Писмото на Пеевски не спира протестите

  • 15 юни 2013 15:01

  • 11533
  • 74
Писмото на Пеевски не спира протестите
© Булфото

Близо 57 хиляди поддръжници е събрала в социалните мрежи идеята за нов протест на несъгласните с назначаването на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС. Недоволните ще се съберат на протестен митинг пред сградата на правителството и пред общински центрове в страната.

"Няма нормален гражданин, който да иска да бъде управляван от мафия и мафиотите. Не сме съгласни с назначаването на такъв човек на такава позиция. Това е Държавна сигурност, приемаме го буквално лично. Всички са против мутрите и в политиката и изобщо във властта. Това правителство обеща, че в крайна сметка няма да има никакви престъпници във властта. Не може една партия със седем процента да налага мнението си на цяла България", заявиха протестиращите в Ловеч.

Няма задържани по време на снощния протест в София, съобщават от полицията. От МВР допълват, че протестът е преминал без тежки инциденти и е приключил малко след полунощ.

От полицията уточниха, че нощта е преминала без тежки инциденти. Единствените опити за ескалация между участници в протеста и органите на реда бяха няколко хвърлени бомбички в краката на полицаите. Служителите на МВР обаче не реагираха и така не се стигна до безредици. Между седем и десет хиляди души участваха в снощните протести, обобщиха информацията от МВР. Най-масов е бил протестът пред сградата на Министерски съвет.

Днес от 18.30 часа граждани отново ще протестират срещу назначаването на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на Държавната агенция "Национална сигурност". 

Вчера недоволните дадоха срок на правителството и парламента Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да бъде махнат до вторник идната седмица. Сред участниците в протести имаше и такива, която настояваха за оставка на правителството и нови избори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11533 74

Свързани новини

Коментари 74

Добави коментар
ХАЙДЕ,ЗЛАТНИ КАРАКУДИ,ХАЙДЕ!!!

2013.06.21 | 11:16

74
Почти половин век ви въртят на "чекръка" и все още не се усещате,че всичко опира само до ПАРИ И ВЛАСТ!-Политическото ни късогледство и нашенският бабайтлък,ни вкарват в схеми,удобни само за тях.Независимо с какъв цвят са.Разпиляваме си гласовете нахалост,по разни файтон-партии.Другата половина ходи да сади компир и зелье,или събира левчета цяла година за пица и цаца на морето.По този 'левашки" начин вече 20 години осигуряваме централна роля на ДПС,защото техният електорат е железен.После турците били виновни.Ами наврете ги в ъгъла на парламента с масово гласуване.Когато нямаш балансираща власт,в рамките на 2-3 парламента,губиш електоралната си подкрепа.Елементарно!Другото важно:Хората протестират за социални промени веднага,а ние-когато опре ножа до кокал.Защо забравяме тока,парното Водата.Или пак през зимата ще подрипваме по площада.Сега му е времето-сега!Докато е топло и има домати и хляб.Те ни заглавичкват с техните боричкания,но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: ТОК(ЕРП-тата,ВОДА и ТОПЛОФИКАЦИЯ)са тема ТАБУ за целият парламент.Явно тази огромна яма тъпкана с милиарди не може да се зарине.Много хора са лапали милиони,но и ангажиментите им са за милиони.А вие си скачайте пак-докато не дойдат следващите стари хиени и нови гладници.Ще ви забъркат пореден миш-маш парламент и познатият рефрен...НАРОДА ТАКА РЕШИ,ЗАТОВА ЩЕ СЪСТАВИМ КОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО!!!Гламав,и загубен народ!
AJ4A

2013.06.16 | 12:48

63
Моля Ви, спрете да "ръсите" мозък, че някой ще вземе да се "подхлъзне" на него!!!! Хулите хората, че не искат да гласуват, а накрая на писанието ис ги хулите, че "скачали", докато на власт кели да дойдат старите хиени и новите гладници ............ е, кое е по-важното - на власт да не дойдат старите хиени и новите гладници или на избори да участват 80% от имащите право на глас???? Призовавайки хората да гласуват при сегашния политически модел, Вие другарю наливате вода във воденицата на антинародните и антибългарските сили, "назначени" за милионери, бизнесмени и политически "губернатори", за да защитават интересите на Москва и коминтерна!!!! Именно заради такива "всезнайковци" толкова години вече "назначените" по линия на КПСС-БКП-КГБ-ДС български "политици" си правят каквото си искат. И от избори на избори, от избори на избори и пак от избори на избори, докато ........... животът ни мине, нооооооооооо статуквото със сигурност остане непроменено!!!! Гласувате за политически "недоразумения" и после се тръшкате, че животът Ви бил трягедия .......... ама с избори, при такава Конституция, нищо няма да се промени!!!! А ако Конституцията бъде променена при сегашния политически модел от сегашните политически "чучела", повечето от които са се клели във вярност на Москва, резултатът ще е пак същия!!!!
мислещ

