Орешарски: Че има протести означава, че обществото се демократизира

  • 14 юни 2013 12:54

  • 7364
  • 57
Орешарски: Че има протести означава, че обществото се демократизира
© Булфото

Ще има трети вицепремиер, който да надзирава икономиката, каза премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. До седмица-две той ще предложи трети вицепремиер.

При представянето на кандидатурата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС, Орешарски обяви, че ще предложи промяна в структурата на Министерски съвет така, че министърът на вътрешните работи да бъде и вицепремиер. В момента единственият вицепремиер в правителството на Орешарски има един вицепремиер - Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова, която отговаря за еврофондовете и е министър на правосъдието.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на има достатъчно опит, че да се справи с работата в агенцията, каза още Орешарски. По думите на Орешарски това е преценка и на политическите сили, които подкрепят правителството.

Към настоящия момент - няма разработка за Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Проверил съм дали може той да получи достъп до квалифицирана информация и получих информация, че няма причина да не получи такъв достъп, следователно такива аргументи не са от значение, каза Орешарски.

По думите му - реформите в сектор сигурност изискват вътрешният министър да надзирава сектора. С изключение на тези, които напуснаха срещата, тук проведохме ползотворна среща, каза Орешарски за тази част от представителите на протестиращите, които напуснаха, несъгласни с избора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС. Не бих си позволил да спомена други кандидатури в каквито и да е длъжности, каза Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, по повод това, че е имало и други кандидатури за председател на агенцията.

Парламентът направи избор за председател на ДАНС, каза премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 на пресконференция в Министерски съвет. Приел съм риска да ръководя правителството, в условия на протести за едно или друго, каза премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

На въпрос Орешарски имал ли е друга номинация за назначението на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, той каза: Вие видяхте, че номинацията беше една. Както и за зам.-министри се обсъждат различни кандидатури, но как да кажа имена без да съм ги питал? Протести аз наблюдавам от втория ден. Самият факт, че има протести, означава, че обществото се демократизира. Последните четири години нямаше протести. Аз се срещнах с представители на гражданското общество и ще продължа да го правя, каза Орешарски. Не се смущавам от никакви въпроси.

На въпрос притеснява ли се от прекъснат диалог с президента, Орешарски заяви, че това е хипотеза на журналистите. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 се извини с предстоящи ангажименти и напусна пресконференцията. Представителите на протестиращите възнегодуваха по повод това, че журналистите задаваха въпроси на премиера във връзка с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, а пресконференцията е на друга тема.

Последвайте канала на

7364 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар
Възмутен

2013.06.15 | 09:06

57
Орешарски = ПРЕДАТЕЛ!!! За тези които мислят, че ще направят нещо с протести, имайте предвид, че този не е като Боко, той седянките ги разтурва няма лесно да хвърли мандата.

2013.06.14 | 23:22

56
ЦИНИЗМЪТ НА ТИЯ Е БЕЗКРАЕН!
Аман от лъжци

2013.06.14 | 23:22

55
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!ОСТАВКА!!!!
Реалист

2013.06.14 | 23:22

54
Оставката орехчов!!!! Оставката послушко!!!!

2013.06.14 | 23:21

53
ти го плюеш ,той разправя -''дъжд вали''.КОМУНИСТ БЕ.Наглоста им граници няма!!!Продадоха държавата на турци и олигарси за няма и месец
5465

2013.06.14 | 20:42

24
Мухльом знаеш ли какво значи комунист? Точно за Оришарски да кажеш,че е комунист..... трявба да си много тъп и ограничен!!!
КАКА

2013.06.14 | 23:20

52
УУУУУУУУУУУУУУУУУУ ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
Жик-Так

2013.06.14 | 23:20

51
Телевизионните канали ще се избият кой да излъчва реали-шоуто "Цецко в Пандиза"!!. В кастинга са се включили Пешо Сумиста, Рангел Вазалина и други доброволци. На зрителя ще се предложат и масови екшън сцени без специални ефекти ("натюр", както казват франсетата)! Щяло да има и нощни предавания с щампа "Забранено за лица под 18г."!!!
Джаро

2013.06.14 | 23:20

50
Бойко се е спазарил за кожата си! Ще плати външният дълг в замяна на свободата си !! П.П. Според мен може да го направи и от затвора, но това си е мое мнение .
Боздуган

2013.06.14 | 23:19

49
АТАКА е ПОСЛЕДНИЯ и ЕДИНСТВЕН шанс за спасение на бълтарите и България !
До парламента и назад

2013.06.14 | 23:19

48
Без великите единственни, неповторими и незаменими Цветан Цветанов и Калин Георгиев организираната престъпност щяла да се върне. Разбира се, че ще се върне. От улицата, тя влезе в парламента и управлението на държавата за цели три години и половина. Сега като им взеха кокала, естественно че пак ще отидат на улицата и пак ще започнат грабежи и отвличания, контрабанда и рекет. Организираната престъпност си има партия и тя е ГЕРБ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини