Румен Петков: Прибързаните реформи в МВР не са добро решение

  • 03 юни 2013 08:13

  • 3394
  • 7
Румен Петков: Прибързаните реформи в МВР не са добро решение
©

Привърженик съм на бързите, но не и на прибързаните реформи в сектор "Сигурност". Те не са добро решение. Не съм сигурен дори, че промените са обсъдени с професионалните среди в сектора. В такъв случай рискуваме да обезвъздушим системата. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият министър на вътрешните работи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Ако ГДБОП бъде отделена от "Криминална полиция", чиито служители работят всеки ден на терен, един от информационните масиви на ГДБОП ще остане незахранен. Не става ясно как на практика ще бъде осъществено заявеното от вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола намерение да продължи борбата с организираната престъпност, заяви Петков. По думите му не е добра идея шефът на ДАНС да бъде избиран от Народното събрание. Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в каза, че ако бъде създадена една суперагенция, която да контролира сектора, системата ще бъде претоварена с напрежение, а отговорността за грешките ще носи не вътрешният министър, а министър-председателят.

На изборите беше очевидно, че хората не искаха ГЕРБ да управлява. В последните месеци те се самоубиваха методично. Очевидно беше обаче, че и БСП не показа ясно как има намерение да промени нещата, затова и останахме втора политическа сила по получени гласове, коментира още социалистът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3394 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.06.06 | 00:10

7
волен сидерович алирезнов СЕ ПРОДАДЕ НА Т.РЦИТЕ НЕ СЕ ПРАВИ ТОВА НАПРАВИ. РАЗКОСТЯВАНЕ НА МВР РЕСТАРТ НА БЕЛЕНЕ С ОБЛАГАНЕ НА НАРОДА С ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДАНЪЦИ. ТОВА Е ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА НА БСП,ДПС,АТАКА. ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТОВА ЩЕ ИЗПОЛЗУВАТ ЛЪЖИ И ЗАБЛУДИ. ХЕЙ НАРОД ПОРОБЕН ЩО СИ ТЪЙ ЗАСПАЛ? ИЗЛЕЗНИ НА ПРОТЕСТ БЪЛГАРИНО НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ НА ЗГАНТА ДА НИ ТЪПЧЕ ВЕЧЕ по ТВ 7 се канят само хора от тройната коалиция и това сега ако не е купена телевизия и правителството да и казва какво да отразява всеки говореше че ГЕРБ били купели всички телевизии а какво излезе само канал 3 ппредаваше протеста Цели клубове на атака в обласните центрове са погнусени и съкрушени от извратеното и перверзно предателство на волен. Хората са в шок от това меше волен! Не ги съдете строго,електората на атака бяха брутално излъгани и използвани за отвратителна цел. От 7 обласни централи има молби за свикване на конгрес на партия атака, за да се иска сметка от мухарем сайдероглу. Но той отказва да свика конгрес, времето му истича.
otneseni

2013.06.04 | 09:37

4
Щом Петков е против, значи новата реформа си я бива. Предпочитам прозрачност и отчетност да са принципи в системата, а не изключения
КАКА

2013.06.06 | 00:10

6
ВИДИШ ЛИ КОМУНИСТ НА СНИМКА -ГОВОРИ ЛИ ЗНАЧИ ЛЪЖЕ,,,ПЕТКОВ ИСКА -- ТАЗИ БОЗА ДА СТАНЕ...НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ДА БЪДЕ ПОВЕРЕНА НА ПАРЛАМЕНТА- НА 240 ДЕПУТАТА КОЙТО СИ КУПИХА МЕСТАТА И СА В СЪСТОЯНИЕ ДА НИ ПРОДАДЪТ НА КОЙТО ДАДЕ НАЙ МНОГО .....ПИТАМ АЗ КОЕ ЧУЖДО РАЗУЗНАВАНЕ ЩЕ РАБОТИ С НАШТЕ ДЕПУТАТИ- ДА ЧУЯ ОТГОВОР КГБ......E TОВА Е ПРЕВРАТ И ЗА ТОВА ВЧЕРА БЯХ НА ПЛОЩАДА И ПАК ЩЕ ХОДЯ
КАКА

2013.06.06 | 00:10

5
това е комунистически трик - как в партията имат разногласия но в името на добруването на нацията са взели тежко решение ---маймуни и зъбките ви познавам....

2013.06.04 | 09:37

3
Старата КОМУНИСТИЧЕСКА ТОЯГА се появи.От тоя най-много се страхува СТАНИШЕВ. Затова се опитват да го изолират !

2013.06.03 | 23:47

2
Някой да му иска мнението?Не.Да е някакъв фактор? Не.Тогава защо му дават думата? Може би ги притискат в телевизията за да го пуснат.От опит знам,че това е 100% вярно.
lm

2013.06.03 | 16:43

1
Наздраве за великите мислители.......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини