НФСБ: Правителството поощрява циганската раждаемост

  • 13 юни 2013 15:48

  • 3029
  • 12
НФСБ: Правителството поощрява циганската раждаемост
©

Сериозни критики срещу социалните мерки на новите управляващи отправиха от варненската структура на Национален фронт за спасение на България (НФСБ). Тяхното недоволство е породено от увеличението на парите за майчинство, от внесения законопроект за финансови компенсации на родителите, чиито деца не са приети в детска градина, както и от лансираната идея за узаконяване на незаконни ромски къщи, ако те са единственото жилище на собствениците им, информира Дарик.

Според националистите тройната парламентарна коалиция между БСП, ДПС и Атака води социална политика, насочена към циганското население. Обявеното от депутата на социалистите Димчо Михалевски намерение ромските махали да бъдат узаконени със специална поправка в Закона за устройство на територията беше определено като „скандално, антиконституционно и антидемократично” от областния координатор на НФСБ и общински съветник Костадин Костадинов. „БСП са или тотално некадърни, малоумни и късогледи олигофрени, които не виждат по-далеч от носовете си и по този начин подготвят тоталния разпад на държавността и нацията, или така поемат ангажимент към своите избиратели. За мен и двете са валидни, доколкото от управляващата коалиция БСП и ДПС са показвали, че хем са национали предатели, хем са и идиоти”, заяви Костадинов за готвените законодателни промени. Ако те бъдат гласувани, от партията ще сезират Комисията за защита от дискриминация, като още отсега ще започнат събирането на подписи за завеждане на колективен иск.

„За едните законът важи в цялата си строгост и ги принуждава да събарят остъклените си тераси, за други ще прави изключения, за да им се узаконят незаконните строежи. Европейската практика по този въпрос е категорична. Помним какво направиха управляващите във Франция Холандия, Германия, Норвегия, Италия с нашите и румънските цигани. Няма случай на узаконено циганско селище от български или румънски тип в Западна Европа”, добави още по казуса Костадинов. Той се обяви и против увеличението от 240 на 310 лв. на парите за майчинство. Според него подобна мярка нямало да стимулира нито едно българско семейство да отгледа още едно дете, но ще доведе до взрив на циганската раждаемост. Съпартиецът му Цончо Ганев е на мнение, че циганската раждаемост ще бъде поощрена и чрез въвеждането на компенсация на социално слаби родителите, чиито деца не са приети в детска градина. „По този начин едно циганско семейство с 5 деца, в което майката умишлено се представя за самотна, ще получава месечен доход от 1000 лева”, каза още Ганев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3029 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2013.06.25 | 14:16

12
Eто ви на резултата - продажното турско-комунистическо-циганско правителство с участието на продажника Сидер-ага съвсем ще затрият българите! За това ли гласува българино - да ми правят цигански гета и да се раждат още мангали , които ние ще издържаме????За това ли дойдоха БСП-ДПС - Атака на власт - де се множат циганите ли???????СМЪРТ НА КОМУНИСТИЧЕСКО - ТУРСКАТА ПРОДАЖНА ВЛАСТ - СВОБОДА НА НАРОДА!

2013.06.25 | 14:16

11
Погледнете по-обстойно снимката и вижте какво чака Родината ни--благодарение на безродниците--комуноиди ,поддържани от другите безродници от Атака, тази паплач ще залее България с незаконни гета,които ще бъдат узаконявани от червената сган и гьотверена от клоунската партия Атака.СПИ ЛИ БОГ,БОГ НЕ ВИДИ ЛИ ?

2013.06.25 | 14:15

10
аз спирам да плащам осигуровки , за какво да давам пари на държавата , като с тях мога да нахраня родителите си. вие бихте ли поели ангажимент за подобно гражданско неподчинение?
zdrasti

2013.06.14 | 09:19

5
...:)))...ha..ha...az ne plastam ot mnogo godini..nemam namerenie da podkrepiam kreteni...

2013.06.25 | 10:32

9
Така е, в НФСБ като са само лумпени и измислени журналистчета няма кой да им прочете КСО и да си изяснят кои майки имат право на майчински... Вече ми стана досадно да чета некомпетентно изказали се личности по повод на майчинските. Съгласно КСО за да получаваш майчински, трябва да имаш минимум 12 месеца стаж и да си се осигурявал, а циганките НЕ са, следователно няма майчински за тях! Набийте си го в главата! Казвам го като юрист.
vga

2013.06.14 | 13:05

8
А аз ще им обясня как да живеят качествено с тези пари, как да се превърнат в човешки елит!
Д

2013.06.14 | 09:25

7
Никак не са малоумни нито късогледи.Изпълняват частта от сделката с престъпника цветелин кънчев(мангала).Комунистите за власт ще продадат националниа и българския интерес за сметка на българите , които по този начин ще ни направят малцинство не за 20 а за 10 г.Евророма ще влеза в парламента и ще ни управляват.Тогава вече гражданската война е сигурна.Към това ни тикат комунистите и турците.Решението е безредици , гражданска война.
НФСБ

2013.06.14 | 09:02

3
Нац.франт за спасение на Бойко: На кой пречи това?На тези дето крадохме до вчера,днес не можем,а утре започваме пак.Няма да им даваме парите,дето ние можеше да откраднем!

2013.06.14 | 09:25

6
"МАЛОУМНИ И КЪСОГЛЕДИ ОЛИГОФРЕНИ" - ЕВАЛА, ПО-ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЕДВА ЛИ БИ МОГЛО ДА БЪДЕ ДАДЕНО!
zdrasti

2013.06.14 | 09:16

4
Cigankata,kato vleze za operacia..apandisit - vednaga kastracia ili revitalizacia na jaicnicite...
miladin nizamov

2013.06.14 | 09:00

2
absolutno viarno,pravitelstvoto pooshtriava ciganskoto malcinstvo-dokoga
Мартин Миленов

2013.06.14 | 08:49

1
Докато не остане и един българин в българия до тогава.

Добави коментар

Водещи новини