2013.06.16 | 13:37

65
ха ха народа сам си избра герб Бсп и Дпс на изборите-ФАКТ а сега Волен им е виновен-жалки сте просто,много жалки.Дори и революция да стане ние не умеем да се самоуправляваме.Волен е единственото ни спасение да се очистим от политическите престъпници.Разбрахте нали???
аз

2013.06.21 | 11:16

73
Мислиш със задните си части.Голям мислител се извъди.
js

2013.06.21 | 11:16

72
Преклон пред паметта на Александър Стамболийски,който на този ден бил убит след деветоюнския комунистически преврат,и през управлението на когото България постига икономически разтеж.
vankata

2013.06.17 | 12:17

71
Браво, едни медиите на свинята Пеевски са: ТВ7, The Voice, Радио Веселина, Радио Витоша, Радио Magic FM Не ги слушайте и не релкамирайте при тях, понеже са корумпирани!!!
Той

2013.06.16 | 21:03

70
ГОСПОДИ дай властта в моите ръце и 5 милиона мои съграждани - БЪЛГАРИ зад гърба ми, за да вляза в парламента и да си свърша работата (да напълня затворите с предатели), а после нека да идват чужди и български, недоволни мафиоти, за да ме гърмят !!! Поне ще знам, че съм умрял с гордост и че съм направил нещо българските граждани и държавата ми БЪЛГАРИЯ !!!

2013.06.16 | 10:06

55
7 000 000 българи щяха да чуят истината за престъпното управление на ГЕРБ, но 7 000 попречиха. Това е България.
js

2013.06.16 | 21:02

69
Сега вече целия народ ще чуе за гигантската манипулация на БСП.Защото на всичко това са способни само комунистите.Те имат богат опит.Така са направили и със правителството на БЗНС na Стамболийски.Насила са взели власта.

2013.06.16 | 10:27

61
Да изгоним с камъни предателя на България Сидеров и да натикаме в затвора провокаторите от БСП-ДПС. Видя се ,че не са никакви експерти , а мафиоти около кръга Доган-Пеевски , а Орешарски е само едно подставено лице!По-интересно е защо Станишев толкова държи на Пеевски - онождал ли го е или просто са му платили! С поведението си Станишев вкара столетницата в гроба!
js

2013.06.16 | 21:02

68
Мястото на столетницата отдавна е в гроба,но с лъжи и измами постоянно се изплъзват.Този път няма мърдане Само трябва да сме непоколибими и да подължим с протестите

2013.06.16 | 15:30

67
Предричам: Най-късно до зимата,с поредното ни кръчмарско политиканстване при едни нови избори(който сами си предопределихме със сегашните),ще се оформи следният парламентарен миш-маш. А именно;БСП,ГЕРБ,ДПС,НФСБ,РЗС,Куневица и АТАКА.При тази конфигурация ще се сформира широка коалиция м/у ГЕРБ и НФСБ(тв,СКАТ),РЗС(Яне),и Кунева,която драпа за Парламента единствено заради изборите за Европарламент-Другите ще бъдат беззъба опозиция.Всичко пак ще зависи от Б.Б-той ще им подхвърля едри трохи,да траят.Е оти ручахме жабетата???

2013.06.16 | 13:37

66
НОВИ ИЗБОРИ - ТОВА НОВО-СТАРО ТРОЙНО ТУРСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА дпс Е ПРОВАЛЕНО!вЪОБЩЕ ИДЕЯТА ЗА ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО Е ЯЛОВА - ПАРТИИТЕ СИ НАРЕЖДАТ ТЯХНИ ХОРА! БСП-ДПС-АТАКА ТОТАЛНО СЕ КОМПРОМЕТИРАХА И САМО НОВИ ИЗБОРИ Е ИЗХОДА!СТАНИШЕВ-МЕСТАН И СИДЕРОВ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА - БЕЗПРИНЦИПНИ МОШЕНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ СЕ ОКАЗАХА!

2013.06.16 | 13:37

64
ДОЛУ ОЛИГАРСКИ!!!! ДОЛУ БСП!!! ДОЛУ ДСП!!! ИСКАМЕ СЪВСЕМ НОВ ПАРЛАМЕНТ МАЙКА ВИ ДОЛНА!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини