Антон Кутев: Министрите е хубаво да говорят повече от банкянски език

  • 13 юни 2013 13:20

  • 1811
  • 13
Антон Кутев: Министрите е хубаво да говорят повече от банкянски език
©

Бави се изборът на заместник-министри по простата причина, че нашите заместник-министри не се избират като предишните. Ние ги търсим по друг начин. Не ги търсим по кръстовища, заместник-министрите и министрите е хубаво да говорят повече от банкянски език. Това каза пред журналисти в парламента депутатът от ПГ на Коалиция за България Антон Кутев.

„Изискванията за тях в момента са по-големи, затова процесът върви малко по-бавно, но напълно навреме. В крайна сметка, ще постигнем в най-скоро време резултатите, които ще изненадат г-н Борисов. Аз съм убеден, че капацитетът и качествата на новите заместник-министри и областни управители ще бъдат многократно над очакванията на г-н Борисов, като се има предвид неговите предишни избори. Говоря за Румяна Желева, няколко министъра на здравеопазването и всички други кадрови грешки, начело с „калинки”, посочи Кутев.

Той добави, че още днес или утре ще има назначения. „В най-близките дни ще приключи цикълът. В момента не е най-големият проблем дали ще стане три дни по-рано или по-късно. Важното е министрите и зам.-министрите да имат качествата, които са необходими, за да не изживяваме това, което се случи с Румяна Желева и с куп други министри на ГЕРБ”, посочи Антон Кутев.

„Разбирам, че г-н Борисов в момента е притеснен. Толкова пристрастени хора към властта като хората на Борисов не съм виждал. Това за мен е болестно състояние”, каза още той.

„Разбрах, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за рождения си ден си бил пожелал да бъде министър-председател. Този човек очевидно е пристрастен към властта. Според мен българските граждани имат по-прости идеи и мечти в момента. Те си пожелават да имат хляб до края на месеца, да си платят сметките. Едни искат да стават министър-председатели, други искат просто да държат парите до края на месеца”, добави Антон Кутев.

В коментар на думите на Борисов, че тройната коалиция е харчила повече пари за правителствени полети, Кутев заяви: „Не вярвам да има човек, който да е летял повече от Борисов. Летяха къде ли не с тези самолети. Намали ли се безработицата – не, увеличи ли се икономическата активност – не, намалиха ли се фалиралите фирми – напротив, увеличиха се със стотици хиляди. Какъв беше резултатът от летенето на Борисов? Пълна катастрофа. Всеки трябва да си носи кръста. Никой не е абониран за властта – нито Борисов, нито ние. Всеки рано или късно идва на власт, пада от власт – това е демокрацията. Нека понесе кръста си с достойнство”.

Последвайте канала на

1811 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2013.06.13 | 21:54

8
Хайде, нали имате програма - дерзайте! Цял народ вази гледа, строго и справедливо.

2013.06.13 | 21:54

7
супер глупав лайногриз,заедно с манолова

2013.06.13 | 17:34

1
....каза спинозния Путев, преглъщайки топлата течност, излязла от рязания чеп на Местан.

2013.06.13 | 21:54

6
Банкянски език-е такова нещо за пръв път чувам.По-тъпо изречение никъде не бях чел до сега!Има ли някакъв смисъл,и тоя Кутев се мисли за интелегентен депутат?!
KOНКУРС ЗА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

2013.06.13 | 19:31

4
БСП ОРГАНИЗИРА КОНКУРС ЗА НАСЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ-ПОКАНЕНИ СА ДПС И АТАКА. МАШАЛА АФЕРИМ.
uno

2013.06.13 | 19:30

3
Другарю министрите е хубаво най-после да получат т.нар."програма"(нали са програмен кабинет).Колко още ще я мъдрите от "Позитано"20??Дайте да видим как ще вдигнете икономиката на крака,как ще откриете айде да не са 200хил,но поне 70 хил.нови работни места.Нали това ви бе обещанието на което м-у другото никой нормално мислещ човек не се върза(съдя по резултата на изборите).Хайде стига тинтири-минтири,обпиайте да свършите нещо.И пак казвам-раздайте я тази прословута "програма" на кабинета, а ние ще ви дадем 100 дни и ще чакаме резултат.Ако няма си отивате.

2013.06.13 | 19:30

2
И как точно ще си отидат? Тва да не ти е Бойко. Тия ще стрелят на месо, също като Башар Асад, само и само да се задържат във властта. Девизът им е: "С кръв сме я взели, с кръв ще я дадем".
Хм

2013.06.13 | 21:54

5
Кутев, Кутев, отдавна си напуснал селото, но то ти е останало изписано на челото.

2013.06.13 | 21:58

9
Интересно, че в БСП са си плюли в устата. Употребяват точно едни и същи изречения "не търсим министрите по кръстовищата" Манолова, Станишев, Кутев. Дайте малко въображение, или партийната линия не позволява. '
Yuli

2013.07.19 | 08:14

10
Superbly ilumilnating data here, thanks!
Andre

2013.07.22 | 17:48

11
I apratcipee you taking to time to contribute That's very helpful.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини