РЗС ще вкарва Сидеров в психиатрична клиника

  • 07 юни 2013 14:30

  • 10835
  • 67
РЗС ще вкарва Сидеров в психиатрична клиника
©

РЗС възнамерява да сезира компетентната прокуратура за предприемане на действия по реда на чл. 157 от Закона за здравето и Наказателно-процесуалния кодекс, с оглед въдворяване на г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за задължително лечение в психиатрична клиника.

Това пише в съобщение от Пресцентъра на РЗС, разпространено до медиите. Налице са предпоставките по чл. 146 от Закона за здравето. Г-н Сидеров буйства, държи се неадекватно, налита на физически разправа с журналисти, заплашва политически опоненти с „чупене на глави, ръце и крака”, налита на бой в парламента, държи на заплата охрана от над 100 човека от гр. Самоков, които всеки ден пътуват до София с автобуси, без да разполага с лиценз за охранителна дейност, издаден от МВР, се казва още в съобщението. Г-н Сидеров публично използва цинични изрази, включително пред медиите, нарича трети лица с изрази като „педе**счета, презервативи, измекяри, ибрикчии, помияри, п***и, лумпени” и др. подобни. Достъп до тези медии имат и непълнолетни лица, а подобни порнографски изрази, съчетани с агресивно поведение и заплахи с физическо насилие се отразяват негативно на детската психика. Поради което РЗС ще се обърне и към Държавната агенция за закрила на детето, с искане на г-н Сидеров да бъде дадено задължително предписание да преустанови публичното си порнографско поведение, с оглед защита на психичното здраве на децата, категорични са от партията на Янев.

Във връзка с поредните лъжи на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, че Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, се охранява от Националната служба за охрана /НСО/, Пресцентърът на партия „Ред, законност и справедливост” е упълномощен да заяви следното:

Действително Яне Янев в миналото беше охраняван от НСО по нейна преценка, предвид многобройните случаи на заплахи срещу него, особено във връзка с дейността на оглавяваната от него Комисия за борба с корупцията по високите етажи на властта в предишния парламент.  След приключване на мандата на тази комисия г-н Янев сам поиска сваляне на охраната му от НСО, което беше сторено. Ето защо РЗС призовава българските медии да преустановят публикуването на лъжите, произтичащи от едно недоразумение на политическата система в България с трайни психически отклонения и пристрастеност към психотропни вещества. Зад действията на червения турски пудел ясно прозира идеята да се отклони вниманието на обществото от извършеното от него национално предателство и подкрепата за неговите коалиционни партньори от ДПС и БСП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10835 67

Свързани новини

Коментари 67

Добави коментар

2013.06.17 | 19:20

12
Яне,ако направиш това, аз ще организирам подписка този ден да бъде обявен за национален празник.
Tanito

2014.10.02 | 23:03

67
Яне Янев, който се прослави напоследък със своите смешни изпълнения ще заплашва човек и политик, който е доста на по-високо ниво от него, какъвто е Волен Сидеров.
D-r

2014.10.02 | 23:03

66
Яне, ти направо си готов за психиатър - диагнозата е крайно точна, пич...
ku4eto

2013.07.02 | 10:43

61
явно и ти си за психото,щом не различаваш нормалните политици !На Янев трябва да му се даде шанс..ще ги "нахрани" всичките!

2013.07.10 | 16:19

65
„Сидеров, вие предадохте своите избиратели по възможно най-мръснишкия начин! Чувствам се омерзен и погнусен! Ако съм искал да гласувам за ДПС, щях да го направя. Но аз гласувах за "Атака", а вие, предателю Сидеров, дадохте вота ми на ДПС. Върнете ми гласа!”
Tanito

2013.07.10 | 16:18

63
Сидеров е гласувал против правителството, но не е подкрепял ДПС - информирайте се малко повече, преди да коментирате! Поздравления, че сте гласували за Атака, но ако искате положението да се подобри, гласувайте пак за тях, а не се отказвайте, само защото сте слушали напатките на някой и лъжливите истории на медиите.

2013.07.10 | 16:18

64
Яне Янев, чието поведение в последните години е смешнишко, който е кученцето на гербаджиите, ще плюе той по единствения нормален в момента политик - Волен Сидеров. Просто не му е на нивото, за да го заплашва.
morski

2013.07.10 | 13:40

62
otli4no taka 6te mogat da si praviat kompania s yani yanev a toi kato po star kadar 6te go vavede v obstanovkata na psiho bolnicata.
мими

2013.06.18 | 16:12

26
Ако съм на Волен на мястото така ще ви разфъргам та няма да може да се съберете !Обиждайте културно!!Какви са тия речници на каруцари ?!!!!Ето например -Г-н Сидеров според мен реагирате неадекватно на обстановката в страната и т.н ...........................За съжаление ние българите сме една много проста нация !!!!
Jordanka Wasilewa

2013.06.19 | 13:16

60
Права сте Мими,но забележи,че и от РЗС наричат Волен ''червен помияр''.А да си спомним самия Яни как е обиждал и Бойко,Станишев,Доган,Костов и др.Това е някаква въртележка при такива политици.А колкото до форумците,отначало бях шашната от цинизмите,но това са хора,силно ''любят и мразят''даден лидер.А Волен се държа много добре и аргументирано при ЦВ.РИЗОВА,която все е изненадана и неразбираща.
За Мимето дето трябва да си ЕПИЛИРА ГЪРБА.

2013.06.18 | 16:38

59
Ти ако си на място на "г-н" Болен Лидеров трябваше да си имаш стабилна здравна осигуровка, защото като гледам за тоя изрод ще са нужни към 20 бона за лечение и още толкова за хапчета.Трябва му и лъскав фес. Нужна му е и виза за Турция на ли много ги обича , еми нека да ходи да продава лосион против мазна кожа там.

2013.06.18 | 16:24

58
г-н Янев сам поиска сваляне на охраната му от НСО Кaкъв господин е този мaзен Пендел....

2013.06.18 | 16:24

57
Вие в парламента не можахте да се вкарате, пък Сидеров в лудницата сте тръгнали ...... хахахахахаххахахаа

2013.06.18 | 16:24

56
Абсолютно прав си Яне, то се вижда с просто око.Трябва да го приберат и да изхвърлят ключа !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини