Светлозар Лазаров става главен секретар на МВР

  • 04 юни 2013 18:37

  • 7323
  • 4
Светлозар Лазаров става главен секретар на МВР
©

Правителството предлага на Президента на Република България да издаде указ за назначаване на Светлозар Лазаров за главен секретар на МВР на мястото на подалия оставка главен комисар Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Светлозар Лазаров е роден на 21 януари 1974 г. в Горна Оряховица. Завършил е право в ЮЗУ „Неофит Рилски”. В системата на МВР започва работа през 1999 г. като командос в Специализирания отряд за борба с тероризма. През 2002 г. е назначен на длъжност разузнавач в НСС, като последователно е заемал всички длъжности до началник на сектор. От април 2008 г. до момента е началник на отдел в Държавната агенция „Национална сигурност”. Преминал е специализирани курсове за повишаване на квалификацията, на които лектори са били представители на ФБР, ЦРУ, МИ-6 и др.

Решенията на правителството за предложение до Президента за освобождаване на главен комисар Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет и за назначаване на Светлозар Лазаров са взети неприсъствено.

Последвайте канала на

7323 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
втасахме я

2015.03.06 | 12:10

2
Ясна е работата! Гейзер от ДАНС. Учудва ли го някого? Не е ли очевидно и колко е компетентен с дипломката на калинка от Благоевград?! Пратени на времето да "изслушат" няколко лекции на треторазрядни служители от чуждите служби, чието съдържаение можеха да "възприемат" и по някоя телевизионна програма, за което им надраскали благосклонно "удостоверения", и за тая работа едва ли не си приписват още едно висше образование. Що за "професионалист" ще ръководи полицейските служби, като цялата му "биография" е в кавички?

2015.03.06 | 12:10

4
Абе цървуляк, що не вземеш да си легнеш с мама ти, да те е.а в педала герберастки!!! След вашите калинкоиди който и да дойде, все ще е по-добре!
РУМЕН

2015.03.06 | 12:10

3
да ама зет на камен пенков..и специалист по енергетика
tadzio contra

2013.06.05 | 21:18

1
да е на добро.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини