Петьо Блъсков: Служебното правителство бе импотентно

  • 01 юни 2013 09:41

  • 1876
  • 1
Петьо Блъсков: Служебното правителство бе импотентно
© булфото

Служебното правителство на Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май бе импотентно образувание, каза Петьо Блъсков по ТВ7.

Видяхте каква бъркотия стана по време на изборите, допълни издателят като припомни скандалите преди вота. Това е оценка и за президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, допълни Блъсков, защото кабинетът е бил назначен от него. За избирането на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 той заяви, че е имало некомпентетност на кабинета на ГЕРБ в образованието. Според него ниската избирателна активност е заради това, че на политическия пазар няма стока. Някакви десни яйца се мътят, допълни той. Това е много лошо, защото ще станем свидетели на раждане на лошо полукарикатурното дясно, което се като се появи хората ще кажат: Какви са тези запъртъци.

В предаването на Емил Кошлуков участваше и Емил Хърсев. Той посочи, че правителството се е справило с икономиката. За кабинета на Орешарски икономистът заяви, че неговият колега е трудно да бъде бламиран.

Според Красен Кралев правителството на Райков се е провалило. Експертът по комуникации сравни кабинета "Райков" с правителството на Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра. За гласуването на сегашното правителство Кралев каза: типични балкански драми. Според него протестите не са родили нищо, защото нямаше диалог между политиците и десните политици.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1876 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гошо

2013.06.02 | 09:24

1
Всички комуноидни проституиращи "журналистки" и учЕни изпълзяха.

Добави коментар

Водещи новини