СТАНИШЕВ

2013.06.20 | 08:55

20
НЯМАТЕ ПОЛЕЗЕН ХОД Г-Н СТОИЛОВ ! ОСТАВКА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД. ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКАТА.ЯСНО Е ,ЧЕ НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ! ВИЕ ПРЕМИНАХТЕ ВСИЧКИ ГРАНИЦИ! ОСТАВКИ ТРЯБВА ДА ПОДАДАТИ СТАНИШЕВ И МЕСТАН И СИДЕРОВ . ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКА ! НЯМА СПИРАНЕ !
баба Пена

2013.06.20 | 08:54

18
Ха така чоджум ,сега ли се сети? Къде беше когато го издигнаха? ДПС нали е ваше отроче. Ако не помните ,да ви припомня ,че вашия Луканов създаде това чудовище,за да "управлявате" демек да крадете дълго . Използвам вашия майчин език за да ме разберете по-добре.
ДО Я. СТОИЛОВ И СТАНИШЕВ

2013.06.20 | 08:54

17
НЕ ГУБИ ВРЕМЕТО НА ДЪРЖАВАТА,ОРЕШАРСКИ !ПОАДВАЙ СИ ОСТАВКАТА СЕГА. НЯМАШ ДРУГ ПОЛЕЗЕН ХОД. НЯМА ДА ТЕ ОСТАВИМ ДА УПРАВЛЯВАШ. НЯМА ДА ОСТАВИМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ. ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКИТЕ-СТАНИШЕВ, МЕСТАН И СИДЕРОВ. ВИЕ РАЗСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА. ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКА ! ПРОТЕСТИ,ПРОТЕСТИ ,ПРОТЕСТИ ! ДО ОСТАВКА !

2013.06.20 | 08:53

16
Янаки е прав за това че трябва да се разследва К.Т.Б и медийния кръг около нея. Иначе съм против това правителство.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини