Орешарски ще обсъжда бизнес средата

  • 12 юни 2013 19:42

  • 1097
  • 2
Орешарски ще обсъжда бизнес средата
©

Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще проведе в Министерски съвет консултации с представители на неправителствения сектор.

Срещата ще се проведе утре, 13 юни, от 14:00 ч. и се организира в рамките на поетия от правителството ангажимент за подобряване на бизнес средата чрез облекчаване на регулаторната тежест.

Разговорът ще постави начало на съвместната работа по усъвършенстването на законодателството в сферата на регулаторните режими и обществените поръчки, като правителството има готовност да реагира незабавно на всички конкретни предложения.

На срещата са поканени изпълнителният директор на Института за пазарна икономика Светла Костадинова, изпълнителният директор на Института "Отворено общество” Георги Стойчев, програмният директор на Център за либерални стратегии Георги Ганев, управителят на "Индъстри Уоч Груп" Лъчезар Богданов, председателят на УС на Центъра за изследване на демокрацията Огнян Шентов, председателят на Центъра за икономическо развитие Георги Прохаски, изпълнителният директор на Института за икономическа политика Ясен Георгиев и Росен Карадимов от Института за нов икономически напредък.

Последвайте канала на

1097 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Центурион

2013.06.13 | 10:37

2
Бизнес средата е перфектна за четворната коалиция ТИМ, ВИС, СИК и Мултигруп !

2013.06.13 | 10:29

1
Колко института за икономика сме имали. Изследвай несъществуващото....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини