Меглена Кунева: Нямам нищо общо с БСП и ДПС

  • 11 юни 2013 18:06

  • 1704
  • 8
Меглена Кунева: Нямам нищо общо с БСП и ДПС
©

"Никакви продължения не е имала консултацията между ПП "България на гражданите" и Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Никога "България на гражданите" и аз лично не съм имала нещо общо с БСП и ДПС. Всичко, което трите партии са правили заедно е било много ясно заявено", заяви в ефира на предаването "Лице в лице" по БТВ Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Кунева  заяви, че няма програмно правителство, а има правителство с програма, което се подкрепя от БСП и ДПС. Тя добави, че в кабинета "Орешарски" има неясно разпределение на постовете. "Министрите, които са от квотата на ДПС са доста ясни политически лица и това е по - добрият подход", добави тя.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 заяви също така, че не харесва израза "гражданска квота", който се използва от някои политици.

Относно това как лица от ПП "България за гражданите" са попаднали в екипа на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, Кунева заяви, че иска да мисли, че България ще спечели, за сметка на нейната партия. На въпрос дали случилото се не е знак за "България на гражданите", Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отговори, че няма знаци и припомни резултатите от изборите.

"Всеки получи, каквото иска от тези избори. ГЕРБ искаха да са първа политическа сила и така и стана, БСП искаше да управлява, така и стана, а ние - ПП "България на гражданите" не искахме да сме нито патерица, нито балансьор, както и стана", добави още Кунева.

Тя отново заяви, че тайни договорки не прави с никого и не пуска по няколко фиша.

"Желая успех на всяко българско правителство, дори го желаех и на предишното", добави още Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1704 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2013.06.22 | 00:56

8
Вярно е, но имаш с БКП :)
тотю

2013.06.22 | 00:55

7
тая кривоустата нали подаде оставка или бише наужким, колкото да покаже че признава резултатите от изборите! Мръсница, прогонихте децата ни немили недраги по чужди земи да бродят и нямаш срам да говориш че били мъртви души в избирателните списъци. Кучка долна мръсна нещастна пачавра. Тили долен червен червей нямаш нищо общо...ти ли!!!! От вашето червено управление се самоубиват хората и умират от глад и болести нещастници долни влечуги студенокръвни!

2013.06.12 | 16:50

6
Г-жо,не е нужно така да проклинате,може да критикувате,но не със злоба.А на другите г-да, спрете се с тия цинизми.Ами и деца може да ви четат.А на г-жа Кунева ще кажа,че няма чак толкова да отрича има или няма назначен човек при Орешарски.Напротив,ако е добър специалист,има професионализма да се гордеете.Нека в България да заработят,ако щете от различни политически сили,хора,способни,кадърни,можещи.Защото на българина накой ден ще му писне от враждуващи лагери в парламента.Не се влияте от разни фенове,мислете мащабно,важните решения са в ръцете ви.

2013.06.12 | 16:49

5
лютви пита волен: - Ще се коалираш ли с мен за хиляда лева. - Да разбира се - отговаря ухилен волен. - А за педесет стотинки? - продължава лютви. - Абе ти за какъв политик ме взимаш? - обидено възразява волен. - Какъв политик си вече разбрах. Сега се пазарим за цената. волен се оплаква на серго: - Нарекоха ме курва;- измрънкал волен. - А ти защо ходиш там, където те познават?- попитал серго.
дидо общия

2013.06.12 | 16:49

4
ти нямаш нищо общо с бсп , колкото аз нямам нищо общо с жена ми и детето ми.
СНЕС

2013.06.12 | 16:49

3
Сигурно ще кажеш и че не си правила свирки на Барозу.

2013.06.12 | 16:49

2
Ти ли нямаш!? Та ти си сраснала с червената върхушка и не можеш да се примириш че , си вън от играта! И сега няма далавера освен 3 млн от изборите!

2013.06.12 | 16:49

1
ЛЪЖЕ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини