Пламен Орешарски покани протестиращите на среща

  • 17 юни 2013 07:15

  • 1886
  • 12
Пламен Орешарски покани протестиращите на среща
©

Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 покани на среща в 14.00 часа представители на протестиращите и на неправителствените организации, подписали петицията срещу назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

„Нуждаем от спешни и решителни действия, каня в 14.00 ч. в Министерски съвет представители на неправителствените организации, подписали петицията срещу назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС и представители на протестиращите, за да продължим започнатия през миналата седмица конструктивен диалог", каза в изявление премиерът Орешарски.

Тогава, на първата ни среща с гражданските организации и представители на протестиращите, поех категорично ангажимент за обществени съвети към всяко министерство и областна управа, а аз самият да се срещам с тях всеки втори петък. Това е ангажимент, който безусловно ще изпълнявам – казва още Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Изборът на Делян Пеевски за председател на ДАНС предизвика остро обществено недоволство, включително и призиви за оставка на оглавяваното от мен програмно правителство. Подаването на оставка в този момент е лесно лично решение, но е крайно безотговорно поради опасност от нова дестабилизация на страната, невъзможност за подписване на споразумение с ЕК за следващия програмен период и загуба на милиарди евро европейско финансиране, стабилизиране на енергийната система и решаването на спешните проблеми за обществото ни.

Законът ме задължава да внеса предложение за председател на ДАНС и затова в следващите дни ще проведа серия от срещи и консултации, така че да намеря обществена подкрепа за новата фигурата, която ще предложа, се казва в изявлението на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Последвайте канала на

Novini.bg
1886 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Не на престъпника БОКО !

2013.06.17 | 12:20

12
Този човек ще направи много за България - във всеки случай много повече, отколкото направи Борисов за 4 години... той ще ни избави от кризата и нищетата в която ни вкара управлението на гроб и ще стабилизира страната. Глупак е Станишев, че допусна да има толкова много хора на ДПС във властта, но драги ми братя българи, дори и самото ДПС да дойде на власт и да ни управляват турци, това пак ще е по-добре от това да се върне ГЕРБ...... и все пак, аз като гласоподавател на БСП (човек, който е гласувал против ГРОБ), също съм българин и не искам да има турци в политиката на България, поради което смятам, че Станишев е глупак с този си избор, да назначи човек от ДПС за шеф на ДАНС...., Но братя, нека не допускаме това Орешарски да бъде смъкван от власт, защото после тиквата като дойде и протестите няма да помогнат вече. В момента против правителството протестират платените прасета от ГРОБ, бб налива пари, за да стават тези протести - нека не подкрепяме най-големите анти-българи в страната!
Продължение

2013.06.17 | 09:23

1
А именно герб!

2013.06.17 | 10:30

8
Иди си!

2013.06.17 | 12:19

11
Диалог - НЕ! Орешарски ВЪН!
Евгений

2013.06.17 | 11:01

10
Включиха използването на отработени номера и тактики. Кои представители на протестиращите са поканени? Или се опитват да разсеят и разбият своя проблем и да го сведат до контролируем и незначителен? Не виждам достойнство, чест и мисъл за Отечеството. Виждам малки и жалки хора. Портретът на Левски в офисите им виси някак си неподходящо. ХУбав ден за всички!

2013.06.17 | 11:00

9
Вън турската подлога Ташакарски от страната! Долу платените провокатори от Батака .Никога повече ДПС във властта! На улицата е младежта на България , а не ония платени и маскирани лумпени през февруари! Напред момчета - с вас сме!

2013.06.17 | 10:29

7
Тук, както и навсякъде другаде из мрежата е пълно с платени писачи на ГЕРБ, но не се подвеждайте хора, мислете със собствените си глави! Ако Орешарски падне, на власт ще се върне мутрата-престъпник бб и тогава вече спасение няма!

2013.06.17 | 10:29

6
Олигарски иди си с мир , за да не те изгоним с камъни!Ти си втория Виденов - бъди мъж и си отиди с достойнство , иначе ще бъдеш като Лайнеков - целия в лайна!
валията на Ямбол

2013.06.17 | 10:29

5
Аз знам, че този е подал оставка! Видимо той още не знае! Този е най-кратко управлявалия Премиер!
Ти ела бе Кукло Орешарска

2013.06.17 | 10:28

4
Чакаме те довечера пред Народното събрание!
КАКА

2013.06.17 | 10:28

3
слез при нас ,,,аз съм долу пред министерския съвет и те чакам с внучката си която е на 5 години довечера в 18 ч
anonim

2013.06.17 | 10:28

2
ПО ГОЛЯМ ДАБИЛ ОТ ВАС ГОСПОДИН ОРЕШАРСКИ НЯМА!!!! НОРМАЛНИЯ ЧЕВЕК ПРИ ТЕЗИ ДВА ПРОВАЛА БИ СИ ПОДАЛ ОСТАВКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ВИЕ ЩЕ ПРАВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО,ЧЕ КОЙ ГО ИСКА?????? СТАНИШВЕ МЕСТАН И СИДЕРОВ ЗАЩОТО АКО ИМА ИЗБОРИ ВИЕ СТЕ ИСТОРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДО КОГА ЩЕ СЕ ИНАТИТЕ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО И ТЬРПЕНИЕТО НА НАРОДА СИ!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини